Firms.bg
Търси

КАТИ - ЕКАТЕРИНА ДАЧЕВА ЕТЕИК: 112600299, гр. Батак, Батак

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
21.02.2011 г.Виж история
Фирма/Наименование
КАТИ - ЕКАТЕРИНА ДАЧЕВА ЕТ
Дата на регистрация
2003
Регистрация по ЗДДС

BG112600299 ( Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област Пазарджик, община Батак, гр. Батак, ул. АНТОНИВАНОВЦИ 52
Предмет на дейност
производство и търговия с кожи, кожени изделия и обувки;кафе-аператив ресторантьорска дейност; таксиметрова дейност; търговия с всякакъв вид стоки разрешени от закона; автомобилен транспорт-вътрешен и международен, експедиция; дърводобив, търговия с дървен материал и производство от дърво; счетоводни услуги; покупка на стоки или вещи с цел да се препродадат в първоначален преработен или обработен вид;производство на стоки с цел продажба, видео и звукозаписи, спортно-занимателни, атракционни, компютърни и електронни игрибез хазартни, разкриване на магазини и търговия с тях; автомонтьорска дейност; производство изкупуване и пласмент на селскостопанска, животинска, рибна продукция, гъби, билки, диворазтящи плодове и гъби и търговия стях; проектанска строителна дейност, въртешен и външен дизайн, външноикономическа,външнотърговска дейност, спедиторска,комисионна търговия, както и всички дейности по обем и предмет ще се водят по търговски начин в страната и в чужбина, съгласно чл.1 от тз.
Физическо лице - търговец
екатерина д.

Резюме

Фирма КАТИ - ЕКАТЕРИНА ДАЧЕВА ЕТ () с ЕИК/ПИК 112600299 е основана на 2003 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Пазарджик, община Батак, гр. Батак, ул. АНТОНИВАНОВЦИ 52. КАТИ - ЕКАТЕРИНА ДАЧЕВА ЕТ е регистрана по ЗДДС с номер BG112600299 на основание Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС

История

  1. 25.05.2005 г. - Регистрация на фирма

    ДДС
    Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС - ДДС номер: BG112600299
  2. 26.05.2005 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС - ДДС номер: BG112600299
  3. 21.02.2011 г.

    Физическо лице - търговец
    екатерина д.
    Седалище и адрес на управление
    област Пазарджик, община Батак, гр. Батак, ул. АНТОНИВАНОВЦИ 52
    Предмет на дейност
    производство и търговия с кожи, кожени изделия и обувки;кафе-аператив ресторантьорска дейност; таксиметрова дейност; търговия с всякакъв вид стоки разрешени от закона; автомобилен транспорт-вътрешен и международен, експедиция; дърводобив, търговия с дървен материал и производство от дърво; счетоводни услуги; покупка на стоки или вещи с цел да се препродадат в първоначален преработен или обработен вид;производство на стоки с цел продажба, видео и звукозаписи, спортно-занимателни, атракционни, компютърни и електронни игрибез хазартни, разкриване на магазини и търговия с тях; автомонтьорска дейност; производство изкупуване и пласмент на селскостопанска, животинска, рибна продукция, гъби, билки, диворазтящи плодове и гъби и търговия стях; проектанска строителна дейност, въртешен и външен дизайн, външноикономическа,външнотърговска дейност, спедиторска,комисионна търговия, както и всички дейности по обем и предмет ще се водят по търговски начин в страната и в чужбина, съгласно чл.1 от ТЗ.
    Име на фирма
    КАТИ - ЕКАТЕРИНА ДАЧЕВА
    Основана
    2003

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: април 2024 г.