Търси

ЛЮДМИЛА ВАСИЛЕВА - ДИГА ЕТЕИК: 113550034, гр. Перник, Перник

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
17.07.2023 г.Виж история
Фирма/Наименование
ЛЮДМИЛА ВАСИЛЕВА - ДИГА ЕТ
Дата на регистрация
2002
Регистрация по ЗДДС

BG113550034 ( Регистрация на основание чл. 96 ал. 1 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област Перник, община Перник, гр. Перник, ул. ВОЛГОГРАД бл. 1 вх.Б ет.2 ап.6
Предмет на дейност
производство, покупка и търговия на стоки с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, производство на стоки с цел продажба, търговия с всякакъв вид стоки и промишлени изделия, без забранените от закона във всички видове и форми, комисионна, спедиционна и складова дейност, търговско представителство и посредничество, транспортна дейност пътнически и товарни превози и услуги в страната и чужбина, авто-услуги, авто-козметика и ремонтна дейност, рекламна дейност или предоставяне на други услуги; селскостопанска дейност; строителна дейност; разкриване на магазини и заведения за обществено хранене, кафета, сладкарници и ресторанти, външнотърговска и вътрешнотърговска дейност във всичките й видове и форми в рамките от разрешеното от действуващото законодателство и всички други дейности, разрешени от закона.
Физическо лице - търговец
людмила йорданова василева

Резюме

Фирма ЛЮДМИЛА ВАСИЛЕВА - ДИГА ЕТ () с ЕИК/ПИК 113550034 е основана на 2002 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Перник, община Перник, гр. Перник, ул. ВОЛГОГРАД бл. 1 вх.Б ет.2 ап.6. ЛЮДМИЛА ВАСИЛЕВА - ДИГА ЕТ е регистрана по ЗДДС с номер BG113550034 на основание Регистрация на основание чл. 96 ал. 1 от ЗДДС

История

 1. 23.01.2012 г. - Регистрация на фирма

  Име на фирма
  ЛЮДМИЛА ВАСИЛЕВА - ДИГА
  Основана
  2002
  Седалище и адрес на управление
  област Перник, община Перник, гр. Перник, ул. ВОЛГОГРАД бл. 1 вх.Б ет.2 ап.6
  Предмет на дейност
  Производство, покупка и търговия на стоки с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, производство на стоки с цел продажба, търговия с всякакъв вид стоки и промишлени изделия, без забранените от закона във всички видове и форми, комисионна, спедиционна и складова дейност, търговско представителство и посредничество, транспортна дейност пътнически и товарни превози и услуги в страната и чужбина, авто-услуги, авто-козметика и ремонтна дейност, рекламна дейност или предоставяне на други услуги; селскостопанска дейност; строителна дейност; разкриване на магазини и заведения за обществено хранене, кафета, сладкарници и ресторанти, външнотърговска и вътрешнотърговска дейност във всичките й видове и форми в рамките от разрешеното от действуващото законодателство и всички други дейности, разрешени от закона.
  Физическо лице - търговец
  людмила йорданова василева
 2. 17.07.2023 г.

  ДДС
  Регистрация на основание чл. 96 ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG113550034

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

  Предишна фирма
Следваща фирма  
Firms.bg
© 2023 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: декември 2023 г.