Firms.bg
Търси

МЕГА ГАРАНТ - ЙОРДАН ЙОРДАНОВ ЕТЕИК: 125019162, гр. Търговище, Търговище

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
19.02.2020 г.Виж история
Фирма/Наименование
МЕГА ГАРАНТ - ЙОРДАН ЙОРДАНОВ ЕТ
Дата на регистрация
1997
Регистрация по ЗДДС

BG125019162 ( )

Седалище и адрес на управление
област Търговище, община Търговище, гр. Търговище, ул. СЛИВНИЦА, №11
Предмет на дейност
покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид и външнотърговска дейност; производство на стоки с цел продажба; комисионна, спедиционна, складова, лизингова дейност на търговско представителство и посредничество или предоставяне на други услуги; хотелиерска, туристическа, ресторантьорска, рекламна дейност; сделки с интелектуална собственост; производство на филми, видео и звукозаписи и отдаването им под наем; производство и реализация на селскостопанска и промишлена продукция в страната и чужбина; услуги на населението битови, ел. услуги, строително мазачески, бояджийски и ремонтни; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; шивачество и плетиво; машинописни услуги; автомонтьорски услуги; инженерни и проектантски услуги; вик услуги; печатарски и книговезни услуги; бартерни сделки в страната и чужбина; откриване на търговска мрежа от магазини и павилиони; вътрешен и международен туризъм. след снабдяване с лиценз за съответните дейности, за които се изисква такъв.
Физическо лице - търговец
йордан иванов йорданов

Резюме

Фирма МЕГА ГАРАНТ - ЙОРДАН ЙОРДАНОВ ЕТ () с ЕИК/ПИК 125019162 е основана на 1997 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Търговище, община Търговище, гр. Търговище, ул. СЛИВНИЦА, №11. МЕГА ГАРАНТ - ЙОРДАН ЙОРДАНОВ ЕТ е дерегистрана по ЗДДС на основание

История

  1. 16.12.2003 г.

    Регистрация на фирмата
    МЕГА ГАРАНТ - ЙОРДАН ЙОРДАНОВ
  2. 17.12.2003 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС - ДДС номер: BG125019162
  3. 30.11.2010 г.

    Фирма
    МЕГА ГАРАНТ - ЙОРДАН ЙОРДАНОВ
    Основана
    1997
    Седалище и адрес на управление
    област Търговище, община Търговище, гр. Търговище, ул. СЛИВНИЦА, №11
    Предмет на дейност
    ПОКУПКА НА СТОКИ ИЛИ ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД И ВЪНШНОТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ; ПРОИЗВОДСТВО НА СТОКИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА; КОМИСИОННА, СПЕДИЦИОННА, СКЛАДОВА, ЛИЗИНГОВА ДЕЙНОСТ НА ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО ИЛИ ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ДРУГИ УСЛУГИ; ХОТЕЛИЕРСКА, ТУРИСТИЧЕСКА, РЕСТОРАНТЬОРСКА, РЕКЛАМНА ДЕЙНОСТ; СДЕЛКИ С ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ; ПРОИЗВОДСТВО НА ФИЛМИ, ВИДЕО И ЗВУКОЗАПИСИ И ОТДАВАНЕТО ИМ ПОД НАЕМ; ПРОИЗВОДСТВО И РЕАЛИЗАЦИЯ НА СЕЛСКОСТОПАНСКА И ПРОМИШЛЕНА ПРОДУКЦИЯ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА; УСЛУГИ НА НАСЕЛЕНИЕТО БИТОВИ, ЕЛ. УСЛУГИ, СТРОИТЕЛНО МАЗАЧЕСКИ, БОЯДЖИЙСКИ И РЕМОНТНИ; ПОКУПКА, СТРОЕЖ ИЛИ ОБЗАВЕЖДАНЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА; ШИВАЧЕСТВО И ПЛЕТИВО; МАШИНОПИСНИ УСЛУГИ; АВТОМОНТЬОРСКИ УСЛУГИ; ИНЖЕНЕРНИ И ПРОЕКТАНТСКИ УСЛУГИ; ВИК УСЛУГИ; ПЕЧАТАРСКИ И КНИГОВЕЗНИ УСЛУГИ; БАРТЕРНИ СДЕЛКИ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА; ОТКРИВАНЕ НА ТЪРГОВСКА МРЕЖА ОТ МАГАЗИНИ И ПАВИЛИОНИ; ВЪТРЕШЕН И МЕЖДУНАРОДЕН ТУРИЗЪМ. СЛЕД СНАБДЯВАНЕ С ЛИЦЕНЗ ЗА СЪОТВЕТНИТЕ ДЕЙНОСТИ, ЗА КОИТО СЕ ИЗИСКВА ТАКЪВ.
    Физическо лице - търговец
    йордан иванов йорданов
  4. 18.02.2020 г.

    ДДС
    Дерегистрация на ДЗЛ което е било регистрирано на основание чл. 96 от ЗДДС - ДДС номер: BG125019162
  5. 19.02.2020 г.

    ДДС
    Дерегистрация на ДЗЛ, което е било регистрирано на основание чл. 96 от ЗДДС - ДДС номер: BG125019162

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
203865142МЕГА ГАРАНТ ООД

гр. Търговище, Търговище

йордан иванов йорданов

Съдружници

Виж още
  Предишна фирма
Следваща фирма  
Firms.bg
© 2023 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: септември 2023 г.