Firms.bg
Търси

МИКОН - ЖИВКО КОСТОВ ЕТЕИК: 123759064, гр. Стара Загора, Стара Загора

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
3.05.2011 г.Виж история
Фирма/Наименование
МИКОН - ЖИВКО КОСТОВ ЕТ
Дата на регистрация
2007
Регистрация по ЗДДС

BG123759064 ( )

Седалище и адрес на управление
област Стара Загора, община Стара Загора, гр. Стара Загора, ул. ГЕОРГИ КЮМЮРЕВ, №46, етаж 1, апартамент 1
Предмет на дейност
производство, външна и вътрешна търговия на едро и дребно на всякакви промишлени, потребителски и битови стоки, фитопрепарати, консервни продукти, търговия с метали и метални изделия и техните производни в страната и чужбина, експорт, импорт, покупка на стоки с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, производство на стоки с цел продажба, търговско представителство и посредничество, комисионни и спедиционни / без поща / сделки, лизинг, организиране на счетоводно отчитане и съставяне на годишни, междинни и други финансови отчети по реда на закона за счетоводството, складови сделки, покупка строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, хотелиерство, ресторантьорство, търговия с животинска / без дивечови кожи / и селскостопанска продукция, външнотърговска дейност, таксиметрова и транспортна дейност в страната и чужбина, и всички останали дейности и услуги в страната и чужбина, незабранени от закона, които по обем и предмет изискват да се водят по търговски начин. при разрешителен режим - след издаване на съответното разрешение.
Физическо лице - търговец
живко к.

Резюме

Фирма МИКОН - ЖИВКО КОСТОВ ЕТ () с ЕИК/ПИК 123759064 е основана на 2007 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Стара Загора, община Стара Загора, гр. Стара Загора, ул. ГЕОРГИ КЮМЮРЕВ, №46, етаж 1, апартамент 1. МИКОН - ЖИВКО КОСТОВ ЕТ е дерегистрана по ЗДДС на основание

История

  1. 18.12.2007 г. - Регистрация на фирма

    ДДС
    Регистрация на ДЗЛ което е било регистрирано на друго основание - ДДС номер: BG123759064
  2. 19.12.2007 г.

    ДДС
    Регистрация на ДЗЛ, което е било регистрирано на друго основание - ДДС номер: BG123759064
  3. 11.01.2011 г.

    Седалище и адрес на управление
    област Стара Загора, община Стара Загора, гр. Стара Загора, ул. ГЕОРГИ КЮМЮРЕВ, №46, етаж 1, апартамент 1
    Предмет на дейност
    Производство, външна и вътрешна търговия на едро и дребно на всякакви промишлени, потребителски и битови стоки, фитопрепарати, консервни продукти, търговия с метали и метални изделия и техните производни в страната и чужбина, експорт, импорт, покупка на стоки с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, производство на стоки с цел продажба, търговско представителство и посредничество, комисионни и спедиционни / без поща / сделки, лизинг, организиране на счетоводно отчитане и съставяне на годишни, междинни и други финансови отчети по реда на закона за счетоводството, складови сделки, покупка строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, хотелиерство, ресторантьорство, търговия с животинска / без дивечови кожи / и селскостопанска продукция, външнотърговска дейност, таксиметрова и транспортна дейност в страната и чужбина, и всички останали дейности и услуги в страната и чужбина, незабранени от закона, които по обем и предмет изискват да се водят по търговски начин. При разрешителен режим - след издаване на съответното разрешение.
    Физическо лице - търговец
    живко к.
    Име на фирма
    МИКОН - ЖИВКО КОСТОВ
    Основана
    2007
  4. 2.05.2011 г.

    ДДС
    Дерегистрация на ДЗЛ което е било регистрирано на друго основание - ДДС номер: BG123759064
  5. 3.05.2011 г.

    ДДС
    Дерегистрация на ДЗЛ, което е било регистрирано на друго основание - ДДС номер: BG123759064

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: април 2024 г.