Firms.bg
Търси

ГЕОРГИ БИЧКИДЖИЕВ ЕТЕИК: 120010501, с. Стойките, Смолян

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
23.09.2010 г.Виж история
Фирма/Наименование
ГЕОРГИ БИЧКИДЖИЕВ ЕТ
Дата на регистрация
1996
Регистрация по ЗДДС

BG120010501 ( Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област Смолян, община Смолян, с. Стойките,
Предмет на дейност
покупка на стоки и други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, обработен или преработен вид; производство на стоки с цел продажба; комисионна, спедиционна, складова, лизингова дейност на търговско представителство и посредничество; превозна, хотелиерска, туристическа, рекламна, информационна, програмна, импресарска дейности или предоставяне на услуги; сделки с интелектуална собственост; производство на филми, видео и звукозаписи, както и други подобни дейности; издателска и печатарска дейност; покупки, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, както и всяка друга дейност и услуги, които не са забранени със закон. фирмата ще осъществява дейността си в страната и чужбина и в свободните безмитни зони на страната.
Физическо лице - търговец
георги николов бичкиджиев

Резюме

Фирма ГЕОРГИ БИЧКИДЖИЕВ ЕТ () с ЕИК/ПИК 120010501 е основана на 1996 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Смолян, община Смолян, с. Стойките, . ГЕОРГИ БИЧКИДЖИЕВ ЕТ е регистрана по ЗДДС с номер BG120010501 на основание Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС

История

 1. 4.09.2007 г.

  Регистрация на фирмата
  ГЕОРГИ БИЧКИДЖИЕВ
 2. 5.09.2007 г.

  ДДС
  Регистрация на основание чл.100, ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG120010501
 3. 23.09.2010 г.

  Физическо лице - търговец
  георги николов бичкиджиев
  Фирма
  ГЕОРГИ БИЧКИДЖИЕВ
  Основана
  1996
  Седалище и адрес на управление
  област Смолян, община Смолян, с. Стойките,
  Предмет на дейност
  ПОКУПКА НА СТОКИ И ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ДА ГИ ПРЕПРОДАДЕ В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ОБРАБОТЕН ИЛИ ПРЕРАБОТЕН ВИД; ПРОИЗВОДСТВО НА СТОКИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА; КОМИСИОННА, СПЕДИЦИОННА, СКЛАДОВА, ЛИЗИНГОВА ДЕЙНОСТ НА ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО; ПРЕВОЗНА, ХОТЕЛИЕРСКА, ТУРИСТИЧЕСКА, РЕКЛАМНА, ИНФОРМАЦИОННА, ПРОГРАМНА, ИМПРЕСАРСКА ДЕЙНОСТИ ИЛИ ПРЕДОСТАВЯНЕ НА УСЛУГИ; СДЕЛКИ С ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ; ПРОИЗВОДСТВО НА ФИЛМИ, ВИДЕО И ЗВУКОЗАПИСИ, КАКТО И ДРУГИ ПОДОБНИ ДЕЙНОСТИ; ИЗДАТЕЛСКА И ПЕЧАТАРСКА ДЕЙНОСТ; ПОКУПКИ, СТРОЕЖ ИЛИ ОБЗАВЕЖДАНЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА, КАКТО И ВСЯКА ДРУГА ДЕЙНОСТ И УСЛУГИ, КОИТО НЕ СА ЗАБРАНЕНИ СЪС ЗАКОН. ФИРМАТА ЩЕ ОСЪЩЕСТВЯВА ДЕЙНОСТТА СИ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА И В СВОБОДНИТЕ БЕЗМИТНИ ЗОНИ НА СТРАНАТА.

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

  Предишна фирма
Следваща фирма  
Firms.bg
© 2023 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: септември 2023 г.