Търси

ВИКТОР ВАСИЛЕВ - МАРИО ЕТЕИК: 114550005, с. Ракита, Червен бряг

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
14.11.2011 г.Виж история
Фирма/Наименование
ВИКТОР ВАСИЛЕВ - МАРИО ЕТ
Дата на регистрация
2001
Регистрация по ЗДДС

BG114550005 ( Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС; Регистрация на ДЗЛ което е било регистрирано на друго основание )

Седалище и адрес на управление
област Плевен, община Червен бряг, с. Ракита, ул. ХРИСТО БОТЕВ, №67
Предмет на дейност
покупка на движими и недвижими вещи с цел продажба, сделки с обекти на интелектуалната собственост, производство на стоки с цел продажба, търговско посредничество и представителство /без процесуално/ на местни и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина, разкриване на валутно-обменни бюра /след получаване на надлежно разрешение/, изкупуване, преработка, производство и търговия със селскостопанска продукция в първоначален и преработен вид, комисионна, спедиционна, складова, лизингова, маркетингова и издателска дейност, ресторантьорство, хотелиерство, кафетерия, импресарска дейност, реекспорт, бартерни сделки, организиране и експлоатация на забавни, електронни и компютърни игри /без хазарт/, изкупуване, преработка и търговия с вторични суровини /без благородии метали/, транспортни услуги на пътници и товари, търговия с тютюневи изделия и алкохолни напитки /след получаване на лиценз/.
Физическо лице - търговец
виктор славчев василев

Резюме

Фирма ВИКТОР ВАСИЛЕВ - МАРИО ЕТ () с ЕИК/ПИК 114550005 е основана на 2001 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Плевен, община Червен бряг, с. Ракита, ул. ХРИСТО БОТЕВ, №67. ВИКТОР ВАСИЛЕВ - МАРИО ЕТ е регистрана по ЗДДС с номер BG114550005 на основание Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС; Регистрация на ДЗЛ което е било регистрирано на друго основание

История

 1. 4.01.2010 г. - Регистрация на фирма

  ДДС
  Регистрация на ДЗЛ което е било регистрирано на друго основание - ДДС номер: BG114550005
 2. 5.01.2010 г.

  ДДС
  Регистрация на ДЗЛ, което е било регистрирано на друго основание - ДДС номер: BG114550005
 3. 14.11.2011 г.

  Предмет на дейност
  ПОКУПКА НА ДВИЖИМИ И НЕДВИЖИМИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА, СДЕЛКИ С ОБЕКТИ НА ИНТЕЛЕКТУАЛНАТА СОБСТВЕНОСТ, ПРОИЗВОДСТВО НА СТОКИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА, ТЪРГОВСКО ПОСРЕДНИЧЕСТВО И ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО /БЕЗ ПРОЦЕСУАЛНО/ НА МЕСТНИ И ЧУЖДЕСТРАННИ ФИЗИЧЕСКИ И ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, РАЗКРИВАНЕ НА ВАЛУТНО-ОБМЕННИ БЮРА /СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕ НА НАДЛЕЖНО РАЗРЕШЕНИЕ/, ИЗКУПУВАНЕ, ПРЕРАБОТКА, ПРОИЗВОДСТВО И ТЪРГОВИЯ СЪС СЕЛСКОСТОПАНСКА ПРОДУКЦИЯ В ПЪРВОНАЧАЛЕН И ПРЕРАБОТЕН ВИД, КОМИСИОННА, СПЕДИЦИОННА, СКЛАДОВА, ЛИЗИНГОВА, МАРКЕТИНГОВА И ИЗДАТЕЛСКА ДЕЙНОСТ, РЕСТОРАНТЬОРСТВО, ХОТЕЛИЕРСТВО, КАФЕТЕРИЯ, ИМПРЕСАРСКА ДЕЙНОСТ, РЕЕКСПОРТ, БАРТЕРНИ СДЕЛКИ, ОРГАНИЗИРАНЕ И ЕКСПЛОАТАЦИЯ НА ЗАБАВНИ, ЕЛЕКТРОННИ И КОМПЮТЪРНИ ИГРИ /БЕЗ ХАЗАРТ/, ИЗКУПУВАНЕ, ПРЕРАБОТКА И ТЪРГОВИЯ С ВТОРИЧНИ СУРОВИНИ /БЕЗ БЛАГОРОДИИ МЕТАЛИ/, ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ НА ПЪТНИЦИ И ТОВАРИ, ТЪРГОВИЯ С ТЮТЮНЕВИ ИЗДЕЛИЯ И АЛКОХОЛНИ НАПИТКИ /СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕ НА ЛИЦЕНЗ/.
  Физическо лице - търговец
  виктор славчев василев
  Име на фирма
  ВИКТОР ВАСИЛЕВ - МАРИО
  Основана
  2001
  Седалище и адрес на управление
  област Плевен, община Червен бряг, с. Ракита, ул. ХРИСТО БОТЕВ, №67

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

  Предишна фирма
Следваща фирма  
Firms.bg
© 2023 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: декември 2023 г.