Firms.bg
Търси

РАЛИ - РАЛИЦА ЛАЗАРОВА ЕТЕИК: 114678325, гр. Червен бряг, Червен бряг

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
20.10.2010 г.Виж история
Фирма/Наименование
РАЛИ - РАЛИЦА ЛАЗАРОВА ЕТ
Изписване на чужд език
RALI-RALITSA LAZAROVA
Дата на регистрация
2007
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Плевен, община Червен бряг, гр. Червен бряг, ул. НЕОФИТ РИЛСКИ, №19, вход А, етаж 1, апартамент 2
Предмет на дейност
вътрешна и външна търговия с позволени от закона стоки, внос, износ, реекспорт, бартерни сделки, превоз на пътници и товари, производство, изкупуване, преработка и реализация на селскостопански произведения, преработка и реализация на стоки за бита и промишлеността търговия с всички видове вторични суровини, производство и търговия с алкохол и безалкохолни напитки /след лиценз/, обмен на валута /след лиценз/, туристически услуги, търговия с хранителни и промишлени стоки, авторемонтни и автотенекеджийски услуги и търговия с авточасти с хляб и хлебни изделия, ресторантьорство и хотелиерство, фризьорски и таксиметрови услуги, производство и търговия с петролни продукти /по ред и начин определен от закона/, производство и търговия с промишлени стоки, предмети за бита и битова електроника, авторемонтни и автотенекеджийски услуги и търговия с авточасти и принадлежности и оборудване за тях. търговия с платове, облекло и обувки, организиране и осъществяване на спортни и туристически мероприятия и екскурзии у нас и в чужбина, на забавни и електронни игри/без хазарт/, както и на спедиторска дейност, внос и износ на строителни материали, машини за тях. проектиране и изпълнение на строително- монтажни и в и к работи, изкупуване на черни и цветни метали /без благородни/, консултантски услуги.
Физическо лице - търговец
ралица л.

Резюме

Фирма РАЛИ - РАЛИЦА ЛАЗАРОВА ЕТ (RALI-RALITSA LAZAROVA) с ЕИК/ПИК 114678325 е основана на 2007 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Плевен, община Червен бряг, гр. Червен бряг, ул. НЕОФИТ РИЛСКИ, №19, вход А, етаж 1, апартамент 2. РАЛИ - РАЛИЦА ЛАЗАРОВА ЕТ не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 20.10.2010 г. - Регистрация на фирма

    Име на фирма
    РАЛИ - РАЛИЦА ЛАЗАРОВА
    Изписване на чужд език
    RALI-RALITSA LAZAROVA
    Седалище и адрес на управление
    област Плевен, община Червен бряг, гр. Червен бряг, ул. НЕОФИТ РИЛСКИ, №19, вход А, етаж 1, апартамент 2
    Физическо лице - търговец
    ралица л.
    Основана
    2007
    Предмет на дейност
    вътрешна и външна търговия с позволени от закона стоки, внос, износ, реекспорт, бартерни сделки, превоз на пътници и товари, производство, изкупуване, преработка и реализация на селскостопански произведения, преработка и реализация на стоки за бита и промишлеността търговия с всички видове вторични суровини, производство и търговия с алкохол и безалкохолни напитки /след лиценз/, обмен на валута /след лиценз/, туристически услуги, търговия с хранителни и промишлени стоки, авторемонтни и автотенекеджийски услуги и търговия с авточасти с хляб и хлебни изделия, ресторантьорство и хотелиерство, фризьорски и таксиметрови услуги, производство и търговия с петролни продукти /по ред и начин определен от закона/, производство и търговия с промишлени стоки, предмети за бита и битова електроника, авторемонтни и автотенекеджийски услуги и търговия с авточасти и принадлежности и оборудване за тях. търговия с платове, облекло и обувки, организиране и осъществяване на спортни и туристически мероприятия и екскурзии у нас и в чужбина, на забавни и електронни игри/без хазарт/, както и на спедиторска дейност, внос и износ на строителни материали, машини за тях. проектиране и изпълнение на строително- монтажни и В и К работи, изкупуване на черни и цветни метали /без благородни/, консултантски услуги.

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
175328841ГОЛДЪН РЕНТАЛС ЕООД

гр. София, Столична

ралица л.

Съдружници

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: април 2024 г.