Търси

Н-С - НАДЕЖДА СЪБЕВА ЕТЕИК: 125008486, гр. Попово, Попово

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
20.10.2014 г.Виж история
Фирма/Наименование
Н-С - НАДЕЖДА СЪБЕВА ЕТ
Дата на регистрация
1996
Регистрация по ЗДДС

BG125008486 ( Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област Търговище, община Попово, гр. Попово, ул. КАЛОМЕНСКА, №74
Предмет на дейност
търговия с тютюн и тютеневи изделия; пакетиране на стоки; организиране на екскурзии в страната и чужбина; комисионна, антикварна и оказионна търговия; ресторантски, готварски и хотелиерски услуги; производство , изкупуване, търговия на едро и дребно, външно икономическа дейност, бартерни сделки с всякакъв вид стоки /освен с тези, забранени от закона/; товарен, лекотоварен и автобусен таксиметров превоз в страната и чужбина; аудио и видео записи; даване под аренда или наем на вещи и предмети; сервиз на битова техника; изкупуване на черни и цветни метали; сервиз и търговия на мпс; строително- монтажни услуги; дърводелски услуги; фотографска дейност; шивашки и плетиво услуги; козметика, бръснарство и фризьорство; експлоатация на електронни и механични игри; производство на алкохолни и безалкохолни напитки; хлебопроизводство и сладкарство; рибовъдство и пчеларство; селскостопански услуги; търговия с месо и месни произведения. след снабдяване с лиценз за съответните дейности, за които се изисква такъв.
Физическо лице - търговец
надежда георгиева събева

Резюме

Фирма Н-С - НАДЕЖДА СЪБЕВА ЕТ () с ЕИК/ПИК 125008486 е основана на 1996 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Търговище, община Попово, гр. Попово, ул. КАЛОМЕНСКА, №74. Н-С - НАДЕЖДА СЪБЕВА ЕТ е регистрана по ЗДДС с номер BG125008486 на основание Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС

История

 1. 24.08.2009 г. - Регистрация на фирма

  Име на фирма
  Н-С - НАДЕЖДА СЪБЕВА
  Седалище и адрес на управление
  област Търговище, община Попово, гр. Попово, ул. КАЛОМЕНСКА, №74
  Основана
  1996
  Предмет на дейност
  ТЪРГОВИЯ С ТЮТЮН И ТЮТЕНЕВИ ИЗДЕЛИЯ; ПАКЕТИРАНЕ НА СТОКИ; ОРГАНИЗИРАНЕ НА ЕКСКУРЗИИ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА; КОМИСИОННА, АНТИКВАРНА И ОКАЗИОННА ТЪРГОВИЯ; РЕСТОРАНТСКИ, ГОТВАРСКИ И ХОТЕЛИЕРСКИ УСЛУГИ; ПРОИЗВОДСТВО , ИЗКУПУВАНЕ, ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО И ДРЕБНО, ВЪНШНО ИКОНОМИЧЕСКА ДЕЙНОСТ, БАРТЕРНИ СДЕЛКИ С ВСЯКАКЪВ ВИД СТОКИ /ОСВЕН С ТЕЗИ, ЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА/; ТОВАРЕН, ЛЕКОТОВАРЕН И АВТОБУСЕН ТАКСИМЕТРОВ ПРЕВОЗ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА; АУДИО И ВИДЕО ЗАПИСИ; ДАВАНЕ ПОД АРЕНДА ИЛИ НАЕМ НА ВЕЩИ И ПРЕДМЕТИ; СЕРВИЗ НА БИТОВА ТЕХНИКА; ИЗКУПУВАНЕ НА ЧЕРНИ И ЦВЕТНИ МЕТАЛИ; СЕРВИЗ И ТЪРГОВИЯ НА МПС; СТРОИТЕЛНО- МОНТАЖНИ УСЛУГИ; ДЪРВОДЕЛСКИ УСЛУГИ; ФОТОГРАФСКА ДЕЙНОСТ; ШИВАШКИ И ПЛЕТИВО УСЛУГИ; КОЗМЕТИКА, БРЪСНАРСТВО И ФРИЗЬОРСТВО; ЕКСПЛОАТАЦИЯ НА ЕЛЕКТРОННИ И МЕХАНИЧНИ ИГРИ; ПРОИЗВОДСТВО НА АЛКОХОЛНИ И БЕЗАЛКОХОЛНИ НАПИТКИ; ХЛЕБОПРОИЗВОДСТВО И СЛАДКАРСТВО; РИБОВЪДСТВО И ПЧЕЛАРСТВО; СЕЛСКОСТОПАНСКИ УСЛУГИ; ТЪРГОВИЯ С МЕСО И МЕСНИ ПРОИЗВЕДЕНИЯ. CЛEД CHAБДЯBAHE C ЛИЦEHЗ ЗA CЪOTBETHИTE ДEЙHOCTИ, ЗA KOИTO CE ИЗИCKBA TAKЪB.
  Физическо лице - търговец
  надежда георгиева събева
 2. 19.10.2014 г.

  ДДС
  Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС - ДДС номер: BG125008486
 3. 20.10.2014 г.

  ДДС
  Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС - ДДС номер: BG125008486

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

  Предишна фирма
Следваща фирма  
Firms.bg
© 2023 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: декември 2023 г.