Търси

РОСЕН ХРИСТОВ ЕТЕИК: 116035897, гр. Разград, Разград

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
2.07.2010 г.Виж история
Фирма/Наименование
РОСЕН ХРИСТОВ ЕТ
Дата на регистрация
1998
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Разград, община Разград, гр. Разград, ул. ЕНОС, №2Б
Предмет на дейност
покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и превозни сделки, складови сделки, лицензионни сделки, сделки с интелектуална собственост, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни и импресарски услуги, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, таксиметрови услуги в страната и чужбина, както и всякакви други сделки по смисъла на чл.1, ал.1 от тз незабранени със закон.
Физическо лице - търговец
росен илиев христов

Резюме

Фирма РОСЕН ХРИСТОВ ЕТ () с ЕИК/ПИК 116035897 е основана на 1998 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Разград, община Разград, гр. Разград, ул. ЕНОС, №2Б. РОСЕН ХРИСТОВ ЕТ не е регистрана по ЗДДС

История

 1. 2.07.2010 г. - Регистрация на фирма

  Седалище и адрес на управление
  област Разград, община Разград, гр. Разград, ул. ЕНОС, №2Б
  Име на фирма
  РОСЕН ХРИСТОВ
  Предмет на дейност
  ПОКУПКА НА СТОКИ ИЛИ ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ПРЕПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД, ПРОДАЖБА НА СТОКИ ОТ СОБСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО, КОМИСИОННИ, СПЕДИЦИОННИ И ПРЕВОЗНИ СДЕЛКИ, СКЛАДОВИ СДЕЛКИ, ЛИЦЕНЗИОННИ СДЕЛКИ, СДЕЛКИ С ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ, ХОТЕЛИЕРСКИ, ТУРИСТИЧЕСКИ, РЕКЛАМНИ, ИНФОРМАЦИОННИ, ПРОГРАМНИ И ИМПРЕСАРСКИ УСЛУГИ, ПОКУПКА, СТРОЕЖ ИЛИ ОБЗАВЕЖДАНЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА, ТАКСИМЕТРОВИ УСЛУГИ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, КАКТО И ВСЯКАКВИ ДРУГИ СДЕЛКИ ПО СМИСЪЛА НА ЧЛ.1, АЛ.1 ОТ ТЗ НЕЗАБРАНЕНИ СЪС ЗАКОН.
  Физическо лице - търговец
  росен илиев христов
  Основана
  1998

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

  Предишна фирма
Следваща фирма  
Firms.bg
© 2023 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: декември 2023 г.