Firms.bg
Търси

ИВАН ДОЙЧЕВ ЕТЕИК: 119051045, гр. Сливен, Сливен

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
28.10.2010 г.Виж история
Фирма/Наименование
ИВАН ДОЙЧЕВ ЕТ
Дата на регистрация
1997
Регистрация по ЗДДС

BG119051045 ( Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област Сливен, община Сливен, гр. Сливен, ул. ЗОРА, №5
Предмет на дейност
производство, пласмент и търговия на хранителни стоки, стоки за бита и промишлени стоки, без забранените от закона, оказионна, комисионна и консигнационна търговия, дейност на търговско представителство, посредничество и агентство, транспортна дейност, авторемонтни и таксиметрови услуги, като дейността има характер на предприятие по см. на чл.1, ал.3 от тз, експлоатация на заведения за обществено хранене от всякакъв вид по номенклатурата на заведенията за обществено хранене в страната, ресторантьорство, хотелиерство, предприемаческа дейност, външноикономическа дейност, внос и износ на стоки, бартерни сделки с чуждестранни контрагенти, дейност на външнотърговско представителство, посредничество и агентство, участие в чуждестранни търговски дружества и дружества с чуждестранно участие за осъществяване на съвместна търговска дейност, при спазване на валутните разпоредби.
Физическо лице - търговец
иван дойчев дойчев

Резюме

Фирма ИВАН ДОЙЧЕВ ЕТ () с ЕИК/ПИК 119051045 е основана на 1997 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Сливен, община Сливен, гр. Сливен, ул. ЗОРА, №5. ИВАН ДОЙЧЕВ ЕТ е регистрана по ЗДДС с номер BG119051045 на основание Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС

История

 1. 16.04.2008 г.

  Регистрация на фирмата
  ИВАН ДОЙЧЕВ
 2. 17.04.2008 г.

  ДДС
  Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС - ДДС номер: BG119051045
 3. 28.10.2010 г.

  Седалище и адрес на управление
  област Сливен, община Сливен, гр. Сливен, ул. ЗОРА, №5
  Фирма
  ИВАН ДОЙЧЕВ
  Физическо лице - търговец
  иван дойчев дойчев
  Основана
  1997
  Предмет на дейност
  Производство, пласмент и търговия на хранителни стоки, стоки за бита и промишлени стоки, без забранените от закона, оказионна, комисионна и консигнационна търговия, дейност на търговско представителство, посредничество и агентство, транспортна дейност, авторемонтни и таксиметрови услуги, като дейността има характер на предприятие по см. на чл.1, ал.3 от ТЗ, експлоатация на заведения за обществено хранене от всякакъв вид по номенклатурата на заведенията за обществено хранене в страната, ресторантьорство, хотелиерство, предприемаческа дейност, външноикономическа дейност, внос и износ на стоки, бартерни сделки с чуждестранни контрагенти, дейност на външнотърговско представителство, посредничество и агентство, участие в чуждестранни търговски дружества и дружества с чуждестранно участие за осъществяване на съвместна търговска дейност, при спазване на валутните разпоредби.

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
203997600ДОЙЧЕВ-МТВ ЕООД

гр. Сливен, Сливен

иван дойчев дойчев

Едноличен собственик на капитала

Виж още
  Предишна фирма
Следваща фирма  
Firms.bg
© 2023 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: октомври 2023 г.