Търси

ОПТОСТИЛ ЕООДЕИК: 112588911, гр. Стрелча, Стрелча

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
19.12.2011 г.Виж история
Фирма/Наименование
ОПТОСТИЛ ЕООД
Изписване на чужд език
OPTOSTIL
Дата на регистрация
2002
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Пазарджик, община Стрелча, гр. Стрелча, ул. ВЕЖЕН, №8
Предмет на дейност
покупка на стоки с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, производство па стоки с цел продажба, магазин за продажба на оптически материали и всякакъв друг вид разрешени от закона стоки на едро и дребно, продажба на стоки на консигнация, бартерни сделки, кафе-аперитив, ресторантьорство, хотелиерство, спедиционна, складова и лизингова дейност, търговско представителство и посредничество, предприемаческа дейност, таксиметрова дейност, външнотърговска дейност, превоз на хора и стоки в страната и чужбина, както и всички останали дейности и услуги, предвидени по търговския закон, а също така и тези, които не са изрично изброени в него, но делата им по предмет и обем изискват водене по търговски начин по смисъла на търговския закон.
Управители/Съдружници
Едноличен собственик на капитала
груйо филипов фингаров
Капитал размер
5000 лв. (внесен капитал: 5000 лв.)

Резюме

Фирма ОПТОСТИЛ ЕООД (OPTOSTIL) с ЕИК/ПИК 112588911 е основана на 2002 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Пазарджик, община Стрелча, гр. Стрелча, ул. ВЕЖЕН, №8, а началният внесен капитал е в размер на 5000 лева. ОПТОСТИЛ ЕООД не е регистрана по ЗДДС

История

 1. 19.12.2011 г. - Регистрация на фирма

  Седалище и адрес на управление
  област Пазарджик, община Стрелча, гр. Стрелча, ул. ВЕЖЕН, №8
  Управители
  груйо филипов фингаров
  Едноличен собственик на капитала
  Капитал
  5000
  Име на фирма
  ОПТОСТИЛ
  Изписване на чужд език
  OPTOSTIL
  Предмет на дейност
  ПОКУПКА НА СТОКИ С ЦЕЛ ПРЕПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД, ПРОИЗВОДСТВО ПА СТОКИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА, МАГАЗИН ЗА ПРОДАЖБА НА ОПТИЧЕСКИ МАТЕРИАЛИ И ВСЯКАКЪВ ДРУГ ВИД РАЗРЕШЕНИ ОТ ЗАКОНА СТОКИ НА ЕДРО И ДРЕБНО, ПРОДАЖБА НА СТОКИ НА КОНСИГНАЦИЯ, БАРТЕРНИ СДЕЛКИ, КАФЕ-АПЕРИТИВ, РЕСТОРАНТЬОРСТВО, ХОТЕЛИЕРСТВО, СПЕДИЦИОННА, СКЛАДОВА И ЛИЗИНГОВА ДЕЙНОСТ, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО, ПРЕДПРИЕМАЧЕСКА ДЕЙНОСТ, ТАКСИМЕТРОВА ДЕЙНОСТ, ВЪНШНОТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ, ПРЕВОЗ НА ХОРА И СТОКИ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, КАКТО И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ДЕЙНОСТИ И УСЛУГИ, ПРЕДВИДЕНИ ПО ТЪРГОВСКИЯ ЗАКОН, А СЪЩО ТАКА И ТЕЗИ, КОИТО НЕ СА ИЗРИЧНО ИЗБРОЕНИ В НЕГО, НО ДЕЛАТА ИМ ПО ПРЕДМЕТ И ОБЕМ ИЗИСКВАТ ВОДЕНЕ ПО ТЪРГОВСКИ НАЧИН ПО СМИСЪЛА НА ТЪРГОВСКИЯ ЗАКОН.
  Внесен капитал
  5000
  Основана
  2002

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
822112878ГРУЙО ФИНГАРОВ ЕТ

гр. Стрелча, Стрелча

груйо филипов фингаров

Физическо лице - търговец

Виж още
  Предишна фирма
Следваща фирма  
Firms.bg
© 2023 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: декември 2023 г.