Търси

КАЛИН СЕРТОВ ЕТЕИК: 120559051, гр. Девин, Девин

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
30.11.2010 г.Виж история
Фирма/Наименование
КАЛИН СЕРТОВ ЕТ
Дата на регистрация
2005
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Смолян, община Девин, гр. Девин, ул. ШИПКА 23
Предмет на дейност
организация и реализация на всякакъв вид търговска дейност вкл. с разкриване на магазини, заведения, предприятия и др. подобни разрешени от закона, транспортна дейност в страната и чужбина, превоз на пътници и товари извършване на производство и услуги на населението от всякакъв характер, производство, изкупуване, преработка и реализация на земеделска и животинска продукция, добив, преработка и търговия с дървен материал и производните му, еко – туризъм, хотелиерска, посредническа, предприемаческа, инвестиционна, комисионна дейности в страната и чужбина в области и дейности не забранени от закона, всички останали дейности и услуги не забранени от закона. дейността ще се осъществява в страната и чужбина, включително и в свободните безмитни зони.
Физическо лице - търговец
калин асенов сертов

Резюме

Фирма КАЛИН СЕРТОВ ЕТ () с ЕИК/ПИК 120559051 е основана на 2005 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Смолян, община Девин, гр. Девин, ул. ШИПКА 23. КАЛИН СЕРТОВ ЕТ не е регистрана по ЗДДС

История

 1. 30.11.2010 г. - Регистрация на фирма

  Основана
  2005
  Седалище и адрес на управление
  област Смолян, община Девин, гр. Девин, ул. ШИПКА 23
  Предмет на дейност
  ОРГАНИЗАЦИЯ И РЕАЛИЗАЦИЯ НА ВСЯКАКЪВ ВИД ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ ВКЛ. С РАЗКРИВАНЕ НА МАГАЗИНИ, ЗАВЕДЕНИЯ, ПРЕДПРИЯТИЯ И ДР. ПОДОБНИ РАЗРЕШЕНИ ОТ ЗАКОНА, ТРАНСПОРТНА ДЕЙНОСТ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, ПРЕВОЗ НА ПЪТНИЦИ И ТОВАРИ ИЗВЪРШВАНЕ НА ПРОИЗВОДСТВО И УСЛУГИ НА НАСЕЛЕНИЕТО ОТ ВСЯКАКЪВ ХАРАКТЕР, ПРОИЗВОДСТВО, ИЗКУПУВАНЕ, ПРЕРАБОТКА И РЕАЛИЗАЦИЯ НА ЗЕМЕДЕЛСКА И ЖИВОТИНСКА ПРОДУКЦИЯ, ДОБИВ, ПРЕРАБОТКА И ТЪРГОВИЯ С ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ И ПРОИЗВОДНИТЕ МУ, ЕКО – ТУРИЗЪМ, ХОТЕЛИЕРСКА, ПОСРЕДНИЧЕСКА, ПРЕДПРИЕМАЧЕСКА, ИНВЕСТИЦИОННА, КОМИСИОННА ДЕЙНОСТИ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА В ОБЛАСТИ И ДЕЙНОСТИ НЕ ЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА, ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ДЕЙНОСТИ И УСЛУГИ НЕ ЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА. ДЕЙНОСТТА ЩЕ СЕ ОСЪЩЕСТВЯВА В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, ВКЛЮЧИТЕЛНО И В СВОБОДНИТЕ БЕЗМИТНИ ЗОНИ.
  Физическо лице - търговец
  калин асенов сертов
  Име на фирма
  КАЛИН СЕРТОВ

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

  Предишна фирма
Следваща фирма  
Firms.bg
© 2023 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: декември 2023 г.