Firms.bg
Търси

ПАЛМА ПИВН - ВЕНЕЛИН ВЕЛЕВ ЕТЕИК: 119045380, с. Млекарево, Нова Загора

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
9.01.2012 г.Виж история
Фирма/Наименование
ПАЛМА ПИВН - ВЕНЕЛИН ВЕЛЕВ ЕТ
Дата на регистрация
1990
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Сливен, община Нова Загора, с. Млекарево, ул. ДИНЬО НОЙКОВ, №2
Предмет на дейност
авторемонтни услуги и строително-монтажна дейност. услуги-ремонт на битова техника и озвучаване на сватби и други тържества, дърводелски, услуги със селскостопанска техника, коларожелезарски, таксиметрови - в страната и чужбина, шивашки от всякакъв вид. организиране, извършване на оказионна търговия, антикварна и комисионна. разкриване и експлоатация на всякакакви видове заведения за обществено хранене и развлечения. производство и реализация на тестени и сладкалски изделия и ястия от всякакъв вид, кафе, чай, безалкохолни напитки, бира, сиропи, нектари. търговия със спиртни напики. производство, съхранение, изкупуване, преработка и търговия с или без посредничество на фирми в страната и чужбина на всички видове селскостопанска продукция в прясно и преработено състояние. търговия със всякакъв вид стоки - хранителни и промишлени, без забранените със закон - от местно производство и внос, след съответно разрешение.
Физическо лице - търговец
венелин в.

Резюме

Фирма ПАЛМА ПИВН - ВЕНЕЛИН ВЕЛЕВ ЕТ () с ЕИК/ПИК 119045380 е основана на 1990 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Сливен, община Нова Загора, с. Млекарево, ул. ДИНЬО НОЙКОВ, №2. ПАЛМА ПИВН - ВЕНЕЛИН ВЕЛЕВ ЕТ не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 9.01.2012 г. - Регистрация на фирма

    Име на фирма
    ПАЛМА ПИВН - ВЕНЕЛИН ВЕЛЕВ
    Основана
    1990
    Предмет на дейност
    Авторемонтни услуги и строително-монтажна дейност. Услуги-ремонт на битова техника и озвучаване на сватби и други тържества, дърводелски, услуги със селскостопанска техника, коларожелезарски, таксиметрови - в страната и чужбина, шивашки от всякакъв вид. Организиране, извършване на оказионна търговия, антикварна и комисионна. Разкриване и експлоатация на всякакакви видове заведения за обществено хранене и развлечения. Производство и реализация на тестени и сладкалски изделия и ястия от всякакъв вид, кафе, чай, безалкохолни напитки, бира, сиропи, нектари. Търговия със спиртни напики. Производство, съхранение, изкупуване, преработка и търговия с или без посредничество на фирми в страната и чужбина на всички видове селскостопанска продукция в прясно и преработено състояние. Търговия със всякакъв вид стоки - хранителни и промишлени, без забранените със закон - от местно производство и внос, след съответно разрешение.
    Физическо лице - търговец
    венелин в.
    Седалище и адрес на управление
    област Сливен, община Нова Загора, с. Млекарево, ул. ДИНЬО НОЙКОВ, №2

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: март 2024 г.