Firms.bg
Търси

ВАНДА ИВАНОВА ЕТЕИК: 123635807, гр. Стара Загора, Стара Загора

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
8.01.2010 г.Виж история
Фирма/Наименование
ВАНДА ИВАНОВА ЕТ
Дата на регистрация
2003
Регистрация по ЗДДС

BG123635807 ( Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област Стара Загора, община Стара Загора, гр. Стара Загора, ул. ГЕНЕРАЛ ГУРКО, №37, етаж 2, апартамент 2
Предмет на дейност
търговия на дребно с лекарствени продукти и медицински консумативи, включително: съхраняване, приготвяне, опаковане, контролиране, даване на консултации, отпускане по лекарско и без лекарско предписание на разрешени за употреба в република българия лекарствени продукти, на медицински изделия, на диетични храни за специални медицински цели и храни за кърмачета и преходни храни, както и хранителни добавки, козметични и санитарно-хигиенни средства по списък, определен от министъра на здравеопазването, както и всякаква друга дейност, незабранена от закона.
Физическо лице - търговец
ванда красимирова иванова

Резюме

Фирма ВАНДА ИВАНОВА ЕТ () с ЕИК/ПИК 123635807 е основана на 2003 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Стара Загора, община Стара Загора, гр. Стара Загора, ул. ГЕНЕРАЛ ГУРКО, №37, етаж 2, апартамент 2. ВАНДА ИВАНОВА ЕТ е регистрана по ЗДДС с номер BG123635807 на основание Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС

История

 1. 24.08.2004 г.

  Регистрация на фирмата
  ВАНДА ИВАНОВА
 2. 25.08.2004 г.

  ДДС
  Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС - ДДС номер: BG123635807
 3. 9.12.2009 г.

  Основана
  2003
  Физическо лице - търговец
  ванда красимирова иванова
  Фирма
  ВАНДА ИВАНОВА
  Предмет на дейност
  ФАРМАЦИЯ - ВНОС, ИЗНОС, ПРОИЗВОДСТВО И ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО И ДРЕБНО С ФАРМАЦЕВТИЧНИ ПРОДУКТИ, КОЗМЕТИКА, МЕДИЦИНСКИ МАТЕРИАЛИ, АПАРАТУРА И СЪОРЪЖЕНИЯ, ПРИ СПАЗВАНЕ НА СЪОТВЕТНИЯ РАЗРЕШИТЕЛЕН РЕЖИМ, КАКТО И ПОКУПКА НА СТОКИ ИЛИ ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД, ПРОДАЖБА НА СТОКИ ОТ СОБСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО, ТЪРГОВИЯ - ВЪТРЕШНА И ВЪНШНА, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО НА МЕСТНИ И ЧУЖДИ ФИЗИЧЕСКИ И ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА, РЕКЛАМНИ, ИНФОРМАЦИОННИ, ПРОГРАМНИ УСЛУГИ, ТРАНСПОРТНА ДЕЙНОСТ, КАКТО И ВСЯКА ДРУГА ПОМОЩНА И СЪПЪТСТВУВАЩА ДЕЙНОСТ ПРИ СПАЗВАНЕ НА НОРМАТИВНО УСТАНОВЕНИЯ РЕД. КОГАТО ИМА РАЗРЕШИТЕЛЕН РЕЖИМ - СЛЕД СЪОТВЕТНОТО РАЗРЕШЕНИЕ.
  Седалище и адрес на управление
  област Стара Загора, община Стара Загора, гр. Стара Загора, ул. ГЕНЕРАЛ ГУРКО, №37, етаж 2, апартамент 2
 4. 8.01.2010 г.

  Предмет на дейност
  Търговия на дребно с лекарствени продукти и медицински консумативи, включително: съхраняване, приготвяне, опаковане, контролиране, даване на консултации, отпускане по лекарско и без лекарско предписание на разрешени за употреба в Република България лекарствени продукти, на медицински изделия, на диетични храни за специални медицински цели и храни за кърмачета и преходни храни, както и хранителни добавки, козметични и санитарно-хигиенни средства по списък, определен от министъра на здравеопазването, както и всякаква друга дейност, незабранена от закона.

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
175092679ПИ ЕС ДИ ЕС ООД

гр. София, Столична

ванда красимирова иванова

Съдружници, Съдружници, Съдружници, Съдружници

Виж още
  Предишна фирма
Следваща фирма  
Firms.bg
© 2023 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: октомври 2023 г.