Търси

СИНХРОН-МАРЧО СИМЕОНОВ - СТЕФКА РУСКОВА ЕТЕИК: 125576001, гр. Търговище, Търговище

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
11.05.2010 г.Виж история
Фирма/Наименование
СИНХРОН-МАРЧО СИМЕОНОВ - СТЕФКА РУСКОВА ЕТ
Дата на регистрация
2006
Регистрация по ЗДДС

BG125576001 ( Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС; Регистрация на ДЗЛ което е било регистрирано на друго основание )

Седалище и адрес на управление
област Търговище, община Търговище, гр. Търговище, ул. КЮСТЕНДЖА, блок 65, вход В, етаж 2, апартамент 4
Предмет на дейност
производство и преработка с цел продажба, изкупуване, вътрешна и външна търговия; посредническа и комисионна дейност с хранителни и всички видове нехранителни /промишлени/ стоки с изключение на забранените с нормативен акт, селскостопански произведения, цветя, билки, декоративни храсти и посадъчен материал, животни и животинска продукция, зърнени храни и фуражи, безалкохолни напитки, кафе, модни и луксозни стоки, включително бутик, оказион, антиквариат; ресторантьорство; хотелиерство и обществено хранене; транспортна и таксиметрова дейност и туристически услуги в страната и чужбина със собствени или наети транспортни средства; рекламна и строителна дейност; електронни и развлекателни игри, както и всички други дейности, незабранени от закона след снабдяване с лиценз за съответните дейности, за които се изисква такъв.
Физическо лице - търговец
стефка марчева рускова

Резюме

Фирма СИНХРОН-МАРЧО СИМЕОНОВ - СТЕФКА РУСКОВА ЕТ () с ЕИК/ПИК 125576001 е основана на 2006 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Търговище, община Търговище, гр. Търговище, ул. КЮСТЕНДЖА, блок 65, вход В, етаж 2, апартамент 4. СИНХРОН-МАРЧО СИМЕОНОВ - СТЕФКА РУСКОВА ЕТ е регистрана по ЗДДС с номер BG125576001 на основание Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС; Регистрация на ДЗЛ което е било регистрирано на друго основание

История

 1. 27.04.2010 г. - Регистрация на фирма

  Име на фирма
  СИНХРОН-МАРЧО СИМЕОНОВ - СТЕФКА РУСКОВА
  Седалище и адрес на управление
  област Търговище, община Търговище, гр. Търговище, ул. КЮСТЕНДЖА, блок 65, вход В, етаж 2, апартамент 4
  Физическо лице - търговец
  стефка марчева рускова
  Основана
  2006
  Предмет на дейност
  ПРОИЗВОДСТВО И ПРЕРАБОТКА С ЦЕЛ ПРОДАЖБА, ИЗКУПУВАНЕ, ВЪТРЕШНА И ВЪНШНА ТЪРГОВИЯ; ПОСРЕДНИЧЕСКА И КОМИСИОННА ДЕЙНОСТ С ХРАНИТЕЛНИ И ВСИЧКИ ВИДОВЕ НЕХРАНИТЕЛНИ /ПРОМИШЛЕНИ/ СТОКИ С ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА ЗАБРАНЕНИТЕ С НОРМАТИВЕН АКТ, СЕЛСКОСТОПАНСКИ ПРОИЗВЕДЕНИЯ, ЦВЕТЯ, БИЛКИ, ДЕКОРАТИВНИ ХРАСТИ И ПОСАДЪЧЕН МАТЕРИАЛ, ЖИВОТНИ И ЖИВОТИНСКА ПРОДУКЦИЯ, ЗЪРНЕНИ ХРАНИ И ФУРАЖИ, БЕЗАЛКОХОЛНИ НАПИТКИ, КАФЕ, МОДНИ И ЛУКСОЗНИ СТОКИ, ВКЛЮЧИТЕЛНО БУТИК, ОКАЗИОН, АНТИКВАРИАТ; РЕСТОРАНТЬОРСТВО; ХОТЕЛИЕРСТВО И ОБЩЕСТВЕНО ХРАНЕНЕ; ТРАНСПОРТНА И ТАКСИМЕТРОВА ДЕЙНОСТ И ТУРИСТИЧЕСКИ УСЛУГИ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА СЪС СОБСТВЕНИ ИЛИ НАЕТИ ТРАНСПОРТНИ СРЕДСТВА; РЕКЛАМНА И СТРОИТЕЛНА ДЕЙНОСТ; ЕЛЕКТРОННИ И РАЗВЛЕКАТЕЛНИ ИГРИ, КАКТО И ВСИЧКИ ДРУГИ ДЕЙНОСТИ, НЕЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА СЛЕД СНАБДЯВАНЕ С ЛИЦЕНЗ ЗА СЪОТВЕТНИТЕ ДЕЙНОСТИ, ЗА КОИТО СЕ ИЗИСКВА ТАКЪВ.
 2. 10.05.2010 г.

  ДДС
  Регистрация на ДЗЛ което е било регистрирано на друго основание - ДДС номер: BG125576001
 3. 11.05.2010 г.

  ДДС
  Регистрация на ДЗЛ, което е било регистрирано на друго основание - ДДС номер: BG125576001

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

  Предишна фирма
Следваща фирма  
Firms.bg
© 2023 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: декември 2023 г.