Firms.bg
Търси

Ватан - Камен Фотев ЕТЕИК: 126086819, гр. Свиленград, Свиленград

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
16.06.2009 г.Виж история
Фирма/Наименование
Ватан - Камен Фотев ЕТ
Изписване на чужд език
Vatan - Kamen Fotev
Дата на регистрация
1997
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Хасково, община Свиленград, гр. Свиленград, Ст. Стамболов, №20
Предмет на дейност
покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни, превозни и складови сделки, сделки с интелектуална собственост, туристически, рекламни, информационни, програмни и импресарски услуги. покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, лизинг, външно-търговска дейност при условията на чл.1 ал.3 от тз, счетоводна дейност като специализирано счетоводно предприятие, включваща организиране на счетоводно отчитане и съставяне на годишни, междинни и други финансови отчети по реда на закона за счетоводството.
Физическо лице - търговец
камен ф.

Резюме

Фирма Ватан - Камен Фотев ЕТ (Vatan - Kamen Fotev) с ЕИК/ПИК 126086819 е основана на 1997 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Хасково, община Свиленград, гр. Свиленград, Ст. Стамболов, №20. Ватан - Камен Фотев ЕТ не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 16.06.2009 г. - Регистрация на фирма

    Име на фирма
    Ватан - Камен Фотев
    Седалище и адрес на управление
    област Хасково, община Свиленград, гр. Свиленград, Ст. Стамболов, №20
    Изписване на чужд език
    Vatan - Kamen Fotev
    Предмет на дейност
    Покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни, превозни и складови сделки, сделки с интелектуална собственост, туристически, рекламни, информационни, програмни и импресарски услуги. Покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, лизинг, външно-търговска дейност при условията на чл.1 ал.3 от ТЗ, счетоводна дейност като специализирано счетоводно предприятие, включваща организиране на счетоводно отчитане и съставяне на годишни, междинни и други финансови отчети по реда на Закона за счетоводството.
    Физическо лице - търговец
    камен ф.
    Основана
    1997

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
126742113"КОНСУЛТ ЕСТЕЙТ" ООД

гр. Свиленград, Свиленград

камен ф.

Съдружници

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: март 2024 г.