Firms.bg
Търси

ВЕРБЕНА - ДОБРИНКА ГЕОРГИЕВА ЕТЕИК: 120006524, гр. Пловдив, Пловдив

Данни от Търговски Регистър

Статус
Заличен на 9.11.2015 г.
Последна промяна
9.11.2015 г.Виж история
Фирма/Наименование
ВЕРБЕНА - ДОБРИНКА ГЕОРГИЕВА ЕТ
Дата на регистрация
1996
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Пловдив, община Пловдив, гр. Пловдив, р-н Тракия, блок 321, вход А, етаж 7, апартамент 21
Предмет на дейност
производство, изкупуване, преработка и реализация на селскостопанска и животинска продукция, на култивирана гъба, на тестени и сладкарски изделия, на безалкохолни напитки, сувенири, произведения на традиционните художествени занаяти и народното творчество и приложното изкуство, на уникати от тях, на предмети за бита и общественото хранене, бродерии на спално бельо, на трикотажни изделия. конфекция. бутик и аксесоари към тях, на изделия от ръчно и машинно плетиво, хотелиерство, ресторантьорство, разкриване, обзавеждане и експлоатация на заведения за обществено хранене, кафе-аперитив, коктейлбар, стопански туризъм, транспортна, посредническа. търговска, в т.ч. и в свободните безмитни зони, външнотърговска и външноикономическа дейност, внос и износ. оказионна, комисионна. разносна и консигнационна търговия, бартерни, реекспортни. експортни и лизингови операции. таксиметрови, дърводелски, мебелни, шивашки, плетачни. строително-монтажни и ремонтни услуги, вик, заваръчни услуги, дървоструговане, металообработване и стругарство, книгоразпространение, проектиране, монтаж и ремонт на всички видове съобщителна техника, на аудио и визуална техника. на промишлена и битова техника. електроника и електротехника, на автоелектроника, разкриване на фирмени магазини за продажба на промишлени, хранителни, селскостопански, железарски, ширпотребни и потребителски стоки, на захарни и шоколадови изделия, на спиртни и безалкохолни напитки в левове и чуждестранна валута, след съответно разрешение и при опазване разпоредбите на зсвцвк, рехабилитация и медицинско обслужване. съгласно разпоредбите на знз и издадените за негово приложение разпоредби, както и извършване на всякаква друга дейност и услуги, незабранени от закона.
Физическо лице - търговец
добринка г.

Резюме

Фирма ВЕРБЕНА - ДОБРИНКА ГЕОРГИЕВА ЕТ () с ЕИК/ПИК 120006524 е основана на 1996 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Пловдив, община Пловдив, гр. Пловдив, р-н Тракия, блок 321, вход А, етаж 7, апартамент 21. ВЕРБЕНА - ДОБРИНКА ГЕОРГИЕВА ЕТ не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 15.12.2011 г. - Регистрация на фирма

    Основана
    1996
    Име на фирма
    ВЕРБЕНА - ДОБРИНКА ГЕОРГИЕВА
    Седалище и адрес на управление
    област Пловдив, община Пловдив, гр. Пловдив, р-н Тракия, блок 321, вход А, етаж 7, апартамент 21
    Предмет на дейност
    Производство, изкупуване, преработка и реализация на селскостопанска и животинска продукция, на култивирана гъба, на тестени и сладкарски изделия, на безалкохолни напитки, сувенири, произведения на традиционните художествени занаяти и народното творчество и приложното изкуство, на уникати от тях, на предмети за бита и общественото хранене, бродерии на спално бельо, на трикотажни изделия. Конфекция. Бутик и аксесоари към тях, на изделия от ръчно и машинно плетиво, хотелиерство, ресторантьорство, разкриване, обзавеждане и експлоатация на заведения за обществено хранене, кафе-аперитив, коктейлбар, стопански туризъм, транспортна, посредническа. Търговска, в т.ч. и в свободните безмитни зони, външнотърговска и външноикономическа дейност, внос и износ. Оказионна, комисионна. Разносна и консигнационна търговия, бартерни, реекспортни. Експортни и лизингови операции. Таксиметрови, дърводелски, мебелни, шивашки, плетачни. Строително-монтажни и ремонтни услуги, ВиК, заваръчни услуги, дървоструговане, металообработване и стругарство, книгоразпространение, проектиране, монтаж и ремонт на всички видове съобщителна техника, на аудио и визуална техника. На промишлена и битова техника. Електроника и електротехника, на автоелектроника, разкриване на фирмени магазини за продажба на промишлени, хранителни, селскостопански, железарски, ширпотребни и потребителски стоки, на захарни и шоколадови изделия, на спиртни и безалкохолни напитки в левове и чуждестранна валута, след съответно разрешение и при опазване разпоредбите на ЗСВЦВК, рехабилитация и медицинско обслужване. Съгласно разпоредбите на ЗНЗ и издадените за негово приложение разпоредби, както и извършване на всякаква друга дейност и услуги, незабранени от закона.
    Физическо лице - търговец
    добринка г.
  2. 9.11.2015 г.

    Статус
    Заличаване на търговеца

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: април 2024 г.