Firms.bg
Търси

ПЧЕЛА - ПЕТЪР ЕНЧЕВ ЕТЕИК: 124071238, гр. Добрич, Добрич

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
7.01.2011 г.Виж история
Фирма/Наименование
ПЧЕЛА - ПЕТЪР ЕНЧЕВ ЕТ
Изписване на чужд език
PCHELA - PETAR ENCHEV
Дата на регистрация
1997
Регистрация по ЗДДС

BG124071238 ( )

Седалище и адрес на управление
област Добрич, община Добрич, гр. Добрич, УЛ. СТОЯН МИХАЙЛОВСКИ, блок 15, вход В, етаж 4, апартамент 7
Предмет на дейност
външно и вътрешно търговски, транспортни сделки-лек и тежкотоварен таксиметров превоз в страната и чужбина, изкупуване, преработка, производство и продажба на селскостопанска продукция от растителен и животински произход, производство на стоки с цел продажба, посреднически, комисионни и спедиционни сделки, строително-монтажни сделки, хотелиерство и ресторантьорство, туристически услуги, сервиз и автосервиз, пътна помощ, дистрибуторски и представителни сделки, рекламни и агентски услуги, изкупуване на недвижими имоти с цел продажба, дизайн и обзавеждане, външноикономически сделки и услуги.
Физическо лице - търговец
петър енчев симеонов

Резюме

Фирма ПЧЕЛА - ПЕТЪР ЕНЧЕВ ЕТ (PCHELA - PETAR ENCHEV) с ЕИК/ПИК 124071238 е основана на 1997 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Добрич, община Добрич, гр. Добрич, УЛ. СТОЯН МИХАЙЛОВСКИ, блок 15, вход В, етаж 4, апартамент 7. ПЧЕЛА - ПЕТЪР ЕНЧЕВ ЕТ е дерегистрана по ЗДДС на основание

История

 1. 12.03.2006 г.

  Регистрация на фирмата
  ПЧЕЛА - ПЕТЪР ЕНЧЕВ
 2. 13.03.2006 г.

  ДДС
  Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС - ДДС номер: BG124071238
 3. 7.01.2011 г.

  Основана
  1997
  Седалище и адрес на управление
  област Добрич, община Добрич, гр. Добрич, блок 39, вход А, апартамент 4
  Предмет на дейност
  ВЪНШНО И ВЪТРЕШНО ТЪРГОВСКИ,ТРАНСПОРТНИ СДЕЛКИ-ЛЕК И ТЕЖКОТОВАРЕН ТАКСИМЕТРОВ ПРЕВОЗ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, ИЗКУПУВАНЕ, ПРЕРАБОТКА, ПРОИЗВОДСТВО И ПРОДАЖБА НА СЕЛСКОСТОПАНСКА ПРОДУКЦИЯ ОТ РАСТИТЕЛЕН И ЖИВОТИНСКИ ПРОИЗХОД, ПРОИЗВОДСТВО НА СТОКИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА, ПОСРЕДНИЧЕСКИ, КОМИСИОННИ И СПЕДИЦИОННИ СДЕЛКИ, СТРОИТЕЛНО-МОНТАЖНИ СДЕЛКИ, ХОТЕЛИЕРСТВО И РЕСТОРАНТЬОРСТВО, ТУРИСТИЧЕСКИ УСЛУГИ, ПРОИЗВОДСТВО И ПРОДАЖБА НА ВИДЕОКАСЕТИ, АУДИОЗАПИСИ, ВИДЕОИГРИ, РАЗВЛЕКАТЕЛНИ ИГРИ, СЕРВИЗ И АВТОСЕРВИЗ, ПЪТНА ПОМОЩ, ДИСТРИБУТОРСКИ И ПРЕДСТАВИТЕЛНИ СДЕЛКИ,Р ЕКЛАМНИ И АГЕНТСКИ УСЛУГИ, ИЗКУПУВАНЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА, ДИЗАЙН И ОБЗАВЕЖДАНЕ, ВЪНШНОИКОНОМИЧЕСКИ СДЕЛКИ И УСЛУГИ.
  Фирма
  ПЧЕЛА - ПЕТЪР ЕНЧЕВ
  Физическо лице - търговец
  петър енчев симеонов
 4. 7.01.2011 г.

  Изписване на чужд език
  PCHELA - PETAR ENCHEV
  Седалище и адрес на управление
  област Добрич, община Добрич, гр. Добрич, УЛ. СТОЯН МИХАЙЛОВСКИ, блок 15, вход В, етаж 4, апартамент 7
  Предмет на дейност
  ВЪНШНО И ВЪТРЕШНО ТЪРГОВСКИ, ТРАНСПОРТНИ СДЕЛКИ-ЛЕК И ТЕЖКОТОВАРЕН ТАКСИМЕТРОВ ПРЕВОЗ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, ИЗКУПУВАНЕ, ПРЕРАБОТКА, ПРОИЗВОДСТВО И ПРОДАЖБА НА СЕЛСКОСТОПАНСКА ПРОДУКЦИЯ ОТ РАСТИТЕЛЕН И ЖИВОТИНСКИ ПРОИЗХОД, ПРОИЗВОДСТВО НА СТОКИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА, ПОСРЕДНИЧЕСКИ, КОМИСИОННИ И СПЕДИЦИОННИ СДЕЛКИ, СТРОИТЕЛНО-МОНТАЖНИ СДЕЛКИ, ХОТЕЛИЕРСТВО И РЕСТОРАНТЬОРСТВО, ТУРИСТИЧЕСКИ УСЛУГИ, СЕРВИЗ И АВТОСЕРВИЗ, ПЪТНА ПОМОЩ, ДИСТРИБУТОРСКИ И ПРЕДСТАВИТЕЛНИ СДЕЛКИ, РЕКЛАМНИ И АГЕНТСКИ УСЛУГИ, ИЗКУПУВАНЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА, ДИЗАЙН И ОБЗАВЕЖДАНЕ, ВЪНШНОИКОНОМИЧЕСКИ СДЕЛКИ И УСЛУГИ.
  Основана
  1997

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

  Предишна фирма
Следваща фирма  
Firms.bg
© 2023 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: октомври 2023 г.