Firms.bg
Търси

МКК-МАРГАРИТА КАБАКЧИЕВА - ЕКАТЕРИНА КАБАКЧИЕВА ЕТЕИК: 123743067, гр. Стара Загора, Стара Загора

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
27.02.2019 г.Виж история
Фирма/Наименование
МКК-МАРГАРИТА КАБАКЧИЕВА - ЕКАТЕРИНА КАБАКЧИЕВА ЕТ
Изписване на чужд език
MKK - MARGARITA KABAKCHIEVA - EKATERINA KABAKCHIEVA
Дата на регистрация
1990
Регистрация по ЗДДС

BG123743067 ( Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област Стара Загора, община Стара Загора, гр. Стара Загора, ул. ХРИСТО БОТЕВ, №67, етаж 8, апартамент 24
Предмет на дейност
ппокупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален или преработен вид, ресторантьорство, комисионни, спедиционни и превозни сделки в страната и чужбина, внос и износ на стоки, както и всички други сделки и услуги незабранени от закона. когато има разрешителен режим - след съответното разрешение.
Физическо лице - търговец
екатерина к.

Резюме

Фирма МКК-МАРГАРИТА КАБАКЧИЕВА - ЕКАТЕРИНА КАБАКЧИЕВА ЕТ (MKK - MARGARITA KABAKCHIEVA - EKATERINA KABAKCHIEVA) с ЕИК/ПИК 123743067 е основана на 1990 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Стара Загора, община Стара Загора, гр. Стара Загора, ул. ХРИСТО БОТЕВ, №67, етаж 8, апартамент 24. МКК-МАРГАРИТА КАБАКЧИЕВА - ЕКАТЕРИНА КАБАКЧИЕВА ЕТ е регистрана по ЗДДС с номер BG123743067 на основание Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС

История

  1. 18.02.2007 г. - Регистрация на фирма

    ДДС
    Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС - ДДС номер: BG123743067
  2. 19.02.2007 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС - ДДС номер: BG123743067
  3. 15.02.2010 г.

    Физическо лице - търговец
    екатерина к.
    Име на фирма
    МКК-МАРГАРИТА КАБАКЧИЕВА - ЕКАТЕРИНА КАБАКЧИЕВА
    Изписване на чужд език
    MKK - MARGARITA KABAKCHIEVA - EKATERINA KABAKCHIEVA
    Седалище и адрес на управление
    област Стара Загора, община Стара Загора, гр. Стара Загора, ул. ХРИСТО БОТЕВ, №67, етаж 8, апартамент 24
    Предмет на дейност
    Финансово-счетоводна, административно правна, кредитно-спестовна, рекламна, импресарска, проектанска, преводаческа, информационна, бартерна, лизингова, лицензионна, маркетингова дейности, превоз на пътници и товари с лек товарен транспорт, услуги със всички видове селскостопанска и строителна техника, хотелиерство, ресторантьорство, бар-дискотека, оказионен, антикварен, комисионен, бутик, магазин, металообработващи, дървообработващи, коженогалантерийни, машинописни, размножителни, звуко и видео записи, дизайнерски, шивашки, машинно и ръчно плетиво и бродерия, фортограф и строително-ремонтни, комунални, монтажни, бръснаро-фризьорски, козметични услуги, гледане на деца и възрастни хора, организация и обслужване на сватбени и семейни тържества, общ. мероприятия, вътрешен и м/у-нар, туризъм, производство, изкупуване и продажба на промишлени стоки, производство, изкупуване, преработка и реализация на растителни и животинска селскостопанска продукция, цветя, пчелни продукти, риба, изработка и реализация на стоки за населението, промишлеността, худ. произведения, бижутерия от всички видове материали /без благородни метали/, поръчки, изработка, изкупуване, реализация, изложби, базари, ревюта на облекла, аксесоари, бижутерия, изработка на модели облекла и аксесоари по каталог, облекла бутик, кроячески услуги, дизайн, интериор, обзавеждане, проектантски, технически услуги, организиране на курсове по шев и кройка, изучаване на чужди езици, агрономически и консултации по отглеждане на птици и животни, търговско представителство, посредничество, агентство в страната и в чужбина на наши и чужди ФЛ и ЮЛ, поддържане и ремонт на МПС, битова техника, инсталации, радиотелевизионна апаратура и електронна, финансови, счетоводни, одитни услуги, експертизи, заключения, външноикономическа и външнотърговска дейност по предмета на фирмата, дейностите ще се извършват в страната и в чужбина на наши и чужди граждани, фирми и организации в лв. и валута, съобраазно с действуващите нормативи.
    Основана
    1990
  4. 27.02.2019 г.

    Предмет на дейност
    Ппокупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален или преработен вид, ресторантьорство, комисионни, спедиционни и превозни сделки в страната и чужбина, внос и износ на стоки, както и всички други сделки и услуги незабранени от закона. Когато има разрешителен режим - след съответното разрешение.

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
123118496БОВАНС - БЪЛГАРИЯ ООД

гр. Стара Загора, Стара Загора

екатерина к.

Съдружници

Виж още
201123004МИРОН 74 ООД

гр. Стара Загора, Стара Загора

екатерина к.

Съдружници

Виж още
202997241БОВАНС ЕООД

гр. Стара Загора, Стара Загора

екатерина к.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: април 2024 г.