Firms.bg
Търси

НИКОЛ-МАРИЯ ПЕТРОВА ЕТЕИК: 126064057, гр. Хасково, Хасково

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
3.11.2011 г.Виж история
Фирма/Наименование
НИКОЛ-МАРИЯ ПЕТРОВА ЕТ
Дата на регистрация
1996
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Хасково, община Хасково, гр. Хасково, СВЕТИ ХАРАЛАМПИ, №14А
Предмет на дейност
производство и покупка на всички видове стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, производство с цел продажбана всички видове хлебни, сладкарски и тестени изделия, сокове и безалкохолни напитки, производство като предприятие, изкупуване, преработка и търговия със селскостопанска и производни на тях стоки, производство с цел продажба на всички видове облекла, спално бельо, бродерия и плетачество, търговско посредничество и представителство, оказионна, комисионна и консигнационна търговия, лизингова, рекламна и търговска дейност, превозна дейност, вътрешен и международен туризъм и дейности свързани с него, разкриване и управление на търговски обекти, заведения за обществено хранене, игротеки, хотелиерство извън сл. на чл.2 т.3 от тз, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, производство и сделки с аудио и видео касети, внос, износ, реекспорт и бартер.
Физическо лице - търговец
мария п.

Резюме

Фирма НИКОЛ-МАРИЯ ПЕТРОВА ЕТ () с ЕИК/ПИК 126064057 е основана на 1996 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Хасково, община Хасково, гр. Хасково, СВЕТИ ХАРАЛАМПИ, №14А. НИКОЛ-МАРИЯ ПЕТРОВА ЕТ не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 3.11.2011 г. - Регистрация на фирма

    Име на фирма
    НИКОЛ-МАРИЯ ПЕТРОВА
    Предмет на дейност
    Производство и покупка на всички видове стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, производство с цел продажбана всички видове хлебни, сладкарски и тестени изделия, сокове и безалкохолни напитки, производство като предприятие, изкупуване, преработка и търговия със селскостопанска и производни на тях стоки, производство с цел продажба на всички видове облекла, спално бельо, бродерия и плетачество, търговско посредничество и представителство, оказионна, комисионна и консигнационна търговия, лизингова, рекламна и търговска дейност, превозна дейност, вътрешен и международен туризъм и дейности свързани с него, разкриване и управление на търговски обекти, заведения за обществено хранене, игротеки, хотелиерство извън сл. на чл.2 т.3 от ТЗ, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, производство и сделки с аудио и видео касети, внос, износ, реекспорт и бартер.
    Физическо лице - търговец
    мария п.
    Седалище и адрес на управление
    област Хасково, община Хасково, гр. Хасково, СВЕТИ ХАРАЛАМПИ, №14А
    Основана
    1996

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: април 2024 г.