Търси

МЕХТОЛ - БЮЛЕНТ АЛИ ЕТЕИК: 116581992, гр. Цар Калоян, Цар Калоян

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
4.06.2012 г.Виж история
Фирма/Наименование
МЕХТОЛ - БЮЛЕНТ АЛИ ЕТ
Дата на регистрация
2006
Регистрация по ЗДДС

BG116581992 ( Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС; Регистрация на ДЗЛ което е било регистрирано на друго основание )

Седалище и адрес на управление
област Разград, община Цар Калоян, гр. Цар Калоян, ул. СОФИЯ, №18
Предмет на дейност
търговия с хранителни и промишлени стоки, разнос на хранителни стоки, счетоводни услуги, проектантска дейност, производство и продажба на тестени, месни и захарни изделия, съхранение, дрогерия /след издаване на съответните удостоверения/, кафе-интернет, кафе-аператив, бистро, бар-дискотека, външна и вътрешна търговия, строително-монтажна дейност, превоз на пътници и товари, производство и преработка на селскостопанска продукция, производство на облекла и шивашка дейност, изделия от дърво, пластмаса и метали, туризъм, бартерни, комисионни и спедиционни сделки, рекламна и издателска дейност, импресарска и продуцентска дейност, хотелиерство и ресторантьорство, фризьорски услуги, посредничество при сделки с движими и недвижими вещи, изработка и продажба на мебели, фото-услуги, маркетинг, реклама, аудио и видео звукозаписни услуги, куриерски услуги, търговия с петролни продукти и други дейности незабранени от закона.
Физическо лице - търговец
бюлент мехмед али

Резюме

Фирма МЕХТОЛ - БЮЛЕНТ АЛИ ЕТ () с ЕИК/ПИК 116581992 е основана на 2006 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Разград, община Цар Калоян, гр. Цар Калоян, ул. СОФИЯ, №18. МЕХТОЛ - БЮЛЕНТ АЛИ ЕТ е регистрана по ЗДДС с номер BG116581992 на основание Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС; Регистрация на ДЗЛ което е било регистрирано на друго основание

История

 1. 17.01.2011 г. - Регистрация на фирма

  Име на фирма
  МЕХТОЛ - БЮЛЕНТ АЛИ
  Седалище и адрес на управление
  област Разград, община Цар Калоян, гр. Цар Калоян, ул. СОФИЯ, №18
  Физическо лице - търговец
  бюлент мехмед али
  Основана
  2006
  Предмет на дейност
  Търговия с хранителни и промишлени стоки, разнос на хранителни стоки, счетоводни услуги, проектантска дейност, производство и продажба на тестени, месни и захарни изделия, съхранение, дрогерия /след издаване на съответните удостоверения/, кафе-интернет, кафе-аператив, бистро, бар-дискотека, външна и вътрешна търговия, строително-монтажна дейност, превоз на пътници и товари, производство и преработка на селскостопанска продукция, производство на облекла и шивашка дейност, изделия от дърво, пластмаса и метали, туризъм, бартерни, комисионни и спедиционни сделки, рекламна и издателска дейност, импресарска и продуцентска дейност, хотелиерство и ресторантьорство, фризьорски услуги, посредничество при сделки с движими и недвижими вещи, изработка и продажба на мебели, фото-услуги, маркетинг, реклама, аудио и видео звукозаписни услуги, куриерски услуги, търговия с петролни продукти и други дейности незабранени от закона.
 2. 3.06.2012 г.

  ДДС
  Регистрация на ДЗЛ което е било регистрирано на друго основание - ДДС номер: BG116581992
 3. 4.06.2012 г.

  ДДС
  Регистрация на ДЗЛ, което е било регистрирано на друго основание - ДДС номер: BG116581992

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

  Предишна фирма
Следваща фирма  
Firms.bg
© 2023 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: декември 2023 г.