Търси

КАЛИСТО - КАЛОЯН ТОДОРОВ ЕТЕИК: 127023476, гр. Шумен, Шумен

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
29.12.2009 г.Виж история
Фирма/Наименование
КАЛИСТО - КАЛОЯН ТОДОРОВ ЕТ
Изписване на чужд език
KALISTO - KALOIAN TODOROV
Дата на регистрация
1996
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Шумен, община Шумен, гр. Шумен, ул. ВАСИЛ АПРИЛОВ, №70, вход В, етаж 3, апартамент 55
Предмет на дейност
покупка на стоки и други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, производство на стоки с цел продажба, търговия със спиртни напитки, комисионна, спедиционна, складова и оказионна дейност, дейност на търговско представителство и посредничество, валутни сделки в съотвествие с действащото законодателство и получаване на необходимите лицензии, превозна, хотелиерска, туристическа, рекламна, информационна, програмна, и импресарска дейност както и предоставянето на други услуги, сделки с ителектуална собственост, производство на видео и звукозаписи, както и други подобни дейности, превоз на стоки и товари в страната и чужбина с товарен и лекотоварен автомобилен транспорт, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, както и други незабранени от закона дейности.
Физическо лице - търговец
калоян атанасов тодоров

Резюме

Фирма КАЛИСТО - КАЛОЯН ТОДОРОВ ЕТ (KALISTO - KALOIAN TODOROV) с ЕИК/ПИК 127023476 е основана на 1996 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Шумен, община Шумен, гр. Шумен, ул. ВАСИЛ АПРИЛОВ, №70, вход В, етаж 3, апартамент 55. КАЛИСТО - КАЛОЯН ТОДОРОВ ЕТ не е регистрана по ЗДДС

История

 1. 29.12.2009 г. - Регистрация на фирма

  Основана
  1996
  Изписване на чужд език
  KALISTO - KALOIAN TODOROV
  Име на фирма
  КАЛИСТО - КАЛОЯН ТОДОРОВ
  Седалище и адрес на управление
  област Шумен, община Шумен, гр. Шумен, ул. ВАСИЛ АПРИЛОВ, №70, вход В, етаж 3, апартамент 55
  Предмет на дейност
  ПОКУПКА НА СТОКИ И ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ПРЕПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД, ПРОИЗВОДСТВО НА СТОКИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА, ТЪРГОВИЯ СЪС СПИРТНИ НАПИТКИ, КОМИСИОННА, СПЕДИЦИОННА, СКЛАДОВА И ОКАЗИОННА ДЕЙНОСТ, ДЕЙНОСТ НА ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО, ВАЛУТНИ СДЕЛКИ В СЪОТВЕСТВИЕ С ДЕЙСТВАЩОТО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО И ПОЛУЧАВАНЕ НА НЕОБХОДИМИТЕ ЛИЦЕНЗИИ, ПРЕВОЗНА, ХОТЕЛИЕРСКА, ТУРИСТИЧЕСКА, РЕКЛАМНА, ИНФОРМАЦИОННА, ПРОГРАМНА, И ИМПРЕСАРСКА ДЕЙНОСТ КАКТО И ПРЕДОСТАВЯНЕТО НА ДРУГИ УСЛУГИ, СДЕЛКИ С ИТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ, ПРОИЗВОДСТВО НА ВИДЕО И ЗВУКОЗАПИСИ, КАКТО И ДРУГИ ПОДОБНИ ДЕЙНОСТИ, ПРЕВОЗ НА СТОКИ И ТОВАРИ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА С ТОВАРЕН И ЛЕКОТОВАРЕН АВТОМОБИЛЕН ТРАНСПОРТ, ПОКУПКА, СТРОЕЖ И ОБЗАВЕЖДАНЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА, КАКТО И ДРУГИ НЕЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА ДЕЙНОСТИ.
  Физическо лице - търговец
  калоян атанасов тодоров

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

  Предишна фирма
Следваща фирма  
Firms.bg
© 2023 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: декември 2023 г.