Firms.bg
Търси

ИСВА - БОРИСЛАВ БОРИСОВ ЕТЕИК: 124040036, с. Оброчище, Балчик

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
10.01.2012 г.Виж история
Фирма/Наименование
ИСВА - БОРИСЛАВ БОРИСОВ ЕТ
Изписване на чужд език
ET ISVA - BORISLAV BORISOV
Дата на регистрация
1994
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Добрич, община Балчик, с. Оброчище, ул. Река вит, №7
Предмет на дейност
таксиметрови услуги - превоз на пътници и товари в страната и чужбина, търговска дейност в страната и чужбина, търговско представителство и посредничество, бартерни сделки, реекспорт, търговия на едро и дребно с промишлени и хранителни стоки, оказионна, комисионна, консигнационна търговия, търговско агентство, рекламна дейност, лизинг, транспортна и спедиторска дейност с лек и товарен превоз, хотелиерство, ресторантьорство, туризъм, кафетерия, продажба на стоки от растителен и животински вид в обработено или преработено състояние, аудио, видео и кино производство, шивашки услуги, плетива, апликации, бродерия, фризьорски и козметични услуги.
Физическо лице - търговец
борислав б.

Резюме

Фирма ИСВА - БОРИСЛАВ БОРИСОВ ЕТ (ET ISVA - BORISLAV BORISOV) с ЕИК/ПИК 124040036 е основана на 1994 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Добрич, община Балчик, с. Оброчище, ул. Река вит, №7. ИСВА - БОРИСЛАВ БОРИСОВ ЕТ не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 10.01.2012 г. - Регистрация на фирма

    Седалище и адрес на управление
    област Добрич, община Балчик, с. Оброчище, ул. Река вит, №7
    Физическо лице - търговец
    борислав б.
    Име на фирма
    ИСВА - БОРИСЛАВ БОРИСОВ
    Основана
    1994
    Изписване на чужд език
    ET ISVA - BORISLAV BORISOV
    Предмет на дейност
    Таксиметрови услуги - превоз на пътници и товари в страната и чужбина, търговска дейност в страната и чужбина, търговско представителство и посредничество, бартерни сделки, реекспорт, търговия на едро и дребно с промишлени и хранителни стоки, оказионна, комисионна, консигнационна търговия, търговско агентство, рекламна дейност, лизинг, транспортна и спедиторска дейност с лек и товарен превоз, хотелиерство, ресторантьорство, туризъм, кафетерия, продажба на стоки от растителен и животински вид в обработено или преработено състояние, аудио, видео и кино производство, шивашки услуги, плетива, апликации, бродерия, фризьорски и козметични услуги.

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: април 2024 г.