Firms.bg
Търси

ПИТ - ПЛАМЕН МАРИНОВ ЕТЕИК: 122031565, гр. Ботевград, Ботевград

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
9.01.2012 г.Виж история
Фирма/Наименование
ПИТ - ПЛАМЕН МАРИНОВ ЕТ
Изписване на чужд език
PIT-PLAMEN MARINOV
Дата на регистрация
1995
Регистрация по ЗДДС

BG122031565 ( Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област София, община Ботевград, гр. Ботевград, ул. ЗЕЛИНГРАД 33
Предмет на дейност
изкупуване, производство, преработка и продажба на селскостопанска и животинска продукция на вътрешния и външния пазар, събиране, изкупуване и продажба на диворастящи плодове, производство и търговия с безалкохолни и алкохолни напитки, производство и търговия с промишлени, хранителни и стоки за бита, битова промишленост, транспортна дейност и таксиметрови превози с леки, лекотоварни и товарни автомобили, откриване и експлоатация на фирмени магазини, вътрешна и външнотърговска дейност-внос, износ, реекспорт и бартер, оказионна, антикварна и консигнационна дейност, рекламна дейност, хотелиерство, ресторантьорство, отдаване под наем на вещи, средства и съоръжения, касети под наем, вътрешен и международен туризъм, производство и продажба на плодове и зеленчуци, строително-ремонтна и строително-монтажна дейност, хидроизолации, бояджийство, водопровод и канализация, компютърни и електронни игри, изкупуване, продажба и обработка на метали и метални изделия, шивачество, плетачество.
Физическо лице - търговец
пламен иванов маринов

Резюме

Фирма ПИТ - ПЛАМЕН МАРИНОВ ЕТ (PIT-PLAMEN MARINOV) с ЕИК/ПИК 122031565 е основана на 1995 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област София, община Ботевград, гр. Ботевград, ул. ЗЕЛИНГРАД 33. ПИТ - ПЛАМЕН МАРИНОВ ЕТ е регистрана по ЗДДС с номер BG122031565 на основание Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС

История

 1. 27.06.1995 г.

  Регистрация на фирмата
  ПИТ - ПЛАМЕН МАРИНОВ
 2. 28.06.1995 г.

  ДДС
  Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС - ДДС номер: BG122031565
 3. 9.01.2012 г.

  Седалище и адрес на управление
  област София, община Ботевград, гр. Ботевград, ул. ЗЕЛИНГРАД 33
  Физическо лице - търговец
  пламен иванов маринов
  Изписване на чужд език
  PIT-PLAMEN MARINOV
  Основана
  1995
  Фирма
  ПИТ - ПЛАМЕН МАРИНОВ
  Предмет на дейност
  ИЗКУПУВАНЕ, ПРОИЗВОДСТВО, ПРЕРАБОТКА И ПРОДАЖБА НА СЕЛСКОСТОПАНСКА И ЖИВОТИНСКА ПРОДУКЦИЯ НА ВЪТРЕШНИЯ И ВЪНШНИЯ ПАЗАР, СЪБИРАНЕ, ИЗКУПУВАНЕ И ПРОДАЖБА НА ДИВОРАСТЯЩИ ПЛОДОВЕ, ПРОИЗВОДСТВО И ТЪРГОВИЯ С БЕЗАЛКОХОЛНИ И АЛКОХОЛНИ НАПИТКИ, ПРОИЗВОДСТВО И ТЪРГОВИЯ С ПРОМИШЛЕНИ, ХРАНИТЕЛНИ И СТОКИ ЗА БИТА, БИТОВА ПРОМИШЛЕНОСТ, ТРАНСПОРТНА ДЕЙНОСТ И ТАКСИМЕТРОВИ ПРЕВОЗИ С ЛЕКИ, ЛЕКОТОВАРНИ И ТОВАРНИ АВТОМОБИЛИ, ОТКРИВАНЕ И ЕКСПЛОАТАЦИЯ НА ФИРМЕНИ МАГАЗИНИ, ВЪТРЕШНА И ВЪНШНОТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ-ВНОС, ИЗНОС, РЕЕКСПОРТ И БАРТЕР, ОКАЗИОННА, АНТИКВАРНА И КОНСИГНАЦИОННА ДЕЙНОСТ, РЕКЛАМНА ДЕЙНОСТ, ХОТЕЛИЕРСТВО, РЕСТОРАНТЬОРСТВО, ОТДАВАНЕ ПОД НАЕМ НА ВЕЩИ, СРЕДСТВА И СЪОРЪЖЕНИЯ, КАСЕТИ ПОД НАЕМ, ВЪТРЕШЕН И МЕЖДУНАРОДЕН ТУРИЗЪМ, ПРОИЗВОДСТВО И ПРОДАЖБА НА ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ, СТРОИТЕЛНО-РЕМОНТНА И СТРОИТЕЛНО-МОНТАЖНА ДЕЙНОСТ, ХИДРОИЗОЛАЦИИ, БОЯДЖИЙСТВО, ВОДОПРОВОД И КАНАЛИЗАЦИЯ, КОМПЮТЪРНИ И ЕЛЕКТРОННИ ИГРИ, ИЗКУПУВАНЕ, ПРОДАЖБА И ОБРАБОТКА НА МЕТАЛИ И МЕТАЛНИ ИЗДЕЛИЯ, ШИВАЧЕСТВО, ПЛЕТАЧЕСТВО.

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
203394787СП КОМЕРС-15 ЕООД

гр. Ботевград, Ботевград

пламен иванов маринов

Едноличен собственик на капитала

Виж още
  Предишна фирма
Следваща фирма  
Firms.bg
© 2023 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: септември 2023 г.