Firms.bg
Търси

ЛЕОМА - МАРИАН ТОДОРОВ ЕТЕИК: 122014085, гр. Ботевград, Ботевград

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
14.09.2010 г.Виж история
Фирма/Наименование
ЛЕОМА - МАРИАН ТОДОРОВ ЕТ
Дата на регистрация
1996
Регистрация по ЗДДС

BG122014085 ( Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област София, община Ботевград, гр. Ботевград, ул. 17-ТИ НОЕМВРИ 35
Предмет на дейност
предприемачество, туризъм, курортно дело. производство и търговия на стоки за широко потребление, представителство и търговия в страната и извън нея. плетачество, шивашка дейност на всякакви видове облекла, както и тяхната продажба, всякакви превози, товарни и пътнически в страната и извън нея, екскурзии и други със собствен или наети превозни средства, хотелиерство, ресторантьорска дейност, мотелиерство, бензиностанции и магазини за покупко-продажба на всякакви масла,- бензини и други, автомонтьорство, покупко-продажба на всякакви коли /мпс/ в страната и извън нея. търговия с всякакви стоки, кинкалерия, търговия с хранителни стоки, сладкарска дейност, бартерна търговия на всякакви стоки, комисионна търговия. търговия с всякакви селскостопански стоки и производство, безалкохолни напитки и тяхното производство, търговия с всякакви движими и недвижими имоти, кафеджийство. коопериране с вътрешни и външни фирми за всякаква дейност, строителство, предприемачество. книжарска и вестникарска дейност, търговия с горски плодове, гъби, кожи и други . производства, сладкарска дейност, кафеджийска търговия и дейност, търговия с железария и други стоки, облекла, детски играчки, екипировка и други игри и съоръжения, хлебарство и производство, кръчмарска дейност, да извършвам всякаква търговия и покупко-продажба на всякакви стоки, както и всякакви производства на хранителни и нехранителни стоки.
Физическо лице - търговец
мариан и.

Резюме

Фирма ЛЕОМА - МАРИАН ТОДОРОВ ЕТ () с ЕИК/ПИК 122014085 е основана на 1996 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област София, община Ботевград, гр. Ботевград, ул. 17-ТИ НОЕМВРИ 35. ЛЕОМА - МАРИАН ТОДОРОВ ЕТ е регистрана по ЗДДС с номер BG122014085 на основание Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС

История

  1. 4.02.2009 г. - Регистрация на фирма

    ДДС
    Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG122014085
  2. 5.02.2009 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл.100, ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG122014085
  3. 14.09.2010 г.

    Име на фирма
    ЛЕОМА - МАРИАН ТОДОРОВ
    Седалище и адрес на управление
    област София, община Ботевград, гр. Ботевград, ул. 17-ТИ НОЕМВРИ 35
    Предмет на дейност
    Предприемачество, туризъм, курортно дело. производство и търговия на стоки за широко потребление, представителство и търговия в страната и извън нея. плетачество, шивашка дейност на всякакви видове облекла, както и тяхната продажба, всякакви превози, товарни и пътнически в страната и извън нея, екскурзии и други със собствен или наети превозни средства, хотелиерство, ресторантьорска дейност, мотелиерство, бензиностанции и магазини за покупко-продажба на всякакви масла,- бензини и Други, автомонтьорство, покупко-продажба на всякакви коли /МПС/ в страната и извън нея. търговия с всякакви стоки, кинкалерия, търговия с хранителни стоки, сладкарска дейност, бартерна търговия на всякакви стоки, комисионна търговия. търговия с всякакви селскостопански стоки и производство, безалкохолни напитки и тяхното производство, търговия с всякакви движими и недвижими имоти, кафеджийство. коопериране с вътрешни и външни фирми за всякаква дейност, строителство, предприемачество. книжарска и вестникарска дейност, търговия с горски плодове, гъби, кожи и други . производства, сладкарска дейност, кафеджийска търговия и дейност, търговия с железария и други стоки, облекла, детски играчки, екипировка и други игри и съоръжения, хлебарство и производство, кръчмарска дейност, да извършвам всякаква търговия и покупко-продажба на всякакви стоки, както и всякакви производства на хранителни и нехранителни стоки.
    Физическо лице - търговец
    мариан и.
    Основана
    1996

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: април 2024 г.