Търси

БИСВИЛ-99 - ВИЛДАН КОДЖЕБАШЕВ ЕТЕИК: 120065120, гр. Смолян, Смолян

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
4.12.2009 г.Виж история
Фирма/Наименование
БИСВИЛ-99 - ВИЛДАН КОДЖЕБАШЕВ ЕТ
Дата на регистрация
1999
Регистрация по ЗДДС

BG120065120 ( Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област Смолян, община Смолян, гр. Смолян,
Предмет на дейност
производствена, търговска, складова, спедиторска и покупко - продажба на недвижими имоти и вещи. хотелиерство и ресторантьорство, транспортни услуги - превоз на пътници и товари в страната и чужбина и туристически дейности. разкриване и обслужване на фирмени и специализирани магазини, внос. износ. реекспорт, бартерни сделки. търговско представителство, посредничество и агентство, оказионна, комисионна и консигнационна търговия, строително - монтажни дейности до предаване на ключ. производство, изкупуване, преработка и търговия със селскостопанска и животинска продукция включително и диворастяща такава, както и всякакви друга видове дейности и услуги, които не са забранени от закона. дейността си ет ще осъществява с реализация на продукцията в страната и чужбина със или без посредничество включително и в свободните безмитни зони.
Физическо лице - търговец
вилдан валериев коджебашев

Резюме

Фирма БИСВИЛ-99 - ВИЛДАН КОДЖЕБАШЕВ ЕТ () с ЕИК/ПИК 120065120 е основана на 1999 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Смолян, община Смолян, гр. Смолян, . БИСВИЛ-99 - ВИЛДАН КОДЖЕБАШЕВ ЕТ е регистрана по ЗДДС с номер BG120065120 на основание Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС

История

 1. 15.06.2003 г. - Регистрация на фирма

  ДДС
  Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС - ДДС номер: BG120065120
 2. 16.06.2003 г.

  ДДС
  Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС - ДДС номер: BG120065120
 3. 4.12.2009 г.

  Предмет на дейност
  ПРОИЗВОДСТВЕНА, ТЪРГОВСКА, СКЛАДОВА, СПЕДИТОРСКА И ПОКУПКО - ПРОДАЖБА НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ И ВЕЩИ. ХОТЕЛИЕРСТВО И РЕСТОРАНТЬОРСТВО, ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ - ПРЕВОЗ НА ПЪТНИЦИ И ТОВАРИ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА И ТУРИСТИЧЕСКИ ДЕЙНОСТИ. РАЗКРИВАНЕ И ОБСЛУЖВАНЕ НА ФИРМЕНИ И СПЕЦИАЛИЗИРАНИ МАГАЗИНИ, ВНОС. ИЗНОС. РЕЕКСПОРТ, БАРТЕРНИ СДЕЛКИ. ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО, ПОСРЕДНИЧЕСТВО И АГЕНТСТВО, ОКАЗИОННА, КОМИСИОННА И КОНСИГНАЦИОННА ТЪРГОВИЯ, СТРОИТЕЛНО - МОНТАЖНИ ДЕЙНОСТИ ДО ПРЕДАВАНЕ НА КЛЮЧ. ПРОИЗВОДСТВО, ИЗКУПУВАНЕ, ПРЕРАБОТКА И ТЪРГОВИЯ СЪС СЕЛСКОСТОПАНСКА И ЖИВОТИНСКА ПРОДУКЦИЯ ВКЛЮЧИТЕЛНО И ДИВОРАСТЯЩА ТАКАВА, КАКТО И ВСЯКАКВИ ДРУГА ВИДОВЕ ДЕЙНОСТИ И УСЛУГИ, КОИТО НЕ СА ЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА. ДЕЙНОСТТА СИ ЕТ ЩЕ ОСЪЩЕСТВЯВА С РЕАЛИЗАЦИЯ НА ПРОДУКЦИЯТА В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА СЪС ИЛИ БЕЗ ПОСРЕДНИЧЕСТВО ВКЛЮЧИТЕЛНО И В СВОБОДНИТЕ БЕЗМИТНИ ЗОНИ.
  Име на фирма
  БИСВИЛ-99 - ВИЛДАН КОДЖЕБАШЕВ
  Физическо лице - търговец
  вилдан валериев коджебашев
  Основана
  1999
  Седалище и адрес на управление
  област Смолян, община Смолян, гр. Смолян,

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
120555327ИМИДА ТРАНС ЕООД

гр. Смолян, Смолян

вилдан валериев коджебашев

Едноличен собственик на капитала, Едноличен собственик на капитала, Съдружници

Виж още
  Предишна фирма
Следваща фирма  
Firms.bg
© 2023 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: декември 2023 г.