Firms.bg
Търси

ВАСИЛ УЗУНОВ ЕТЕИК: 120013846, гр. Смолян, Смолян

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
22.10.2010 г.Виж история
Фирма/Наименование
ВАСИЛ УЗУНОВ ЕТ
Дата на регистрация
1993
Регистрация по ЗДДС

BG120013846 ( Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област Смолян, община Смолян, гр. Смолян, ул. МЛАДОСТ, №20, блок острица 6, вход б, апартамент 16
Предмет на дейност
извършване на всякакъв вид транспортна дейност на физически и юридически лица в страната и чужбина; производство, изкупуване, преработка и продажба на селско-стопанска продукция от животински и растителен произход в страната и чужбина; снабдяване, производство, пазарно проучване и търговия със стоки за народно потребление и разкриване на магазини; вътрешно - търговска и външно - търговска дейност, внос - износ, реекспорт на стоки разрешени от закона; изкупуване и търговия с диворастящи растения и плодове; шивачески, плетачески, тъкачески и бродерийни услуги; кафе - бар и продажба на алкохолни и безалкохолни напитки, кафе , чай, сиропи, цигари, сладкарски изделия, сладолед, бира-скара, топли и студени закуски; бартерни сделки; посредническа дейност, забавни и спортни игри; ситопечат; предпечатна подготовка; извършване на всякакви други видове дейности и услуги, които не са забранени от закона. като едноличен търговец ще осъществявам дейността си в страната и чужбина, и в свободните безмитни зони.
Физическо лице - търговец
васил благоев узунов

Резюме

Фирма ВАСИЛ УЗУНОВ ЕТ () с ЕИК/ПИК 120013846 е основана на 1993 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Смолян, община Смолян, гр. Смолян, ул. МЛАДОСТ, №20, блок острица 6, вход б, апартамент 16. ВАСИЛ УЗУНОВ ЕТ е регистрана по ЗДДС с номер BG120013846 на основание Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС

История

 1. 17.04.1994 г.

  Регистрация на фирмата
  ВАСИЛ УЗУНОВ
 2. 18.04.1994 г.

  ДДС
  Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС - ДДС номер: BG120013846
 3. 22.10.2010 г.

  Фирма
  ВАСИЛ УЗУНОВ
  Основана
  1993
  Седалище и адрес на управление
  област Смолян, община Смолян, гр. Смолян, ул. МЛАДОСТ, №20, блок острица 6, вход б, апартамент 16
  Предмет на дейност
  ИЗВЪРШВАНЕ НА ВСЯКАКЪВ ВИД ТРАНСПОРТНА ДЕЙНОСТ НА ФИЗИЧЕСКИ И ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА; ПРОИЗВОДСТВО, ИЗКУПУВАНЕ, ПРЕРАБОТКА И ПРОДАЖБА НА СЕЛСКО-СТОПАНСКА ПРОДУКЦИЯ ОТ ЖИВОТИНСКИ И РАСТИТЕЛЕН ПРОИЗХОД В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА; СНАБДЯВАНЕ, ПРОИЗВОДСТВО, ПАЗАРНО ПРОУЧВАНЕ И ТЪРГОВИЯ СЪС СТОКИ ЗА НАРОДНО ПОТРЕБЛЕНИЕ И РАЗКРИВАНЕ НА МАГАЗИНИ; ВЪТРЕШНО - ТЪРГОВСКА И ВЪНШНО - ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ, ВНОС - ИЗНОС, РЕЕКСПОРТ НА СТОКИ РАЗРЕШЕНИ ОТ ЗАКОНА; ИЗКУПУВАНЕ И ТЪРГОВИЯ С ДИВОРАСТЯЩИ РАСТЕНИЯ И ПЛОДОВЕ; ШИВАЧЕСКИ, ПЛЕТАЧЕСКИ, ТЪКАЧЕСКИ И БРОДЕРИЙНИ УСЛУГИ; КАФЕ - БАР И ПРОДАЖБА НА АЛКОХОЛНИ И БЕЗАЛКОХОЛНИ НАПИТКИ, КАФЕ , ЧАЙ, СИРОПИ, ЦИГАРИ, СЛАДКАРСКИ ИЗДЕЛИЯ, СЛАДОЛЕД, БИРА-СКАРА, ТОПЛИ И СТУДЕНИ ЗАКУСКИ; БАРТЕРНИ СДЕЛКИ; ПОСРЕДНИЧЕСКА ДЕЙНОСТ, ЗАБАВНИ И СПОРТНИ ИГРИ; СИТОПЕЧАТ; ПРЕДПЕЧАТНА ПОДГОТОВКА; ИЗВЪРШВАНЕ НА ВСЯКАКВИ ДРУГИ ВИДОВЕ ДЕЙНОСТИ И УСЛУГИ, КОИТО НЕ СА ЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА. КАТО ЕДНОЛИЧЕН ТЪРГОВЕЦ ЩЕ ОСЪЩЕСТВЯВАМ ДЕЙНОСТТА СИ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, И В СВОБОДНИТЕ БЕЗМИТНИ ЗОНИ.
  Физическо лице - търговец
  васил благоев узунов

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
120028502ВАЛИД ООД

гр. Смолян, Смолян

васил благоев узунов

Съдружници

Виж още
120562859ОФИС ЛИНИЯ ООД

гр. Смолян, Смолян

васил благоев узунов

Съдружници, Едноличен собственик на капитала

Виж още
  Предишна фирма
Следваща фирма  
Firms.bg
© 2023 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: септември 2023 г.