Търси

АЛЕН МАК-23 - ГЕОРГИ КАРАМИХАЛЕВ ЕТЕИК: 120052544, гр. Чепеларе, Чепеларе

Данни от Търговски Регистър

Статус
Заличен на 10.01.2018 г.
Последна промяна
10.01.2018 г.Виж история
Фирма/Наименование
АЛЕН МАК-23 - ГЕОРГИ КАРАМИХАЛЕВ ЕТ
Дата на регистрация
1990
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Смолян, община Чепеларе, гр. Чепеларе, ул. ХРИСТО БОТЕВ 14
Предмет на дейност
автобусни превози, пътнически и товарни таксиметрови услуги на български и чуждестранни физически и юридически лица в страната и в чужбина; организиране и посредничество във вътрешен и международен туризъм; хотелиерство и ресторантьорство; търговска дейност – внос, износ и реекспорт на стоки и предмети; откриване на магазини със стоки за народно потребление с левове и валута / при спазване на реда по зсвцвк/; производство и реализация на селскостопанска и животинска продукция; продажба на алкохолни и безалкохолни напитки, кафе , чай, захарни изделия. търговско представителство, посредничество и агантство. дейността фирмата ще осъществява с реализация на продукцията си в страната и в чужбина със и без посредник.
Физическо лице - търговец
георги анастасов карамихалев

Резюме

Фирма АЛЕН МАК-23 - ГЕОРГИ КАРАМИХАЛЕВ ЕТ () с ЕИК/ПИК 120052544 е основана на 1990 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Смолян, община Чепеларе, гр. Чепеларе, ул. ХРИСТО БОТЕВ 14. АЛЕН МАК-23 - ГЕОРГИ КАРАМИХАЛЕВ ЕТ не е регистрана по ЗДДС

История

 1. 15.02.2011 г. - Регистрация на фирма

  Име на фирма
  АЛЕН МАК-23 - ГЕОРГИ КАРАМИХАЛЕВ
  Седалище и адрес на управление
  област Смолян, община Чепеларе, гр. Чепеларе, ул. ХРИСТО БОТЕВ 14
  Физическо лице - търговец
  георги анастасов карамихалев
  Предмет на дейност
  АВТОБУСНИ ПРЕВОЗИ, ПЪТНИЧЕСКИ И ТОВАРНИ ТАКСИМЕТРОВИ УСЛУГИ НА БЪЛГАРСКИ И ЧУЖДЕСТРАННИ ФИЗИЧЕСКИ И ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА В СТРАНАТА И В ЧУЖБИНА; ОРГАНИЗИРАНЕ И ПОСРЕДНИЧЕСТВО ВЪВ ВЪТРЕШЕН И МЕЖДУНАРОДЕН ТУРИЗЪМ; ХОТЕЛИЕРСТВО И РЕСТОРАНТЬОРСТВО; ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ – ВНОС, ИЗНОС И РЕЕКСПОРТ НА СТОКИ И ПРЕДМЕТИ; ОТКРИВАНЕ НА МАГАЗИНИ СЪС СТОКИ ЗА НАРОДНО ПОТРЕБЛЕНИЕ С ЛЕВОВЕ И ВАЛУТА / ПРИ СПАЗВАНЕ НА РЕДА ПО ЗСВЦВК/; ПРОИЗВОДСТВО И РЕАЛИЗАЦИЯ НА СЕЛСКОСТОПАНСКА И ЖИВОТИНСКА ПРОДУКЦИЯ; ПРОДАЖБА НА АЛКОХОЛНИ И БЕЗАЛКОХОЛНИ НАПИТКИ, КАФЕ , ЧАЙ, ЗАХАРНИ ИЗДЕЛИЯ. ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО, ПОСРЕДНИЧЕСТВО И АГАНТСТВО. ДЕЙНОСТТА ФИРМАТА ЩЕ ОСЪЩЕСТВЯВА С РЕАЛИЗАЦИЯ НА ПРОДУКЦИЯТА СИ В СТРАНАТА И В ЧУЖБИНА СЪС И БЕЗ ПОСРЕДНИК.
  Основана
  1990
 2. 10.01.2018 г.

  Статус
  Заличаване на търговеца

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

  Предишна фирма
Следваща фирма  
Firms.bg
© 2023 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: декември 2023 г.