Firms.bg
Търси

ОМЕГАТРЕЙД 98 - ГЕОРГИ БЕНКОВ ЕТЕИК: 114114940, с. Ясен, Плевен

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
21.12.2010 г.Виж история
Фирма/Наименование
ОМЕГАТРЕЙД 98 - ГЕОРГИ БЕНКОВ ЕТ
Дата на регистрация
1998
Регистрация по ЗДДС

BG114114940 ( Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област Плевен, община Плевен, с. Ясен, ИВАН ВИНАРОВ, №49
Предмет на дейност
проучване. проектиране, строителство и монтаж на металоконструкции, машини и съоръжения в промишлеността и селското стопанство. проектиране. изпълнение. ремонт и поддръжка на отоплителни инсталации за жилищни и пр0изв0дствени сгради. производство. изкупуване. преработка и продажба на растителна и животинска селскостопанска продукция и пчеларска такава.търговия на едро и дребно. оказионна/без паметници на културата, комисионна и антикварна/без предмети с национално значение/със стоки за потребление, внос-износ. реекспорт. бартерни сделки, посредническа дейност. вътрешен и международен туризъм, транспортна и таксиметрова дейност. сервизна дейност на моторни превозни средства, ресторантьорство. кафе-сладкарници, хотелиерство.рекламна дейност /без кино и печат/, организиране на забавни и увеселителни и електронни такива /без хазарт/, производство на стоки за потребление, маркетингова дейност. изработване и продажба на бутикови изделия. конфекция от текстил, трикотаж. строителни, дърводелски, стругарски. заваръчни. електро и вик услуги, преводачески услуги. машинописни и копирни услуги. аудио и видеозаписна дейност, отдаване касети под наем.
Физическо лице - търговец
георги митев бенков

Резюме

Фирма ОМЕГАТРЕЙД 98 - ГЕОРГИ БЕНКОВ ЕТ () с ЕИК/ПИК 114114940 е основана на 1998 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Плевен, община Плевен, с. Ясен, ИВАН ВИНАРОВ, №49. ОМЕГАТРЕЙД 98 - ГЕОРГИ БЕНКОВ ЕТ е регистрана по ЗДДС с номер BG114114940 на основание Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС

История

 1. 12.11.2007 г.

  Регистрация на фирмата
  ОМЕГАТРЕЙД 98 - ГЕОРГИ БЕНКОВ
 2. 13.11.2007 г.

  ДДС
  Регистрация на основание чл.100, ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG114114940
 3. 21.12.2010 г.

  Седалище и адрес на управление
  област Плевен, община Плевен, с. Ясен, ИВАН ВИНАРОВ, №49
  Основана
  1998
  Предмет на дейност
  ПРОУЧВАНЕ. ПРОЕКТИРАНЕ, СТРОИТЕЛСТВО И МОНТАЖ НА МЕТАЛОКОНСТРУКЦИИ, МАШИНИ И СЪОРЪЖЕНИЯ В ПРОМИШЛЕНОСТТА И СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО. ПРОЕКТИРАНЕ. ИЗПЪЛНЕНИЕ. РЕМОНТ И ПОДДРЪЖКА НА ОТОПЛИТЕЛНИ ИНСТАЛАЦИИ ЗА ЖИЛИЩНИ И ПР0ИЗВ0ДСТВЕНИ СГРАДИ. ПРОИЗВОДСТВО. ИЗКУПУВАНЕ. ПРЕРАБОТКА И ПРОДАЖБА НА РАСТИТЕЛНА И ЖИВОТИНСКА СЕЛСКОСТОПАНСКА ПРОДУКЦИЯ И ПЧЕЛАРСКА ТАКАВА.ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО И ДРЕБНО. ОКАЗИОННА/БЕЗ ПАМЕТНИЦИ НА КУЛТУРАТА, КОМИСИОННА И АНТИКВАРНА/БЕЗ ПРЕДМЕТИ С НАЦИОНАЛНО ЗНАЧЕНИЕ/СЪС СТОКИ ЗА ПОТРЕБЛЕНИЕ, ВНОС-ИЗНОС. РЕЕКСПОРТ. БАРТЕРНИ СДЕЛКИ, ПОСРЕДНИЧЕСКА ДЕЙНОСТ. ВЪТРЕШЕН И МЕЖДУНАРОДЕН ТУРИЗЪМ, ТРАНСПОРТНА И ТАКСИМЕТРОВА ДЕЙНОСТ. СЕРВИЗНА ДЕЙНОСТ НА МОТОРНИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА, РЕСТОРАНТЬОРСТВО. КАФЕ-СЛАДКАРНИЦИ, ХОТЕЛИЕРСТВО.РЕКЛАМНА ДЕЙНОСТ /БЕЗ КИНО И ПЕЧАТ/, ОРГАНИЗИРАНЕ НА ЗАБАВНИ И УВЕСЕЛИТЕЛНИ И ЕЛЕКТРОННИ ТАКИВА /БЕЗ ХАЗАРТ/, ПРОИЗВОДСТВО НА СТОКИ ЗА ПОТРЕБЛЕНИЕ, МАРКЕТИНГОВА ДЕЙНОСТ. ИЗРАБОТВАНЕ И ПРОДАЖБА НА БУТИКОВИ ИЗДЕЛИЯ. КОНФЕКЦИЯ ОТ ТЕКСТИЛ, ТРИКОТАЖ. СТРОИТЕЛНИ, ДЪРВОДЕЛСКИ, СТРУГАРСКИ. ЗАВАРЪЧНИ. ЕЛЕКТРО И ВИК УСЛУГИ, ПРЕВОДАЧЕСКИ УСЛУГИ. МАШИНОПИСНИ И КОПИРНИ УСЛУГИ. АУДИО И ВИДЕОЗАПИСНА ДЕЙНОСТ, ОТДАВАНЕ КАСЕТИ ПОД НАЕМ.
  Физическо лице - търговец
  георги митев бенков
  Фирма
  ОМЕГАТРЕЙД 98 - ГЕОРГИ БЕНКОВ

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
202587000БГ ПИЛЕ КОМЕРС ЕООД

с. Ясен, Плевен

георги митев бенков

Едноличен собственик на капитала

Виж още
  Предишна фирма
Следваща фирма  
Firms.bg
© 2023 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: октомври 2023 г.