Firms.bg
Търси

КАТЯ РЪХОВА ЕТЕИК: 113521164, гр. Перник, Перник

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
24.06.2009 г.Виж история
Фирма/Наименование
КАТЯ РЪХОВА ЕТ
Дата на регистрация
1994
Регистрация по ЗДДС

BG113521164 ( Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област Перник, община Перник, гр. Перник, ул. БЛАГОЙ ГЕБРЕВ, блок 37, вход А, етаж 6, апартамент 18
Предмет на дейност
търговия на дребно с лекарствени продукти по смисъла на закона за лекарствените продукти в хуманната медицина,производство на всички видове, разрешени от закона стоки с цел продажба; покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; покупка на ценни книжа, с цел продажба; откриване и експлоатация на заведения за обществено хранене; комисионна, спедиционна, складова, лизингова дейност, търговско представителство и посредничество; превозна, хотeлиерска, туристическа, рекламна, информационна дейност и предоставяне на всякакъв вид услyrи, разрешени от закона; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; сделки с интелектуална собственост; външна търговия - внос, износ и реекспорт с всички разрешени от закона стоки.
Физическо лице - търговец
катя мирчева ръхова

Резюме

Фирма КАТЯ РЪХОВА ЕТ () с ЕИК/ПИК 113521164 е основана на 1994 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Перник, община Перник, гр. Перник, ул. БЛАГОЙ ГЕБРЕВ, блок 37, вход А, етаж 6, апартамент 18. КАТЯ РЪХОВА ЕТ е регистрана по ЗДДС с номер BG113521164 на основание Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС

История

 1. 2.02.2005 г.

  Регистрация на фирмата
  КАТЯ РЪХОВА
 2. 3.02.2005 г.

  ДДС
  Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС - ДДС номер: BG113521164
 3. 27.05.2009 г.

  Основана
  1994
  Фирма
  КАТЯ РЪХОВА
  Предмет на дейност
  Производство на всички видове, разрешени от закона стоки с цел продажба; покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; покупка на ценни книжа, с цел продажба; откриване и експлоатация на заведения за обществено хранене; комисионна, спедиционна, складова, лизингова дейност, търговско представителство и посредничество; превозна, хотeлиерска, туристическа, рекламна, информационна дейност и предоставяне на всякакъв вид услyrи, разрешени от закона; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; сделки с интелектуална собственост; външна търговия - внос, износ и реекспорт с всички разрешени от закона стоки.
  Седалище и адрес на управление
  област Перник, община Перник, гр. Перник, ул. БЛАГОЙ ГЕБРЕВ, блок 37, вход А, етаж 6, апартамент 18
  Физическо лице - търговец
  катя мирчева ръхова
 4. 24.06.2009 г.

  Предмет на дейност
  Търговия на дребно с лекарствени продукти по смисъла на Закона за лекарствените продукти в хуманната медицина,производство на всички видове, разрешени от закона стоки с цел продажба; покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; покупка на ценни книжа, с цел продажба; откриване и експлоатация на заведения за обществено хранене; комисионна, спедиционна, складова, лизингова дейност, търговско представителство и посредничество; превозна, хотeлиерска, туристическа, рекламна, информационна дейност и предоставяне на всякакъв вид услyrи, разрешени от закона; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; сделки с интелектуална собственост; външна търговия - внос, износ и реекспорт с всички разрешени от закона стоки.

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

  Предишна фирма
Следваща фирма  
Firms.bg
© 2023 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: септември 2023 г.