Търси

НД СИСТЕМС - ПЛАМЕН ГАЗЯНОВ ЕТЕИК: 114123266, гр. Славяново, Плевен

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
20.08.2009 г.Виж история
Фирма/Наименование
НД СИСТЕМС - ПЛАМЕН ГАЗЯНОВ ЕТ
Дата на регистрация
1999
Регистрация по ЗДДС

BG114123266 ( Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област Плевен, община Плевен, гр. Славяново, ул. ЗАХАРИ СТОЯНОВ, №12
Предмет на дейност
покупка на стоки с цел препродажба в първоначален, преработен и обработен вид, производство на стоки с цел продажба, извършване на комисионна, спедиционна/без пощенски пратки/ и складова дейност, търговско представителство/без процесуално/ и посредничество на местни и чуждестранни лица и фирми, извършване на превозна дейност-превоз на пътници и товари в страната и чужбина с лек и товарен транспорт, ресторантьорство и хотелиерство, откриване на магазини за продажба на хранителни и промашлени стоки, на стоки за бита, битова техника и електроника, продажба на безалкохолни и спиртни напитки и цигари /след издаване на съответен лиценз/, извършване на туристическа дейност в страната и чужбина, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, извършване на видеоуслуги и звукозаписна дейност, покупка, отглеждане, производство, преработка и продажба на селскостопанска и животниска продукция, извършване на външнотърговска дейност във връзка със заявения предмет на дейност.
Физическо лице - търговец
пламен петков газянов

Резюме

Фирма НД СИСТЕМС - ПЛАМЕН ГАЗЯНОВ ЕТ () с ЕИК/ПИК 114123266 е основана на 1999 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Плевен, община Плевен, гр. Славяново, ул. ЗАХАРИ СТОЯНОВ, №12. НД СИСТЕМС - ПЛАМЕН ГАЗЯНОВ ЕТ е регистрана по ЗДДС с номер BG114123266 на основание Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС

История

 1. 22.01.2009 г. - Регистрация на фирма

  ДДС
  Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG114123266
 2. 23.01.2009 г.

  ДДС
  Регистрация на основание чл.100, ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG114123266
 3. 20.08.2009 г.

  Име на фирма
  НД СИСТЕМС - ПЛАМЕН ГАЗЯНОВ
  Предмет на дейност
  ПОКУПКА НА СТОКИ С ЦЕЛ ПРЕПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН И ОБРАБОТЕН ВИД, ПРОИЗВОДСТВО НА СТОКИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА, ИЗВЪРШВАНЕ НА КОМИСИОННА, СПЕДИЦИОННА/БЕЗ ПОЩЕНСКИ ПРАТКИ/ И СКЛАДОВА ДЕЙНОСТ, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО/БЕЗ ПРОЦЕСУАЛНО/ И ПОСРЕДНИЧЕСТВО НА МЕСТНИ И ЧУЖДЕСТРАННИ ЛИЦА И ФИРМИ, ИЗВЪРШВАНЕ НА ПРЕВОЗНА ДЕЙНОСТ-ПРЕВОЗ НА ПЪТНИЦИ И ТОВАРИ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА С ЛЕК И ТОВАРЕН ТРАНСПОРТ, РЕСТОРАНТЬОРСТВО И ХОТЕЛИЕРСТВО, ОТКРИВАНЕ НА МАГАЗИНИ ЗА ПРОДАЖБА НА ХРАНИТЕЛНИ И ПРОМАШЛЕНИ СТОКИ, НА СТОКИ ЗА БИТА, БИТОВА ТЕХНИКА И ЕЛЕКТРОНИКА, ПРОДАЖБА НА БЕЗАЛКОХОЛНИ И СПИРТНИ НАПИТКИ И ЦИГАРИ /СЛЕД ИЗДАВАНЕ НА СЪОТВЕТЕН ЛИЦЕНЗ/, ИЗВЪРШВАНЕ НА ТУРИСТИЧЕСКА ДЕЙНОСТ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, ПОКУПКА, СТРОЕЖ И ОБЗАВЕЖДАНЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА, ИЗВЪРШВАНЕ НА ВИДЕОУСЛУГИ И ЗВУКОЗАПИСНА ДЕЙНОСТ, ПОКУПКА, ОТГЛЕЖДАНЕ, ПРОИЗВОДСТВО, ПРЕРАБОТКА И ПРОДАЖБА НА СЕЛСКОСТОПАНСКА И ЖИВОТНИСКА ПРОДУКЦИЯ, ИЗВЪРШВАНЕ НА ВЪНШНОТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ ВЪВ ВРЪЗКА СЪС ЗАЯВЕНИЯ ПРЕДМЕТ НА ДЕЙНОСТ.
  Физическо лице - търговец
  пламен петков газянов
  Основана
  1999
  Седалище и адрес на управление
  област Плевен, община Плевен, гр. Славяново, ул. ЗАХАРИ СТОЯНОВ, №12

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
202979186БИО ОРЕХ ПЛЮС ЕООД

гр. Славяново, Плевен

пламен петков газянов

Едноличен собственик на капитала

Виж още
204461363БИО ЯДКИ НИКИ ЕООД

гр. Славяново, Плевен

пламен петков газянов

Едноличен собственик на капитала

Виж още
  Предишна фирма
Следваща фирма  
Firms.bg
© 2023 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: декември 2023 г.