Firms.bg
Търси

СКАЛА - МАРИЯНА БАНКОВА ЕТЕИК: 124136611, с. Бранище, Добрич-селска

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
28.01.2011 г.Виж история
Фирма/Наименование
СКАЛА - МАРИЯНА БАНКОВА ЕТ
Дата на регистрация
1999
Регистрация по ЗДДС

BG124136611 ( Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област Добрич, община Добрич-селска, с. Бранище, УЛ.ПЪРВА, №15
Предмет на дейност
покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален,преработен или обработен вид,производство на стоки с цел продажба,разкриване на собствена магазинна мрежа за продажба на промишлени и хранителни стоки,оказионна и комисионна търговия,спедиционна и складова дейност,внос и износ, търговско представителство и посредничество,товаропътнически услуги на български и чуждестранни граждани,фирми,държавни и обществени организации в страната и чужбина,туристическа, хотелиерска,ресторантьорска,информационна,рекламна и импресарска дейност,производство на филми,аудио и видео записи,покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, извършване на строителни и ремонтни работи,сервизна дейност, услуги.
Физическо лице - търговец
марияна добрева банкова

Резюме

Фирма СКАЛА - МАРИЯНА БАНКОВА ЕТ () с ЕИК/ПИК 124136611 е основана на 1999 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Добрич, община Добрич-селска, с. Бранище, УЛ.ПЪРВА, №15. СКАЛА - МАРИЯНА БАНКОВА ЕТ е регистрана по ЗДДС с номер BG124136611 на основание Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС

История

 1. 20.01.2009 г.

  Регистрация на фирмата
  СКАЛА - МАРИЯНА БАНКОВА
 2. 21.01.2009 г.

  ДДС
  Регистрация на основание чл.100, ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG124136611
 3. 28.01.2011 г.

  Фирма
  СКАЛА - МАРИЯНА БАНКОВА
  Основана
  1999
  Седалище и адрес на управление
  област Добрич, община Добрич-селска, с. Бранище, УЛ.ПЪРВА, №15
  Предмет на дейност
  ПОКУПКА НА СТОКИ ИЛИ ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ПРЕПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧАЛЕН,ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД,ПРОИЗВОДСТВО НА СТОКИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА,РАЗКРИВАНЕ НА СОБСТВЕНА МАГАЗИННА МРЕЖА ЗА ПРОДАЖБА НА ПРОМИШЛЕНИ И ХРАНИТЕЛНИ СТОКИ,ОКАЗИОННА И КОМИСИОННА ТЪРГОВИЯ,СПЕДИЦИОННА И СКЛАДОВА ДЕЙНОСТ,ВНОС И ИЗНОС, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО,ТОВАРОПЪТНИЧЕСКИ УСЛУГИ НА БЪЛГАРСКИ И ЧУЖДЕСТРАННИ ГРАЖДАНИ,ФИРМИ,ДЪРЖАВНИ И ОБЩЕСТВЕНИ ОРГАНИЗАЦИИ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА,ТУРИСТИЧЕСКА, ХОТЕЛИЕРСКА,РЕСТОРАНТЬОРСКА,ИНФОРМАЦИОННА,РЕКЛАМНА И ИМПРЕСАРСКА ДЕЙНОСТ,ПРОИЗВОДСТВО НА ФИЛМИ,АУДИО И ВИДЕО ЗАПИСИ,ПОКУПКА, СТРОЕЖ ИЛИ ОБЗАВЕЖДАНЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА, ИЗВЪРШВАНЕ НА СТРОИТЕЛНИ И РЕМОНТНИ РАБОТИ,СЕРВИЗНА ДЕЙНОСТ, УСЛУГИ.
  Физическо лице - търговец
  марияна добрева банкова

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

  Предишна фирма
Следваща фирма  
Firms.bg
© 2023 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: октомври 2023 г.