Firms.bg
Търси

ПЕТКО ДИКОВ - ДАНИЕЛС -99 ЕТЕИК: 122098806, гр. Правец, Правец

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
18.12.2009 г.Виж история
Фирма/Наименование
ПЕТКО ДИКОВ - ДАНИЕЛС -99 ЕТ
Дата на регистрация
1996
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област София, община Правец, гр. Правец, ул. Градешница, №9
Предмет на дейност
извършване на транспортни, спедиторски и таксиметрови услуги. извършване на туристически услуги, хотелиерство, ресторантьорство, рекламна дейност. организиране на атракционни и забавни игри и доставка на съоръжения за тях. разкриване и експлоатация на ателиета за ремонт на битова техника. извършване на ветеринарно-медицински услуги. производство на изделия от пластмаса, дърво, метали и други материали, предназначени за промишлеността и бита. производство, изкупуване, преработка и съхранение на всички видове селскостопанска продукция. разкриване и експлоатация на магазини за местни и вносни стоки. икономическа и търговска дейност в страната и чужбина с предлаганите стоки и услуги с и без посредничество и реекспорт.
Физическо лице - търговец
петко д.

Резюме

Фирма ПЕТКО ДИКОВ - ДАНИЕЛС -99 ЕТ () с ЕИК/ПИК 122098806 е основана на 1996 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област София, община Правец, гр. Правец, ул. Градешница, №9. ПЕТКО ДИКОВ - ДАНИЕЛС -99 ЕТ не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 18.12.2009 г. - Регистрация на фирма

    Име на фирма
    ПЕТКО ДИКОВ - ДАНИЕЛС -99
    Седалище и адрес на управление
    област София, община Правец, гр. Правец, ул. Градешница, №9
    Физическо лице - търговец
    петко д.
    Основана
    1996
    Предмет на дейност
    Извършване на транспортни, спедиторски и таксиметрови услуги. Извършване на туристически услуги, хотелиерство, ресторантьорство, рекламна дейност. Организиране на атракционни и забавни игри и доставка на съоръжения за тях. Разкриване и експлоатация на ателиета за ремонт на битова техника. Извършване на ветеринарно-медицински услуги. Производство на изделия от пластмаса, дърво, метали и други материали, предназначени за промишлеността и бита. Производство, изкупуване, преработка и съхранение на всички видове селскостопанска продукция. Разкриване и експлоатация на магазини за местни и вносни стоки. Икономическа и търговска дейност в страната и чужбина с предлаганите стоки и услуги с и без посредничество и реекспорт.

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: април 2024 г.