Търси

САЛИ ИБРЯМ - КАНАРЧЕ ЕТЕИК: 124004613, с. Стожер, Добрич-селска

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
3.08.2011 г.Виж история
Фирма/Наименование
САЛИ ИБРЯМ - КАНАРЧЕ ЕТ
Дата на регистрация
1992
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Добрич, община Добрич-селска, с. Стожер, ул. СТРУМА, №17
Предмет на дейност
строителство и производство на строителни и материали, производство и търговия с резервни части за автомобили и селскостопански машини, транспорт на пътници и товари в страната и чужбина на фирми и граждани /търговска дейност в страната и чужбина-внос, износ, реекспорт, спецефични търговски операции, посредничество, представителства, производство и търговия с облекла и обувки, производство и търговия със селскостопанска продукция от растителен и животински пр0изх0д, пчели и пчелни продукти в страната и чужбина, коларожелезарски и дърводелски услуги, автомонтьорство и автотенекеджийско, сондажни работи, сервиз на битова техника, сервиз и зареждане на запалки и газови уреди за бита, хотелиерство, ресторантьорство, лечебен масаж, комплексни туристически услуги на фирми и граждани.
Физическо лице - търговец
сали басри ибрям

Резюме

Фирма САЛИ ИБРЯМ - КАНАРЧЕ ЕТ () с ЕИК/ПИК 124004613 е основана на 1992 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Добрич, община Добрич-селска, с. Стожер, ул. СТРУМА, №17. САЛИ ИБРЯМ - КАНАРЧЕ ЕТ не е регистрана по ЗДДС

История

 1. 3.08.2011 г. - Регистрация на фирма

  Основана
  1992
  Седалище и адрес на управление
  област Добрич, община Добрич-селска, с. Стожер, ул. СТРУМА, №17
  Предмет на дейност
  СТРОИТЕЛСТВО И ПРОИЗВОДСТВО НА СТРОИТЕЛНИ И МАТЕРИАЛИ, ПРОИЗВОДСТВО И ТЪРГОВИЯ С РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ ЗА АВТОМОБИЛИ И СЕЛСКОСТОПАНСКИ МАШИНИ, ТРАНСПОРТ НА ПЪТНИЦИ И ТОВАРИ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА НА ФИРМИ И ГРАЖДАНИ /ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА-ВНОС, ИЗНОС, РЕЕКСПОРТ, СПЕЦЕФИЧНИ ТЪРГОВСКИ ОПЕРАЦИИ, ПОСРЕДНИЧЕСТВО, ПРЕДСТАВИТЕЛСТВА, ПРОИЗВОДСТВО И ТЪРГОВИЯ С ОБЛЕКЛА И ОБУВКИ, ПРОИЗВОДСТВО И ТЪРГОВИЯ СЪС СЕЛСКОСТОПАНСКА ПРОДУКЦИЯ ОТ РАСТИТЕЛЕН И ЖИВОТИНСКИ ПР0ИЗХ0Д, ПЧЕЛИ И ПЧЕЛНИ ПРОДУКТИ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, КОЛАРОЖЕЛЕЗАРСКИ И ДЪРВОДЕЛСКИ УСЛУГИ, АВТОМОНТЬОРСТВО И АВТОТЕНЕКЕДЖИЙСКО, СОНДАЖНИ РАБОТИ, СЕРВИЗ НА БИТОВА ТЕХНИКА, СЕРВИЗ И ЗАРЕЖДАНЕ НА ЗАПАЛКИ И ГАЗОВИ УРЕДИ ЗА БИТА, ХОТЕЛИЕРСТВО, РЕСТОРАНТЬОРСТВО, ЛЕЧЕБЕН МАСАЖ, КОМПЛЕКСНИ ТУРИСТИЧЕСКИ УСЛУГИ НА ФИРМИ И ГРАЖДАНИ.
  Име на фирма
  САЛИ ИБРЯМ - КАНАРЧЕ
  Физическо лице - търговец
  сали басри ибрям

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

  Предишна фирма
Следваща фирма  
Firms.bg
© 2023 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: декември 2023 г.