Firms.bg
Търси

МАЛИНКА КОЛЕВА - ИНТЕР ШОП ЕТЕИК: 114628347, гр. Плевен, Плевен

Данни от Търговски Регистър

Статус
Заличен на 30.03.2023 г.
Последна промяна
30.03.2023 г.Виж история
Фирма/Наименование
МАЛИНКА КОЛЕВА - ИНТЕР ШОП ЕТ
Изписване на чужд език
MALINKA KOLEVA - INTER SHOP
Дата на регистрация
2004
Регистрация по ЗДДС

BG114628347 ( Регистрация на основание чл.100, ал. 1 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област Плевен, община Плевен, гр. Плевен, ул.ШИПКА, №22, вход В, етаж 2, апартамент 2
Предмет на дейност
изкупуване и търговия с отпадъчни материали и др. материали. незабранени от закона в страната и чужбина, пр0изв0дств0, изкупуване, преработка, лагеруване и търговия с всички видове селскостопанска, растителна и животинска продукция, мед и пчелни изделия, култивирани и диворастящи гъби, билки, охлюви, цветя и декоративни храсти в страната и чужбина, внос и износ и търговия с всички видове стоки незабранени от закона, транспортна дейност, таксиметрова дейност, изкупуване и търговия с бира, безалкохолни напитки, тютюневи /след лиценз/ и шоколадови изделия, тестени и сладкарски произведения, организация и експлоатация на кафе- аперитив, кафе-сладкарница, магазинна мрежа, оказиони и антиквариати,/без паметници на културата/ търговия със стоки за бита и промишлени стоки, хотелиерство и ресторантьорство, развлекателни и спортни игри, внос на автомобили, селскостопански машини и резервни части, спедиторска и туристическа дейност в страната и чужбина, търговия с петролни продукти и транспортни средства. търговска дейност, рекламна дейност, ремонт и търговия на аудио, видео и бяла техника, строително-монтажни работи и преприемачество, вътрешно и външно-търговска дейност, търговско преставителство и посредничество/без процесуално/, комисионна, спедиционна, складова и лизингова дейност, пътна помощ, сервизна и ремонтна дейност, видеотеки, продаване и отдаване под наем на вещи, движими и недвижими имоти.
Физическо лице - търговец
малинка георгиева колева

Резюме

Фирма МАЛИНКА КОЛЕВА - ИНТЕР ШОП ЕТ (MALINKA KOLEVA - INTER SHOP) с ЕИК/ПИК 114628347 е основана на 2004 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Плевен, община Плевен, гр. Плевен, ул.ШИПКА, №22, вход В, етаж 2, апартамент 2. МАЛИНКА КОЛЕВА - ИНТЕР ШОП ЕТ е регистрана по ЗДДС с номер BG114628347 на основание Регистрация на основание чл.100, ал. 1 от ЗДДС

История

 1. 23.04.2008 г.

  Регистрация на фирмата
  МАЛИНКА КОЛЕВА - ИНТЕР ШОП
 2. 24.04.2008 г.

  ДДС
  Регистрация на основание чл.100, ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG114628347
 3. 30.12.2010 г.

  Фирма
  МАЛИНКА КОЛЕВА - ИНТЕР ШОП
  Изписване на чужд език
  MALINKA KOLEVA - INTER SHOP
  Предмет на дейност
  ИЗКУПУВАНЕ И ТЪРГОВИЯ С ОТПАДЪЧНИ МАТЕРИАЛИ И ДР. МАТЕРИАЛИ. НЕЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, ПР0ИЗВ0ДСТВ0, ИЗКУПУВАНЕ, ПРЕРАБОТКА, ЛАГЕРУВАНЕ И ТЪРГОВИЯ С ВСИЧКИ ВИДОВЕ СЕЛСКОСТОПАНСКА, РАСТИТЕЛНА И ЖИВОТИНСКА ПРОДУКЦИЯ, МЕД И ПЧЕЛНИ ИЗДЕЛИЯ, КУЛТИВИРАНИ И ДИВОРАСТЯЩИ ГЪБИ, БИЛКИ, ОХЛЮВИ, ЦВЕТЯ И ДЕКОРАТИВНИ ХРАСТИ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, ВНОС И ИЗНОС И ТЪРГОВИЯ С ВСИЧКИ ВИДОВЕ СТОКИ НЕЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА, ТРАНСПОРТНА ДЕЙНОСТ, ТАКСИМЕТРОВА ДЕЙНОСТ, ИЗКУПУВАНЕ И ТЪРГОВИЯ С БИРА, БЕЗАЛКОХОЛНИ НАПИТКИ, ТЮТЮНЕВИ /СЛЕД ЛИЦЕНЗ/ И ШОКОЛАДОВИ ИЗДЕЛИЯ, ТЕСТЕНИ И СЛАДКАРСКИ ПРОИЗВЕДЕНИЯ, ОРГАНИЗАЦИЯ И ЕКСПЛОАТАЦИЯ НА КАФЕ- АПЕРИТИВ, КАФЕ-СЛАДКАРНИЦА, МАГАЗИННА МРЕЖА, ОКАЗИОНИ И АНТИКВАРИАТИ,/БЕЗ ПАМЕТНИЦИ НА КУЛТУРАТА/ ТЪРГОВИЯ СЪС СТОКИ ЗА БИТА И ПРОМИШЛЕНИ СТОКИ, ХОТЕЛИЕРСТВО И РЕСТОРАНТЬОРСТВО, РАЗВЛЕКАТЕЛНИ И СПОРТНИ ИГРИ, ВНОС НА АВТОМОБИЛИ, СЕЛСКОСТОПАНСКИ МАШИНИ И РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ, СПЕДИТОРСКА И ТУРИСТИЧЕСКА ДЕЙНОСТ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, ТЪРГОВИЯ С ПЕТРОЛНИ ПРОДУКТИ И ТРАНСПОРТНИ СРЕДСТВА. ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ, РЕКЛАМНА ДЕЙНОСТ, РЕМОНТ И ТЪРГОВИЯ НА АУДИО, ВИДЕО И БЯЛА ТЕХНИКА, СТРОИТЕЛНО-МОНТАЖНИ РАБОТИ И ПРЕПРИЕМАЧЕСТВО, ВЪТРЕШНО И ВЪНШНО-ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ, ТЪРГОВСКО ПРЕСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО/БЕЗ ПРОЦЕСУАЛНО/, КОМИСИОННА, СПЕДИЦИОННА, СКЛАДОВА И ЛИЗИНГОВА ДЕЙНОСТ, ПЪТНА ПОМОЩ, СЕРВИЗНА И РЕМОНТНА ДЕЙНОСТ, ВИДЕОТЕКИ, ПРОДАВАНЕ И ОТДАВАНЕ ПОД НАЕМ НА ВЕЩИ, ДВИЖИМИ И НЕДВИЖИМИ ИМОТИ.
  Физическо лице - търговец
  малинка георгиева колева
  Основана
  2004
  Седалище и адрес на управление
  област Плевен, община Плевен, гр. Плевен, ул.ШИПКА, №22, вход В, етаж 2, апартамент 2
 4. 30.03.2023 г.

  Статус
  Заличаване на търговеца

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
200431650И-ТРЕЙД 1 ЕООД

гр. Плевен, Плевен

малинка георгиева колева

Едноличен собственик на капитала

Виж още
  Предишна фирма
Следваща фирма  
Firms.bg
© 2023 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: октомври 2023 г.