Firms.bg
Търси

ТЕМИДА - ДИМИТЪР ДИМИТРОВ ЕТЕИК: 119065689, гр. Сливен, Сливен

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
6.01.2012 г.Виж история
Фирма/Наименование
ТЕМИДА - ДИМИТЪР ДИМИТРОВ ЕТ
Дата на регистрация
1993
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Сливен, община Сливен, гр. Сливен, ул. БАБА ТОНКА, №71
Предмет на дейност
покупка на стоки и други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; производство на стоки с цел продажба; превозна, таксиметрова, туристическа, хотелиерска, спедиционна, складова, комисионна, посредническа и рекламна дейност; извършване на външно търговска дейност; всякакъв вид търговска дейност незабранена от тз или друг нормативен акт; всякакъв вид услуги разрешени от тз, като услугите ще се извършват по търговски начин; производство, реализация и- търговия със селскостопанска продукция, животни и животинска продукция в страната и чужбина; сервиз за автоуслуги и финна механика. дейността ще се осъществява в страната и чужбина.
Физическо лице - търговец
димитър д.

Резюме

Фирма ТЕМИДА - ДИМИТЪР ДИМИТРОВ ЕТ () с ЕИК/ПИК 119065689 е основана на 1993 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Сливен, община Сливен, гр. Сливен, ул. БАБА ТОНКА, №71. ТЕМИДА - ДИМИТЪР ДИМИТРОВ ЕТ не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 6.01.2012 г. - Регистрация на фирма

    Физическо лице - търговец
    димитър д.
    Основана
    1993
    Предмет на дейност
    Покупка на стоки и други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; производство на стоки с цел продажба; превозна, таксиметрова, туристическа, хотелиерска, спедиционна, складова, комисионна, посредническа и рекламна дейност; извършване на външно търговска дейност; всякакъв вид търговска дейност незабранена от ТЗ или друг нормативен акт; всякакъв вид услуги разрешени от ТЗ, като услугите ще се извършват по търговски начин; производство, реализация и- търговия със селскостопанска продукция, животни и животинска продукция в страната и чужбина; сервиз за автоуслуги и финна механика. Дейността ще се осъществява в страната и чужбина.
    Седалище и адрес на управление
    област Сливен, община Сливен, гр. Сливен, ул. БАБА ТОНКА, №71
    Име на фирма
    ТЕМИДА - ДИМИТЪР ДИМИТРОВ

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: април 2024 г.