Търси

МИРО-72 - МИРОСЛАВ МАРИНОВ ЕТЕИК: 122051767, гр. Ботевград, Ботевград

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
18.07.2008 г.Виж история
Фирма/Наименование
МИРО-72 - МИРОСЛАВ МАРИНОВ ЕТ
Изписване на чужд език
MIRO
Дата на регистрация
1997
Регистрация по ЗДДС

BG122051767 ( Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област София, община Ботевград, гр. Ботевград, ул. ЛЮБЕН КАРАВЕЛОВ, №29
Предмет на дейност
покупка и продажба на хранителни,промишлени,текстилни и трикотажни стоки,облекла и обувки и стоки за бита,покупка и продажба на алкохолни и безалкохолни напитки,минерални води и цитросови плодове,експлоатация на ресторанти,барове и кафетерии,екплоатация на хотели,мотели, къмпинги, паркинги и гаражи и осъществяване на охраната им,сервизна дейност на всички видове моторни превозни средства,тенекеджийски и дърводелски услуги, товаро-разтоварна дейност,транспортна дейност,вътрешен и международен туризъм,,комисионна, импресарска, рекламна,спедиционна и лизингава дейност на търговско представителство и посредничество,оказионна и бутикова дейност,производство на всички видове селскостопанска продукция,производство и продажба на изделя от метали,пластмаси, дърво и сплави,заложна дейност,построяванете на недвижими имоти с цел продажбата им или отдаването им под наем,както и извършване на посредническа дейност при сделки с недвижими имоти,ескплоатация на всички видове увеселителни и забавни и гри.
Физическо лице - търговец
мирослав цанов маринов

Резюме

Фирма МИРО-72 - МИРОСЛАВ МАРИНОВ ЕТ (MIRO) с ЕИК/ПИК 122051767 е основана на 1997 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област София, община Ботевград, гр. Ботевград, ул. ЛЮБЕН КАРАВЕЛОВ, №29. МИРО-72 - МИРОСЛАВ МАРИНОВ ЕТ е регистрана по ЗДДС с номер BG122051767 на основание Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС

История

 1. 19.11.2006 г. - Регистрация на фирма

  ДДС
  Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС - ДДС номер: BG122051767
 2. 20.11.2006 г.

  ДДС
  Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС - ДДС номер: BG122051767
 3. 18.07.2008 г.

  Основана
  1997
  Седалище и адрес на управление
  област София, община Ботевград, гр. Ботевград, ул. ЛЮБЕН КАРАВЕЛОВ, №29
  Име на фирма
  МИРО-72 - МИРОСЛАВ МАРИНОВ
  Изписване на чужд език
  MIRO
  Предмет на дейност
  ПОКУПКА И ПРОДАЖБА НА ХРАНИТЕЛНИ,ПРОМИШЛЕНИ,ТЕКСТИЛНИ И ТРИКОТАЖНИ СТОКИ,ОБЛЕКЛА И ОБУВКИ И СТОКИ ЗА БИТА,ПОКУПКА И ПРОДАЖБА НА АЛКОХОЛНИ И БЕЗАЛКОХОЛНИ НАПИТКИ,МИНЕРАЛНИ ВОДИ И ЦИТРОСОВИ ПЛОДОВЕ,ЕКСПЛОАТАЦИЯ НА РЕСТОРАНТИ,БАРОВЕ И КАФЕТЕРИИ,ЕКПЛОАТАЦИЯ НА ХОТЕЛИ,МОТЕЛИ, КЪМПИНГИ, ПАРКИНГИ И ГАРАЖИ И ОСЪЩЕСТВЯВАНЕ НА ОХРАНАТА ИМ,СЕРВИЗНА ДЕЙНОСТ НА ВСИЧКИ ВИДОВЕ МОТОРНИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА,ТЕНЕКЕДЖИЙСКИ И ДЪРВОДЕЛСКИ УСЛУГИ, ТОВАРО-РАЗТОВАРНА ДЕЙНОСТ,ТРАНСПОРТНА ДЕЙНОСТ,ВЪТРЕШЕН И МЕЖДУНАРОДЕН ТУРИЗЪМ,,КОМИСИОННА, ИМПРЕСАРСКА, РЕКЛАМНА,СПЕДИЦИОННА И ЛИЗИНГАВА ДЕЙНОСТ НА ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО,ОКАЗИОННА И БУТИКОВА ДЕЙНОСТ,ПРОИЗВОДСТВО НА ВСИЧКИ ВИДОВЕ СЕЛСКОСТОПАНСКА ПРОДУКЦИЯ,ПРОИЗВОДСТВО И ПРОДАЖБА НА ИЗДЕЛЯ ОТ МЕТАЛИ,ПЛАСТМАСИ, ДЪРВО И СПЛАВИ,ЗАЛОЖНА ДЕЙНОСТ,ПОСТРОЯВАНЕТЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБАТА ИМ ИЛИ ОТДАВАНЕТО ИМ ПОД НАЕМ,КАКТО И ИЗВЪРШВАНЕ НА ПОСРЕДНИЧЕСКА ДЕЙНОСТ ПРИ СДЕЛКИ С НЕДВИЖИМИ ИМОТИ,ЕСКПЛОАТАЦИЯ НА ВСИЧКИ ВИДОВЕ УВЕСЕЛИТЕЛНИ И ЗАБАВНИ И ГРИ.
  Физическо лице - търговец
  мирослав цанов маринов

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
202992365Лотос Агро ЕООД

гр. Ботевград, Ботевград

мирослав цанов маринов

Едноличен собственик на капитала

Виж още
  Предишна фирма
Следваща фирма  
Firms.bg
© 2023 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: декември 2023 г.