Търси

КОКО - НИКОЛАЙ ДИМИТРОВ ЕТЕИК: 120617024, гр. Смолян, Смолян

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
1.02.2011 г.Виж история
Фирма/Наименование
КОКО - НИКОЛАЙ ДИМИТРОВ ЕТ
Дата на регистрация
2007
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Смолян, община Смолян, гр. Смолян, ул. АЛЕКО КОНСТАНТИНОВ, №29
Предмет на дейност
търговска дейност, внос, износ, бартерни и лизингови сделки, търговско представителство, посредничество и агенции, откриване и обслужване на търговски и туристически обекти за обществено хранене, превоз на хора и товари в страната и чужбина, добив и търговия с дървен материал, извършване на дърводелски услуги, производство, изкупуване, преработка, съхраняване и реализация на животинска и селскостопанска продукция, събиране, изкупуване, съхраняване и реализация на диворастящи плодове, гъби, билки, пчелни продукти, както и извършване на всички други незабранени от закона дейности и услуги. дейността ще се осъществява в страната и чужбина, включително и в безмитните зони.
Физическо лице - търговец
николай александров димитров

Резюме

Фирма КОКО - НИКОЛАЙ ДИМИТРОВ ЕТ () с ЕИК/ПИК 120617024 е основана на 2007 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Смолян, община Смолян, гр. Смолян, ул. АЛЕКО КОНСТАНТИНОВ, №29. КОКО - НИКОЛАЙ ДИМИТРОВ ЕТ не е регистрана по ЗДДС

История

 1. 1.02.2011 г. - Регистрация на фирма

  Седалище и адрес на управление
  област Смолян, община Смолян, гр. Смолян, ул. АЛЕКО КОНСТАНТИНОВ, №29
  Предмет на дейност
  TЪPГOBCKA ДEЙHOCT, BHOC, ИЗHOC, БAPTEPHИ И ЛИЗИHГOBИ CДEЛKИ, TЪPГOBCKO ПPEДCTABИTEЛCTBO, ПOCPEДHИЧECTBO И AГEHЦИИ, OTKPИBAHE И OБCЛУЖBAHE HA TЪPГOBCKИ И TУPИCTИЧECKИ OБEKTИ ЗA OБЩECTBEHO XPAHEHE, ПPEBOЗ HA XOPA И TOBAPИ B CTPAHATA И ЧУЖБИHA, ДOБИB И TЪPГOBИЯ C ДЪPBEH MATEPИAЛ, ИЗBЪPШBAHE HA ДЪPBOДEЛCKИ УCЛУГИ, ПPOИЗBOДCTBO, ИЗKУПУBAHE, ПPEPAБOTKA, CЪXPAHЯBAHE И PEAЛИЗAЦИЯ HA ЖИBOTИHCKA И CEЛCKOCTOПAHCKA ПPOДУKЦИЯ, CЪБИPAHE, ИЗKУПУBAHE, CЪXPAHЯBAHE И PEAЛИЗAЦИЯ HA ДИBOPACTЯЩИ ПЛOДOBE, ГЪБИ, БИЛKИ, ПЧEЛHИ ПPOДУKTИ, KAKTO И ИЗBЪPШBAHE HA BCИЧKИ ДPУГИ HEЗAБPAHEHИ OT ЗAKOHA ДEЙHOCTИ И УCЛУГИ. ДEЙHOCTTA ЩE CE OCЪЩECTBЯBA B CTPAHATA И ЧУЖБИHA, BKЛЮЧИTEЛHO И B БEЗMИTHИTE ЗOHИ.
  Основана
  2007
  Физическо лице - търговец
  николай александров димитров
  Име на фирма
  КОКО - НИКОЛАЙ ДИМИТРОВ

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

  Предишна фирма
Следваща фирма  
Firms.bg
© 2023 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: декември 2023 г.