Търси

НАНИ-95-АТАНАС ГЕОВ ЕТЕИК: 122049054, гр. Копривщица, Копривщица

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
8.12.2009 г.Виж история
Фирма/Наименование
НАНИ-95-АТАНАС ГЕОВ ЕТ
Дата на регистрация
1997
Регистрация по ЗДДС

BG122049054 ( Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област София, община Копривщица, гр. Копривщица, ул. НЕШО ПОП БРАЙКОВ, №12
Предмет на дейност
производство и търговия на стоки и услуги с промишлено, битово и търговско предназначени в страната и чужбина, търговско представителство и посредничество, вътрешно и външнотърговска дейност, внос, износ и реекспорт, консигнационна и разносна търговия, комисионна и спедиционна дейност, производство, преработка и търговия със селскостопанска продукция от растителен и животински произход, диворастящи плодове, билки, гъби и други, покупко - продажба на хранителни и нехранителни стоки, алкохолни и безалкохолни напитки, топли и студени закуски, тестени,захарни и други сладкарски изделия, текстил и текстилни изделия, плетива, трикотаж и други стоки и услуги за широко потребление, парфюмерия, кинкалерия, галантерия, пасмантерия и други, домашни потреби, железария и битова техника, курортно обслужване, туристическа, транспортна и други дейности и услуги разрешени със закон.
Физическо лице - търговец
атанас найденов геов

Резюме

Фирма НАНИ-95-АТАНАС ГЕОВ ЕТ () с ЕИК/ПИК 122049054 е основана на 1997 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област София, община Копривщица, гр. Копривщица, ул. НЕШО ПОП БРАЙКОВ, №12. НАНИ-95-АТАНАС ГЕОВ ЕТ е регистрана по ЗДДС с номер BG122049054 на основание Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС

История

 1. 1.10.2009 г. - Регистрация на фирма

  ДДС
  Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС - ДДС номер: BG122049054
 2. 2.10.2009 г.

  ДДС
  Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС - ДДС номер: BG122049054
 3. 8.12.2009 г.

  Седалище и адрес на управление
  област София, община Копривщица, гр. Копривщица, ул. НЕШО ПОП БРАЙКОВ, №12
  Име на фирма
  НАНИ-95-АТАНАС ГЕОВ
  Основана
  1997
  Предмет на дейност
  ПРОИЗВОДСТВО И ТЪРГОВИЯ НА СТОКИ И УСЛУГИ С ПРОМИШЛЕНО, БИТОВО И ТЪРГОВСКО ПРЕДНАЗНАЧЕНИ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО, ВЪТРЕШНО И ВЪНШНОТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ, ВНОС, ИЗНОС И РЕЕКСПОРТ, КОНСИГНАЦИОННА И РАЗНОСНА ТЪРГОВИЯ, КОМИСИОННА И СПЕДИЦИОННА ДЕЙНОСТ, ПРОИЗВОДСТВО, ПРЕРАБОТКА И ТЪРГОВИЯ СЪС СЕЛСКОСТОПАНСКА ПРОДУКЦИЯ ОТ РАСТИТЕЛЕН И ЖИВОТИНСКИ ПРОИЗХОД, ДИВОРАСТЯЩИ ПЛОДОВЕ, БИЛКИ, ГЪБИ И ДРУГИ, ПОКУПКО - ПРОДАЖБА НА ХРАНИТЕЛНИ И НЕХРАНИТЕЛНИ СТОКИ, АЛКОХОЛНИ И БЕЗАЛКОХОЛНИ НАПИТКИ, ТОПЛИ И СТУДЕНИ ЗАКУСКИ, ТЕСТЕНИ,ЗАХАРНИ И ДРУГИ СЛАДКАРСКИ ИЗДЕЛИЯ, ТЕКСТИЛ И ТЕКСТИЛНИ ИЗДЕЛИЯ, ПЛЕТИВА, ТРИКОТАЖ И ДРУГИ СТОКИ И УСЛУГИ ЗА ШИРОКО ПОТРЕБЛЕНИЕ, ПАРФЮМЕРИЯ, КИНКАЛЕРИЯ, ГАЛАНТЕРИЯ, ПАСМАНТЕРИЯ И ДРУГИ, ДОМАШНИ ПОТРЕБИ, ЖЕЛЕЗАРИЯ И БИТОВА ТЕХНИКА, КУРОРТНО ОБСЛУЖВАНЕ, ТУРИСТИЧЕСКА, ТРАНСПОРТНА И ДРУГИ ДЕЙНОСТИ И УСЛУГИ РАЗРЕШЕНИ СЪС ЗАКОН.
  Физическо лице - търговец
  атанас найденов геов

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

  Предишна фирма
Следваща фирма  
Firms.bg
© 2023 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: декември 2023 г.