Търси

ВИЛИ-РУМ - ВЕСЕЛИН ЛИЧЕВ ЕТЕИК: 120035771, гр. Неделино, Неделино

Данни от Търговски Регистър

Статус
Заличен на 28.10.2022 г.
Последна промяна
28.10.2022 г.Виж история
Фирма/Наименование
ВИЛИ-РУМ - ВЕСЕЛИН ЛИЧЕВ ЕТ
Дата на регистрация
1991
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Смолян, община Неделино, гр. Неделино, ул. ЦАНКО ЦЕРКОВСКИ, №2
Предмет на дейност
производство и продажба на селскостопанска продукция, производство на пластмасови, метални и бакелитови изделия, леярство, тъкачество, бродерия, предачество, плетачество, ресторантство, тенекеджийски, фотографски услуги, ремонт на ел. домакински уреди, шивашки услуги, звукозаписи, видеозаписи, видео и кино прожекции, организиране на театрални представления на диско шоу програми и конкурски, импресарска дейност, туризъм в страната и чужбина, хотелиерство, фоторекламна и изложбена дейност, спортни мероприятия, организиране на курсове за изучаване на чужди езици, педагогически, финансово-счетоводни, технически и правно административни услуги, преработка и продажба на кожени изделия, строителни услуги от всякакъв вид, изграждане и експлоатация на спортни терени и съоръжения, реставрационна дейност, извършване на услуги в селското стопанство от всякакъв вид и поправки на селскостопански машини и съоръжения, бръснаро-фризьорски услуги, външна и вътрешна търговия с всички видове стоки освен забранените от закона, комисионна търговия, оказионна търговия. фирмата ще развива дейността си в страната и чужбина и ще обслужва граждани, фирми, предприятия и организации.
Физическо лице - търговец
веселин райчев личев

Резюме

Фирма ВИЛИ-РУМ - ВЕСЕЛИН ЛИЧЕВ ЕТ () с ЕИК/ПИК 120035771 е основана на 1991 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Смолян, община Неделино, гр. Неделино, ул. ЦАНКО ЦЕРКОВСКИ, №2. ВИЛИ-РУМ - ВЕСЕЛИН ЛИЧЕВ ЕТ не е регистрана по ЗДДС

История

 1. 16.01.2012 г. - Регистрация на фирма

  Име на фирма
  ВИЛИ-РУМ - ВЕСЕЛИН ЛИЧЕВ
  Физическо лице - търговец
  веселин райчев личев
  Седалище и адрес на управление
  област Смолян, община Неделино, гр. Неделино, ул. ЦАНКО ЦЕРКОВСКИ, №2
  Предмет на дейност
  производство и продажба на селскостопанска продукция, производство на пластмасови, метални и бакелитови изделия, леярство, тъкачество, бродерия, предачество, плетачество, ресторантство, тенекеджийски, фотографски услуги, ремонт на ел. домакински уреди, шивашки услуги, звукозаписи, видеозаписи, видео и кино прожекции, организиране на театрални представления на диско шоу програми и конкурски, импресарска дейност, туризъм в страната и чужбина, хотелиерство, фоторекламна и изложбена дейност, спортни мероприятия, организиране на курсове за изучаване на чужди езици, педагогически, финансово-счетоводни, технически и правно административни услуги, преработка и продажба на кожени изделия, строителни услуги от всякакъв вид, изграждане и експлоатация на спортни терени и съоръжения, реставрационна дейност, извършване на услуги в селското стопанство от всякакъв вид и поправки на селскостопански машини и съоръжения, бръснаро-фризьорски услуги, външна и вътрешна търговия с всички видове стоки освен забранените от закона, комисионна търговия, оказионна търговия. Фирмата ще развива дейността си в страната и чужбина и ще обслужва граждани, фирми, предприятия и организации.
  Основана
  1991
 2. 28.10.2022 г.

  Статус
  Заличаване на търговеца

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

  Предишна фирма
Следваща фирма  
Firms.bg
© 2023 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: декември 2023 г.