Търси

МИТКО ШЕКЕРДЖИЕВ ЕТЕИК: 120507574, гр. Смолян, Смолян

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
20.06.2011 г.Виж история
Фирма/Наименование
МИТКО ШЕКЕРДЖИЕВ ЕТ
Дата на регистрация
2000
Регистрация по ЗДДС

BG120507574 ( Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област Смолян, община Смолян, гр. Смолян, ж.к. НЕВЯСТАТА 5 вх.А ап.3
Предмет на дейност
производствена, търговска, складова, спедиторска и покупко – продажба на недвижими имоти и вещи. хотелиерство и ресторантьорство, транспортни услуги – превоз на пътници и товари в страната и чужбина и туристически дейности. разкриване и обслужване на фирми и специализирани магазини, внос, износ, реекспорт, бартерни сделки. търговско представителство, посредничество и агентство, оказионна, комисионна и консигнационна търговия, строителство – монтажни дейности до предаване на ключ. производство, изкупуване, преработка и търговия със селскостопанска и животинска продукция включително и диворастяща такава, както и всякакви други дейности и услуги, които не са забранени от закона. дейността си ет ще осъществява с реализация на продукцията в страната и чужбина със или без посредничество включително и в свободните безмитни зони.
Физическо лице - търговец
митко атанасов шекерджиев

Резюме

Фирма МИТКО ШЕКЕРДЖИЕВ ЕТ () с ЕИК/ПИК 120507574 е основана на 2000 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Смолян, община Смолян, гр. Смолян, ж.к. НЕВЯСТАТА 5 вх.А ап.3. МИТКО ШЕКЕРДЖИЕВ ЕТ е регистрана по ЗДДС с номер BG120507574 на основание Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС

История

 1. 7.03.2011 г. - Регистрация на фирма

  Основана
  2000
  Предмет на дейност
  ПРОИЗВОДСТВЕНА, ТЪРГОВСКА, СКЛАДОВА, СПЕДИТОРСКА И ПОКУПКО – ПРОДАЖБА НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ И ВЕЩИ. ХОТЕЛИЕРСТВО И РЕСТОРАНТЬОРСТВО, ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ – ПРЕВОЗ НА ПЪТНИЦИ И ТОВАРИ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА И ТУРИСТИЧЕСКИ ДЕЙНОСТИ. РАЗКРИВАНЕ И ОБСЛУЖВАНЕ НА ФИРМИ И СПЕЦИАЛИЗИРАНИ МАГАЗИНИ, ВНОС, ИЗНОС, РЕЕКСПОРТ, БАРТЕРНИ СДЕЛКИ. ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО, ПОСРЕДНИЧЕСТВО И АГЕНТСТВО, ОКАЗИОННА, КОМИСИОННА И КОНСИГНАЦИОННА ТЪРГОВИЯ, СТРОИТЕЛСТВО – МОНТАЖНИ ДЕЙНОСТИ ДО ПРЕДАВАНЕ НА КЛЮЧ. ПРОИЗВОДСТВО, ИЗКУПУВАНЕ, ПРЕРАБОТКА И ТЪРГОВИЯ СЪС СЕЛСКОСТОПАНСКА И ЖИВОТИНСКА ПРОДУКЦИЯ ВКЛЮЧИТЕЛНО И ДИВОРАСТЯЩА ТАКАВА, КАКТО И ВСЯКАКВИ ДРУГИ ДЕЙНОСТИ И УСЛУГИ, КОИТО НЕ СА ЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА. ДЕЙНОСТТА СИ ЕТ ЩЕ ОСЪЩЕСТВЯВА С РЕАЛИЗАЦИЯ НА ПРОДУКЦИЯТА В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА СЪС ИЛИ БЕЗ ПОСРЕДНИЧЕСТВО ВКЛЮЧИТЕЛНО И В СВОБОДНИТЕ БЕЗМИТНИ ЗОНИ.
  Физическо лице - търговец
  митко атанасов шекерджиев
  Име на фирма
  МИТКО ШЕКЕРДЖИЕВ
  Седалище и адрес на управление
  област Смолян, община Смолян, гр. Смолян, ж.к. НЕВЯСТАТА 5 вх.А ап.3
  Адрес за кореспонденция с НАП
  област Пловдив, община Кричим, гр. Кричим, ул. КРАЛИ МАРКО, №42
 2. 19.06.2011 г.

  ДДС
  Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG120507574
 3. 20.06.2011 г.

  ДДС
  Регистрация на основание чл.100, ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG120507574

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

  Предишна фирма
Следваща фирма  
Firms.bg
© 2023 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: декември 2023 г.