Търси

РУМЕН СТАМОВ ЕТЕИК: 120052354, гр. Смолян, Смолян

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
9.03.2011 г.Виж история
Фирма/Наименование
РУМЕН СТАМОВ ЕТ
Дата на регистрация
1991
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Смолян, община Смолян, гр. Смолян, ул. НИКОЛА ПЕТКОВ, №21
Предмет на дейност
ремонт и поддържане на всички видове електронна и битова техника, търговска дейност, включително и внос, износ и реекспорт, превоз на пътници и товари, вътрешен и международен туризъм, производство, изкупуване, преработка и продажба на селскостопанска продукция, диворастящи плодове и билки, гъби, пчелни продукти, ресторантьорство, хотелиерство производство на хляб, хлебни и сладкарски изделия, производство на стоки за широко потребление, включително електронна и битова техника. както и антени за телевизионни приемници, производство на сувенири, детски играчки и художествено - декоративни изделия, експлоатация на електронни и други забавни игри. търговецът ще осъществява дейността си в страната и в чужбина, включително и в свободните безмитни зони.
Физическо лице - търговец
румен георгиев стамов

Резюме

Фирма РУМЕН СТАМОВ ЕТ () с ЕИК/ПИК 120052354 е основана на 1991 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Смолян, община Смолян, гр. Смолян, ул. НИКОЛА ПЕТКОВ, №21. РУМЕН СТАМОВ ЕТ не е регистрана по ЗДДС

История

 1. 9.03.2011 г. - Регистрация на фирма

  Име на фирма
  РУМЕН СТАМОВ
  Основана
  1991
  Седалище и адрес на управление
  област Смолян, община Смолян, гр. Смолян, ул. НИКОЛА ПЕТКОВ, №21
  Предмет на дейност
  РЕМОНТ И ПОДДЪРЖАНЕ НА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ЕЛЕКТРОННА И БИТОВА ТЕХНИКА, ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ, ВКЛЮЧИТЕЛНО И ВНОС, ИЗНОС И РЕЕКСПОРТ, ПРЕВОЗ НА ПЪТНИЦИ И ТОВАРИ, ВЪТРЕШЕН И МЕЖДУНАРОДЕН ТУРИЗЪМ, ПРОИЗВОДСТВО, ИЗКУПУВАНЕ, ПРЕРАБОТКА И ПРОДАЖБА НА СЕЛСКОСТОПАНСКА ПРОДУКЦИЯ, ДИВОРАСТЯЩИ ПЛОДОВЕ И БИЛКИ, ГЪБИ, ПЧЕЛНИ ПРОДУКТИ, РЕСТОРАНТЬОРСТВО, ХОТЕЛИЕРСТВО ПРОИЗВОДСТВО НА ХЛЯБ, ХЛЕБНИ И СЛАДКАРСКИ ИЗДЕЛИЯ, ПРОИЗВОДСТВО НА СТОКИ ЗА ШИРОКО ПОТРЕБЛЕНИЕ, ВКЛЮЧИТЕЛНО ЕЛЕКТРОННА И БИТОВА ТЕХНИКА. КАКТО И АНТЕНИ ЗА ТЕЛЕВИЗИОННИ ПРИЕМНИЦИ, ПРОИЗВОДСТВО НА СУВЕНИРИ, ДЕТСКИ ИГРАЧКИ И ХУДОЖЕСТВЕНО - ДЕКОРАТИВНИ ИЗДЕЛИЯ, ЕКСПЛОАТАЦИЯ НА ЕЛЕКТРОННИ И ДРУГИ ЗАБАВНИ ИГРИ. ТЪРГОВЕЦЪТ ЩЕ ОСЪЩЕСТВЯВА ДЕЙНОСТТА СИ В СТРАНАТА И В ЧУЖБИНА, ВКЛЮЧИТЕЛНО И В СВОБОДНИТЕ БЕЗМИТНИ ЗОНИ.
  Физическо лице - търговец
  румен георгиев стамов
  Адрес за кореспонденция с НАП
  област Пловдив, община Марица, с. Войводиново, ул.Алексанъдр Стамболийски, №35

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

  Предишна фирма
Следваща фирма  
Firms.bg
© 2023 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: декември 2023 г.