Firms.bg
Търси

ШАН - АНИФЕ САЛИ ЕТЕИК: 116587949, с. Бърдоква, Исперих

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
14.01.2012 г.Виж история
Фирма/Наименование
ШАН - АНИФЕ САЛИ ЕТ
Дата на регистрация
1994
Регистрация по ЗДДС

BG116587949 ( Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област Разград, община Исперих, с. Бърдоква, ул. БУЗЛУДЖА, №8
Предмет на дейност
производство, изкупуване, преработка и търговия в страната и чужбина с всички видове селскостопанска продукция от растителен и животински произход, както и диворастящи плодове, цветя, гъби, пчелен мед и пчелни продукти, автотранспорт, товарен и пътнически в страната и чужбина с правото на уреждане на екскурзии в страната и чужбина, търговия с всички видове промишлени стоки, вкл. и хранителни стоки представителство на български и чуждестранни фирми, производство и търговия с всички видове безалкохолни напитки, вкл. и търговия и производство на кухненска и сладкарска продукция и закуски, търговия с алкохолни напитки и тютюневи изделия, бартерни сделки в страната и чужбина, фризьорство и козметика, ремонт и поддържане на всякакъв вид битова техника, както и търговия с резервни части за нея.
Физическо лице - търговец
анифе сали хюсеин

Резюме

Фирма ШАН - АНИФЕ САЛИ ЕТ () с ЕИК/ПИК 116587949 е основана на 1994 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Разград, община Исперих, с. Бърдоква, ул. БУЗЛУДЖА, №8. ШАН - АНИФЕ САЛИ ЕТ е регистрана по ЗДДС с номер BG116587949 на основание Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС

История

 1. 27.05.2010 г.

  Регистрация на фирмата
  ШАН - АНИФЕ САЛИ
 2. 28.05.2010 г.

  ДДС
  Регистрация на основание чл.100, ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG116587949
 3. 14.01.2012 г.

  Фирма
  ШАН - АНИФЕ САЛИ
  Седалище и адрес на управление
  област Разград, община Исперих, с. Бърдоква, ул. БУЗЛУДЖА, №8
  Основана
  1994
  Предмет на дейност
  Производство, изкупуване, преработка и търговия в страната и чужбина с всички видове селскостопанска продукция от растителен и животински произход, както и диворастящи плодове, цветя, гъби, пчелен мед и пчелни продукти, автотранспорт, товарен и пътнически в страната и чужбина с правото на уреждане на екскурзии в страната и чужбина, търговия с всички видове промишлени стоки, вкл. и хранителни стоки представителство на български и чуждестранни фирми, производство и търговия с всички видове безалкохолни напитки, вкл. и търговия и производство на кухненска и сладкарска продукция и закуски, търговия с алкохолни напитки и тютюневи изделия, бартерни сделки в страната и чужбина, фризьорство и козметика, ремонт и поддържане на всякакъв вид битова техника, както и търговия с резервни части за нея.
  Физическо лице - търговец
  анифе сали хюсеин

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

  Предишна фирма
Следваща фирма  
Firms.bg
© 2023 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: септември 2023 г.