Firms.bg
Търси

РАДОСТ-95 - РАДОСТИНА ДИМИТРОВА ЕТЕИК: 116514132, гр. Завет, Завет

Данни от Търговски Регистър

Статус
Заличен на 26.10.2011 г.
Последна промяна
26.10.2011 г.Виж история
Фирма/Наименование
РАДОСТ-95 - РАДОСТИНА ДИМИТРОВА ЕТ
Дата на регистрация
1995
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Разград, община Завет, гр. Завет, ул. ОСВОБОЖДЕНИЕ, блок МЛАДОСТ, вход Б, апартамент 19
Предмет на дейност
покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид в страната и чужбина, производство на стоки с цел продажба в страната и чужбина, превозна, хотелиерска, ресторантьорека, туристическа, рекламна, информационна, програмна, импресарска, счетоводна, проектантска, козметична, фризьорска, бръснарска, строителна, ремонтна, бояджийска, сервизна, авто - ремонтна, авто - бояджийска, ел. инсталации, развлекателна, дърводелска, преводаческа, финансово - счетоводна, административна, ксероксна и машинописна дейности и услуги в страната и чужбина, както и всякакъв друг вид дейности, незабранени от закона, сделки с интелектуална собственост, производство на филми, видео и звукозаписи, както и тяхното даване под наем, даване под наем на видеокасети и филми, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, посредническа дейност и търговия с фирми в страната и чужбина, покупка на ценни книжа с цел продажба, коммисионна, спедиционна, складова, лизингова дейност на търговско представителство и посредничество.
Физическо лице - търговец
радостина с.

Резюме

Фирма РАДОСТ-95 - РАДОСТИНА ДИМИТРОВА ЕТ () с ЕИК/ПИК 116514132 е основана на 1995 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Разград, община Завет, гр. Завет, ул. ОСВОБОЖДЕНИЕ, блок МЛАДОСТ, вход Б, апартамент 19. РАДОСТ-95 - РАДОСТИНА ДИМИТРОВА ЕТ не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 26.10.2011 г. - Регистрация на фирма

    Седалище и адрес на управление
    област Разград, община Завет, гр. Завет, ул. ОСВОБОЖДЕНИЕ, блок МЛАДОСТ, вход Б, апартамент 19
    Физическо лице - търговец
    радостина с.
    Име на фирма
    РАДОСТ-95 - РАДОСТИНА ДИМИТРОВА
    Основана
    1995
    Предмет на дейност
    Покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид в страната и чужбина, производство на стоки с цел продажба в страната и чужбина, превозна, хотелиерска, ресторантьорека, туристическа, рекламна, информационна, програмна, импресарска, счетоводна, проектантска, козметична, фризьорска, бръснарска, строителна, ремонтна, бояджийска, сервизна, авто - ремонтна, авто - бояджийска, ел. инсталации, развлекателна, дърводелска, преводаческа, финансово - счетоводна, административна, ксероксна и машинописна дейности и услуги в страната и чужбина, както и всякакъв друг вид дейности, незабранени от закона, сделки с интелектуална собственост, производство на филми, видео и звукозаписи, както и тяхното даване под наем, даване под наем на видеокасети и филми, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, посредническа дейност и търговия с фирми в страната и чужбина, покупка на ценни книжа с цел продажба, коммисионна, спедиционна, складова, лизингова дейност на търговско представителство и посредничество.
  2. 26.10.2011 г.

    Основана
    1995
    Статус
    Заличаване на търговеца

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: април 2024 г.