Firms.bg
Търси

ВАНЕСА - ИВАНКА КОЕВА ЕТЕИК: 126158211, гр. Димитровград, Димитровград

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
4.06.2010 г.Виж история
Фирма/Наименование
ВАНЕСА - ИВАНКА КОЕВА ЕТ
Изписване на чужд език
VANESA - IVANKA KOEVA
Дата на регистрация
1998
Регистрация по ЗДДС

BG126158211 ( Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област Хасково, община Димитровград, гр. Димитровград, ул. ХРИСТО СМИРНЕНСКИ, блок 10, вход Б, апартамент 4
Предмет на дейност
покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и превозни сделки, дистрибуторство, складови сделки, ресторантьорство и хотелиерство извън случаите на чл.2 т.3 от тз. покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба или отдаване под наем, внос и износ на стоки, шивашки услуги, счетоводни и консултански услуги по смисъла на чл.1 ал.3 от тз като предприятие, строителномонтажна и ремонтна дейност, ремонт на ел.уреди като предприятие по смисъла на чл.1 ал.3 от тз, монтаж и демонтаж на гуми, баланс на гуми, вулканизация, фризьорски услуги всички услуги като предприятие по смисъла на чл.1 ал.3 от тз, заваръчни и строително монтажни работи, металообработващи услуги, плетачески услуги, всички като предприятие по смисъла на чл.1 ал.3 от тз и всяка незабранена от закона дейност.
Физическо лице - търговец
иванка илиева коева

Резюме

Фирма ВАНЕСА - ИВАНКА КОЕВА ЕТ (VANESA - IVANKA KOEVA) с ЕИК/ПИК 126158211 е основана на 1998 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Хасково, община Димитровград, гр. Димитровград, ул. ХРИСТО СМИРНЕНСКИ, блок 10, вход Б, апартамент 4. ВАНЕСА - ИВАНКА КОЕВА ЕТ е регистрана по ЗДДС с номер BG126158211 на основание Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС

История

 1. 19.04.2000 г.

  Регистрация на фирмата
  ВАНЕСА - ИВАНКА КОЕВА
 2. 20.04.2000 г.

  ДДС
  Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС - ДДС номер: BG126158211
 3. 4.06.2010 г.

  Изписване на чужд език
  VANESA - IVANKA KOEVA
  Седалище и адрес на управление
  област Хасково, община Димитровград, гр. Димитровград, ул. ХРИСТО СМИРНЕНСКИ, блок 10, вход Б, апартамент 4
  Фирма
  ВАНЕСА - ИВАНКА КОЕВА
  Основана
  1998
  Предмет на дейност
  Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и превозни сделки, дистрибуторство, складови сделки, ресторантьорство и хотелиерство извън случаите на чл.2 т.3 от ТЗ. Покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба или отдаване под наем, внос и износ на стоки, шивашки услуги, счетоводни и консултански услуги по смисъла на чл.1 ал.3 от ТЗ като предприятие, строителномонтажна и ремонтна дейност, ремонт на ел.Уреди като предприятие по смисъла на чл.1 ал.3 от ТЗ, монтаж и демонтаж на гуми, баланс на гуми, вулканизация, фризьорски услуги всички услуги като предприятие по смисъла на чл.1 ал.3 от ТЗ, заваръчни и строително монтажни работи, металообработващи услуги, плетачески услуги, всички като предприятие по смисъла на чл.1 ал.3 от ТЗ и всяка незабранена от закона дейност.
  Физическо лице - търговец
  иванка илиева коева

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

  Предишна фирма
Следваща фирма  
Firms.bg
© 2023 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: септември 2023 г.