Firms.bg
Търси

ИВИ ИНЖЕНЕРИНГ - ИВАЙЛО ХРИСТОВ ЕТЕИК: 114683639, с. Ясен, Плевен

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
24.01.2017 г.Виж история
Фирма/Наименование
ИВИ ИНЖЕНЕРИНГ - ИВАЙЛО ХРИСТОВ ЕТ
Дата на регистрация
2007
Регистрация по ЗДДС

BG114683639 ( )

Седалище и адрес на управление
област Плевен, община Плевен, с. Ясен, ул. ИВАН ВИНАРОВ, №13
Предмет на дейност
гражданско и промишлено строителство, монтаж на промишлени и енергийни инсталации, газопроводи и тръбопроводи, ови инсталации, внос-износ и търговия с хранителни и нехранителни стоки, в т.ч. и авточасти, производство, изкупуване, преработка и търговия със селскостопанска продукция в страната и чужбина, производство на алкохол/след лиценз/, безалкохолни напитки и хранителни продукти, разкриване на хранителни и нехранителни магазини за хранителни и нехранителни стоки за търговия на едро и дребно, откриване и експлоатация на кафе аперативи, кафе сладкарници, барове, дискотеки и други заведения, хотелиерство и ресторантьорство. транспортна и таксиметрова дейност, внос и износ и търговия с леки и тежкотоварни коли. разкриване и експлоатация на сервизи за ремонт на леки и тежкотоварни коли, счетоводна дейност, фризьорство и козметика, шивашка дейност, откриване и експлоатация на аптеки/след разрешение/, строителство и свързаните с него дейности, покупка и продажба на движимо и недвижимо имущество, и всички други дейности разрешени от закона.
Физическо лице - търговец
ивайло х.

Резюме

Фирма ИВИ ИНЖЕНЕРИНГ - ИВАЙЛО ХРИСТОВ ЕТ () с ЕИК/ПИК 114683639 е основана на 2007 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Плевен, община Плевен, с. Ясен, ул. ИВАН ВИНАРОВ, №13. ИВИ ИНЖЕНЕРИНГ - ИВАЙЛО ХРИСТОВ ЕТ е дерегистрана по ЗДДС на основание

История

  1. 10.07.2007 г. - Регистрация на фирма

    ДДС
    Регистрация на ДЗЛ което е било регистрирано на друго основание - ДДС номер: BG114683639
  2. 11.07.2007 г.

    ДДС
    Регистрация на ДЗЛ, което е било регистрирано на друго основание - ДДС номер: BG114683639
  3. 7.12.2011 г.

    Основана
    2007
    Седалище и адрес на управление
    област Плевен, община Плевен, с. Ясен, ул. ИВАН ВИНАРОВ, №13
    Име на фирма
    ИВИ ИНЖЕНЕРИНГ - ИВАЙЛО ХРИСТОВ
    Предмет на дейност
    Гражданско и промишлено строителство, монтаж на промишлени и енергийни инсталации, газопроводи и тръбопроводи, ови инсталации, внос-износ и търговия с хранителни и нехранителни стоки, в т.ч. и авточасти, производство, изкупуване, преработка и търговия със селскостопанска продукция в страната и чужбина, производство на алкохол/след лиценз/, безалкохолни напитки и хранителни продукти, разкриване на хранителни и нехранителни магазини за хранителни и нехранителни стоки за търговия на едро и дребно, откриване и експлоатация на кафе аперативи, кафе сладкарници, барове, дискотеки и други заведения, хотелиерство и ресторантьорство. транспортна и таксиметрова дейност, внос и износ и търговия с леки и тежкотоварни коли. разкриване и експлоатация на сервизи за ремонт на леки и тежкотоварни коли, счетоводна дейност, фризьорство и козметика, шивашка дейност, откриване и експлоатация на аптеки/след разрешение/, строителство и свързаните с него дейности, покупка и продажба на движимо и недвижимо имущество, и всички други дейности разрешени от закона.
    Физическо лице - търговец
    ивайло х.
  4. 23.01.2017 г.

    ДДС
    Дерегистрация на ДЗЛ което е било регистрирано на друго основание - ДДС номер: BG114683639
  5. 24.01.2017 г.

    ДДС
    Дерегистрация на ДЗЛ, което е било регистрирано на друго основание - ДДС номер: BG114683639

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
204485161ДС-ИХ ООД

с. Ясен, Плевен

ивайло х.

Съдружници

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: март 2024 г.