Firms.bg
Търси

ВЗАИМОСПОМАГАТЕЛНА КРЕДИТНА КООПЕРАЦИЯ НА ЧАСТНИ ЗЕМЕДЕЛСКИ СТОПАНИ - АГРОИМПУЛС КЕИК: 119008649, гр. Сливен, Сливен

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
18.05.2023 г.Виж история
Фирма/Наименование
ВЗАИМОСПОМАГАТЕЛНА КРЕДИТНА КООПЕРАЦИЯ НА ЧАСТНИ ЗЕМЕДЕЛСКИ СТОПАНИ - АГРОИМПУЛС К
Дата на регистрация
1996
Регистрация по ЗДДС

BG119008649 ( Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област Сливен, община Сливен, гр. Сливен, ул. Мишо Тодоров, №7
Предмет на дейност
предоставя на своите членове всички услуги, разрешени от българското законодателство, свързани с предоставяне на кредити и други финансови услуги само на своите членове със средства, които не са набрани чрез публично привличане на влогове, свързани със земеделие, рибарство и аквакултури и развитие на селските райони. освен горепосочените конкретни дейности за кредитиране само на членовете си, кредитната кооперация може да отпуска кредити и за други дейности. за осъществяване на дейността си, кооперацията може да придобива движимо и недвижимо имущество и да изгражда собствена материално техническа база кооперацията извършва своята дейност при спазване на настоящия устав, вътрешните правила на нкс на вккчзс "евростарт" софия, в който кооперацията членува, закона за кооперациите, зки § 12 с изискванията на пмс №343 от 30.12.2008г. из. и доп. с пмс №198/2014 г. и българското законодателство. кооперацията в съдружие с други кооперации може да образува и да членува в кооперативни съюзи, търговски дружества с ограничена отговорност и акционерни дружества. за извършване на стопанска дейност кооперацията може да създава кооперативни предприятия като еоод или еад или да образува с други кооперации междукооперативни предприятия като оод или ад при спазване изискванията на тз. кредитната кооперация може да разкрива клонове и офиси в други населени места, съгл. определения ред по чл.4 на пмс №343.
Председател
георги и.
Управителен съвет
Контролен съвет

Резюме

Фирма ВЗАИМОСПОМАГАТЕЛНА КРЕДИТНА КООПЕРАЦИЯ НА ЧАСТНИ ЗЕМЕДЕЛСКИ СТОПАНИ - АГРОИМПУЛС К () с ЕИК/ПИК 119008649 е основана на 1996 с правна форма Кооперация или на кратко К. Седалището на компанията се намира на адрес област Сливен, община Сливен, гр. Сливен, ул. Мишо Тодоров, №7. ВЗАИМОСПОМАГАТЕЛНА КРЕДИТНА КООПЕРАЦИЯ НА ЧАСТНИ ЗЕМЕДЕЛСКИ СТОПАНИ - АГРОИМПУЛС К е регистрана по ЗДДС с номер BG119008649 на основание Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС

История

  1. 23.07.2007 г. - Регистрация на фирма

    ДДС
    Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС - ДДС номер: BG119008649
  2. 24.07.2007 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС - ДДС номер: BG119008649
  3. 6.06.2008 г.

    Име на фирма
    ВЗКАЧС-АГРОИМПУЛС
    Седалище и адрес на управление
    област Сливен, община Сливен, гр. Сливен, ул.ГЕО МИЛЕВ, №15
    Управителен съвет
    андрей а.
    Предмет на дейност
    ДA ПPEДOCTABЯ HA CBOИTE ЧЛEHOBE BCИЧKИ УCЛУГИ, CBЬPЗAHИ C УПPABЛEHИETO HA ИMУЩECTBOTO, B ЧACTHOCT ЩE ПPEДOCTABЯ KPEДИTИ HA CBOИ ЧЛEHOBE MECTHИ ПPOИЗBOДИTEЛИ B OБЛACTTA HA CEЛCKOCTOПAHCKИЯ CEKTOP C ЦEЛ СTИMУЛИPAHE ПPOИЗBOДCTBOTO HA CEЛCKOCTOПАНСКА ПPOДKЦИЯ, MAPKETИHГ И УCЛУГИ B CEЛCKOCTOПАНСКИЯ CEKTOP. ПOBИШABAHE ПPOИЗBOДИTEЛHOCTTA И ДOXOДИTE HA ЧACTHИTE CTOПAHИ, KAKTO OПAЗBAHE HA OKOЛHATA CPEДA CЬГЛАСНО ЧЛ.9 OT ЗБKД, CBЪPЗAHИ C BЗAИMOCПOMAГATEЛHATA ДEЙHOCT BЪB BCИЧKИTE Й PAЗHOBИДHOCTИ, KATO ПO TAKЪB HAЧИH HA ЧЛEHOBETE CE ПPEДOCTABЯ CЪДEЙCTBИE И ЗAЩИTA HA TEXHИTE ИHTEPECИ B ИKOHOMИКО-ФИHAHCOBИТЕ CФEРИ, COЦИAЛHOТО И ЗДPABHO OCИГУPЯBAHE.
    Контролен съвет
    Основана
    1996
    Председател
  4. 13.05.2009 г.

    Име на фирма
    ВЗАИМОСПОМАГАТЕЛНА КРЕДИТНА КООПЕРАЦИЯ НА ЧАСТНИ ЗЕМЕДЕЛСКИ СТОПАНИ - АГРОИМПУЛС
  5. 6.10.2009 г.

    Контролен съвет
    стойко з.
    Управителен съвет
  6. 21.05.2012 г.

    Седалище и адрес на управление
    област Сливен, община Сливен, гр. Сливен, ул. МИШО ТОДОРОВ, №7
    Предмет на дейност
    Да предоставя на своите членове всички услуги, разрешени от българското законодателство, свързани с предоставяне на кредити и други финансови услуги само на своите членове със средства, които не са набрани чрез публично привличане на влогове, свързани със земеделие, рибарство и аквакултури и развитие на селските райони. Освен горепосочените конкретни дейности за кредитиране само на членовете си, кредитната кооперация може да отпуска кредити до 5000 лв. и за други дейности.
    Управителен съвет
  7. 22.05.2015 г.

    Контролен съвет
    Предмет на дейност
    предоставя на своите членове всички услуги, разрешени от българското законодателство, свързани с предоставяне на кредити и други финансови услуги само на своите членове със средства, които не са набрани чрез публично привличане на влогове, свързани със земеделие, рибарство и аквакултури и развитие на селските райони. Освен горепосочените конкретни дейности за кредитиране само на членовете си, кредитната кооперация може да отпуска кредити и за други дейности. За осъществяване на дейността си, кооперацията може да придобива движимо и недвижимо имущество и да изгражда собствена материално техническа база Кооперацията извършва своята дейност при спазване на настоящия устав, вътрешните правила на НКС на ВККЧЗС "Евростарт" София, в който кооперацията членува, Закона за кооперациите, ЗКИ § 12 с изискванията на ПМС №343 от 30.12.2008г. из. и доп. с ПМС №198/2014 г. и българското законодателство. Кооперацията в съдружие с други кооперации може да образува и да членува в кооперативни съюзи, търговски дружества с ограничена отговорност и акционерни дружества. За извършване на стопанска дейност кооперацията може да създава кооперативни предприятия като ЕООД или ЕАД или да образува с други кооперации междукооперативни предприятия като ООД или АД при спазване изискванията на ТЗ. Кредитната кооперация може да разкрива клонове и офиси в други населени места, съгл. определения ред по чл.4 на ПМС №343.
    Управителен съвет
  8. 18.05.2023 г.

    Седалище и адрес на управление
    област Сливен, община Сливен, гр. Сливен, ул. Мишо Тодоров, №7
    Управителен съвет
    Контролен съвет

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
119022727АГРОКОНСУЛТ И УСЛУГИ К

гр. Сливен, Сливен

георги и.

Управителен съвет, Управителен съвет, Управителен съвет, Управителен съвет, Управителен съвет

Виж още
119623425БЪЛГАРСКИ РАСТЕНИЯ ООД

гр. Сливен, Сливен

георги и.

Съдружници

Виж още
130582714НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН СЪЮЗ НА ВЗКАЧС "ЕВРОСТАРТ" К

гр. София, Столична

георги и.

Председател, Управителен съвет

Виж още
206165968Бест Хаус Котел ЕООД

гр. Котел, Котел

димитър д.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
207247418Котелмед ЕООД

гр. Котел, Котел

димитър д.

Едноличен собственик на капитала, Управители

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: април 2024 г.