Firms.bg
Търси

СЛАВКОМЕРС - СТОИЛ ЗЛАТКОВ ЕТЕИК: 120599170, с. Диманово, Неделино

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
8.12.2011 г.Виж история
Фирма/Наименование
СЛАВКОМЕРС - СТОИЛ ЗЛАТКОВ ЕТ
Изписване на чужд език
SLAVKOMERS - STOIL ZLATKOV
Дата на регистрация
2006
Регистрация по ЗДДС

BG120599170 ( Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област Смолян, община Неделино, с. Диманово,
Предмет на дейност
транспортна дейност - вътрешен и международен транспорт; спедиционни и складови услуги; строителство на жилищни, промишлени и търговски сгради и вилни селища; ремонтна и сервизна дейност; добив, преработка, производство и търговия с дървени материали и изделия от тях; търговия на едро и дребно, експлоатация на търговски обекти; внос и износ на стоки; проиводство и търговия с хранителни, промишлени стоки и петролни продукти; сделки с блародни метали; обмяна на валута; вътрешен и международен туризъм; посредничество, представителство и комисионерство; рекламна дейност; отдаване под наем; лизинг; селскостопанска дейност; сделки с недвижими имоти; развлекателни игри; битови услуги, както и всяка друга дейност, незабранени със закон.
Физическо лице - търговец
стоил митков златков

Резюме

Фирма СЛАВКОМЕРС - СТОИЛ ЗЛАТКОВ ЕТ (SLAVKOMERS - STOIL ZLATKOV) с ЕИК/ПИК 120599170 е основана на 2006 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Смолян, община Неделино, с. Диманово, . СЛАВКОМЕРС - СТОИЛ ЗЛАТКОВ ЕТ е регистрана по ЗДДС с номер BG120599170 на основание Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС

История

 1. 17.10.2007 г.

  Регистрация на фирмата
  СЛАВКОМЕРС - СТОИЛ ЗЛАТКОВ
 2. 18.10.2007 г.

  ДДС
  Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС - ДДС номер: BG120599170
 3. 8.12.2011 г.

  Фирма
  СЛАВКОМЕРС - СТОИЛ ЗЛАТКОВ
  Изписване на чужд език
  SLAVKOMERS - STOIL ZLATKOV
  Седалище и адрес на управление
  област Смолян, община Неделино, с. Диманово,
  Физическо лице - търговец
  стоил митков златков
  Основана
  2006
  Предмет на дейност
  ТРАНСПОРТНА ДЕЙНОСТ - ВЪТРЕШЕН И МЕЖДУНАРОДЕН ТРАНСПОРТ; СПЕДИЦИОННИ И СКЛАДОВИ УСЛУГИ; СТРОИТЕЛСТВО НА ЖИЛИЩНИ, ПРОМИШЛЕНИ И ТЪРГОВСКИ СГРАДИ И ВИЛНИ СЕЛИЩА; РЕМОНТНА И СЕРВИЗНА ДЕЙНОСТ; ДОБИВ, ПРЕРАБОТКА, ПРОИЗВОДСТВО И ТЪРГОВИЯ С ДЪРВЕНИ МАТЕРИАЛИ И ИЗДЕЛИЯ ОТ ТЯХ; ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО И ДРЕБНО, ЕКСПЛОАТАЦИЯ НА ТЪРГОВСКИ ОБЕКТИ; ВНОС И ИЗНОС НА СТОКИ; ПРОИВОДСТВО И ТЪРГОВИЯ С ХРАНИТЕЛНИ, ПРОМИШЛЕНИ СТОКИ И ПЕТРОЛНИ ПРОДУКТИ; СДЕЛКИ С БЛАРОДНИ МЕТАЛИ; ОБМЯНА НА ВАЛУТА; ВЪТРЕШЕН И МЕЖДУНАРОДЕН ТУРИЗЪМ; ПОСРЕДНИЧЕСТВО, ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И КОМИСИОНЕРСТВО; РЕКЛАМНА ДЕЙНОСТ; ОТДАВАНЕ ПОД НАЕМ; ЛИЗИНГ; СЕЛСКОСТОПАНСКА ДЕЙНОСТ; СДЕЛКИ С НЕДВИЖИМИ ИМОТИ; РАЗВЛЕКАТЕЛНИ ИГРИ; БИТОВИ УСЛУГИ, КАКТО И ВСЯКА ДРУГА ДЕЙНОСТ, НЕЗАБРАНЕНИ СЪС ЗАКОН.

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

  Предишна фирма
Следваща фирма  
Firms.bg
© 2023 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: октомври 2023 г.