Firms.bg
Търси

МЕТИДА ЕООДЕИК: 126144286, гр. Хасково, Хасково

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
24.11.2011 г.Виж история
Фирма/Наименование
МЕТИДА ЕООД
Изписване на чужд език
METIDA
Дата на регистрация
1998
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Хасково, община Хасково, гр. Хасково, ул. ДРАГОМАН, №49, етаж 2, апартамент 6
Предмет на дейност
предприятие за счетоводни услуги, обработка на документи, консултации, изготвяне на финансово икономически анализи, покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, внос, износ и реекспорт, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и превозни сделки, складови сделки, лицензионни сделки, стоков контрол /след издаване на разрешително/, сделки с интелектуална собственост, хотелиерски /извън случаите на чл.2 т.з от тз/, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски сделки, лизинг, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба. с решение от 28.02.2003г. се допълва предмета на дейност относно извършване на счетоводни услуги със следната: "и съставяне на годишни и междинни финансови отчети'', бизнесуслуги- разработване на бизнеспланове, инвестиционни проекти и програми /под формата на предприятие/.
Управители/Съдружници
  • галина п.
Едноличен собственик на капитала
галина п.
Капитал размер
5000 лв. (внесен капитал: 5000 лв.)

Резюме

Фирма МЕТИДА ЕООД (METIDA) с ЕИК/ПИК 126144286 е основана на 1998 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Хасково, община Хасково, гр. Хасково, ул. ДРАГОМАН, №49, етаж 2, апартамент 6, а началният внесен капитал е в размер на 5000 лева. МЕТИДА ЕООД не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 24.11.2011 г. - Регистрация на фирма

    Основана
    1998
    Предмет на дейност
    Предприятие за счетоводни услуги, обработка на документи, консултации, изготвяне на финансово икономически анализи, покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, внос, износ и реекспорт, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и превозни сделки, складови сделки, лицензионни сделки, стоков контрол /след издаване на разрешително/, сделки с интелектуална собственост, хотелиерски /извън случаите на чл.2 т.З от ТЗ/, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски сделки, лизинг, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба. С решение от 28.02.2003г. се допълва предмета на дейност относно извършване на счетоводни услуги със следната: "и съставяне на годишни и междинни финансови отчети'', бизнесуслуги- разработване на бизнеспланове, инвестиционни проекти и програми /под формата на предприятие/.
    Едноличен собственик на капитала
    галина п.
    Име на фирма
    МЕТИДА
    Изписване на чужд език
    METIDA
    Управители
    Капитал
    5000
    Внесен капитал
    5000
    Седалище и адрес на управление
    област Хасково, община Хасково, гр. Хасково, ул. ДРАГОМАН, №49, етаж 2, апартамент 6

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: април 2024 г.