Firms.bg
Търси

АНИ - АНГЕЛИНА МИНЧЕВА ЕТЕИК: 123003526, гр. Стара Загора, Стара Загора

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
25.02.2011 г.Виж история
Фирма/Наименование
АНИ - АНГЕЛИНА МИНЧЕВА ЕТ
Дата на регистрация
1996
Регистрация по ЗДДС

BG123003526 ( Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област Стара Загора, община Стара Загора, гр. Стара Загора, бул. НИКОЛА ПЕТКОВ, №49, етаж 4, апартамент 31
Предмет на дейност
покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален, преработен и обработен вид. производство на стоки с цел продажба /по законоустановения ред/, комисионна, спедиционна /без поща/, складова, лизингова дейност на търговско представителство и посредничество, превозна, хотелиерска /след издаване на лиценз/, ресторантьорска, туристическа, рекламна /без кино и печат/, информационна, програмна, импресарска дейност и предоставяне на други услуги, видео, програмна, импресарска дейност и предоставяне на други услуги, видео и звукозаписи и други подобни дейности, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, външнотърговска дейност, както и всички други дейности, които не са забранени от закона и които ще се извършват в страната и в чужбина.
Физическо лице - търговец
ангелина минчева христова

Резюме

Фирма АНИ - АНГЕЛИНА МИНЧЕВА ЕТ () с ЕИК/ПИК 123003526 е основана на 1996 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Стара Загора, община Стара Загора, гр. Стара Загора, бул. НИКОЛА ПЕТКОВ, №49, етаж 4, апартамент 31. АНИ - АНГЕЛИНА МИНЧЕВА ЕТ е регистрана по ЗДДС с номер BG123003526 на основание Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС

История

 1. 17.01.1999 г.

  Регистрация на фирмата
  АНИ - АНГЕЛИНА МИНЧЕВА
 2. 18.01.1999 г.

  ДДС
  Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС - ДДС номер: BG123003526
 3. 25.02.2011 г.

  Предмет на дейност
  ПОКУПКА НА СТОКИ И ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН И ОБРАБОТЕН ВИД. ПРОИЗВОДСТВО НА СТОКИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА /ПО ЗАКОНОУСТАНОВЕНИЯ РЕД/, КОМИСИОННА, СПЕДИЦИОННА /БЕЗ ПОЩА/, СКЛАДОВА, ЛИЗИНГОВА ДЕЙНОСТ НА ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО, ПРЕВОЗНА, ХОТЕЛИЕРСКА /СЛЕД ИЗДАВАНЕ НА ЛИЦЕНЗ/, РЕСТОРАНТЬОРСКА, ТУРИСТИЧЕСКА, РЕКЛАМНА /БЕЗ КИНО И ПЕЧАТ/, ИНФОРМАЦИОННА, ПРОГРАМНА, ИМПРЕСАРСКА ДЕЙНОСТ И ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ДРУГИ УСЛУГИ, ВИДЕО, ПРОГРАМНА, ИМПРЕСАРСКА ДЕЙНОСТ И ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ДРУГИ УСЛУГИ, ВИДЕО И ЗВУКОЗАПИСИ И ДРУГИ ПОДОБНИ ДЕЙНОСТИ, ПОКУПКА, СТРОЕЖ И ОБЗАВЕЖДАНЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА, ВЪНШНОТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ, КАКТО И ВСИЧКИ ДРУГИ ДЕЙНОСТИ, КОИТО НЕ СА ЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА И КОИТО ЩЕ СЕ ИЗВЪРШВАТ В СТРАНАТА И В ЧУЖБИНА.
  Фирма
  АНИ - АНГЕЛИНА МИНЧЕВА
  Основана
  1996
  Физическо лице - търговец
  ангелина минчева христова
  Седалище и адрес на управление
  област Стара Загора, община Стара Загора, гр. Стара Загора, бул. НИКОЛА ПЕТКОВ, №49, етаж 4, апартамент 31

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

  Предишна фирма
Следваща фирма  
Firms.bg
© 2023 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: септември 2023 г.